Evim toz iinde ama ben seyrediyorum:(

valla durumun çok zor anlıyorum galiba sen temizlik için değilde evliliğe adepte olamamışsın yeni yeni alışmaya çalışıyorsun zamanla düzelir merak etme.çalışmıyorsun akşama kadar evdesin bir de çalışan bayanları düşün helebirde benim gibi gecesi gündüzü olmayan haftasonu olmayan günde 12 saat çalışan biri olsan inan çok zorlanırdın yarın öbürgün bide hamile kalırsan daha da zorlanacaksın.yavai yavaş yapmaya başla yaptıkça daha da alışacaksın hem kocan şimdilik bişey demiyor ama yarın öbürgün homurdanmaya başlar bide kolu komşu evi o halde görürse eyvahlar olsun!!!!!!!

ya bence bekarken cok is yapmak zorunda kalmissindir ,simdidede dagitasin var....... bosveeeeeeeeer kaydirigubbakcemile2

3aylık kucaktan hiç inmiyen bir bebegim olmasına ragmen her durdugunda bir işimi yapıyom evim 4oda 120metre kare günün sonunda kan ter içinde kalıyorum osun al soba yak evi süpür sil hergün hemde bebek var çünkü evde toz olmaması lazım toz al bulaşık yıka çamaşlır as 2makina alışverişe çık çöp at fatura yatır derken 11parçaya bölünüyom ama hepsini severek yapıyom biraz sanırım içten gelcek cnm bu istek

bende ilk zamanlar yapmazdım. canım sıkılırdı. ama evimde iki köpek olunca her yer kıl tüy oluyor diye başladım. hatta halıları falan kaldırdım elektirk süpürgesini açmayı sevm iyorum diye. antre ve oturma odası halısını kaldırdım .zaten köpekleerimin tüyleri yapışıyo diye ortalık bomboş günde iki kere çekpas sille siliyorum.

ilk zamanlar annem gelip maçardı süpürgeyi bir arkadasım gelince toz alırdı kayınvalidewm toplardı mutfağı bayaaa toparladım bende ama daha yeni yeni.. bende haziran da evlendim 7 ay olucak.... 1 aydır iyiyim evle ayrıca evimde 150 m2 koca bir daire... köpeklerle temizlik yapmadığımda çöp eve dönüyoruz:)

benim oturduğum ev 150 metrekare sabah 8 akşam 5 çalışıyorum bazen akşam 7 de geliyorum bazen 10 da haftasunuda sadece 1 gün tatilim var bide 15 aylık bi oğlum.evin düzeninni bi plana oturttum hergün kullandığım yerleri işte oturma odasını mutfağı yatak odasını girişi silip süpürüm toz alıyorum yemek yeryemez bulaşıkları hemen makinaya koyuyorum çamaşırlarımı biriktirmiyorum bugüne kadarda hamileyken çalıştığımda bile asla temizlikçi kadın almadım sende yapabilirsin zor bişeydeğil

al bezi eline, aç müziği, toz pembe hayaller vardı, pembesi gitti tozu kaldı.... hihoyyyteşliğinde giriş temizliğekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
slm arkadaşlar kşke bendede sızınkı gıbı bır rahatsızlık olsa.benımkı tam tersı.bende oturamıyorum.ayda bır duvar sılıyorum herhafta mutfak dolaplarını ındırıp temızlıyorum.gardropu sureklı kduzenlı tutuyorum.benım eeşimde bundan şikayteci.burası mağaza değilkı hersey boyle duzenlı olamaz dıyor.bende sınır oluyorum.hersey duzenlı olucak temız olucak.gıttığım heryerde evn temızlığıne bakıyorum.çok kotu bişey çok yoruluyorsun.neyse bu bır aydır mecburı yatıyorum tupbebek yaptığım için. bu sayede eşimde bıraz duzenlı olmayı öğrendı.

hepinize yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.dediğiniz gibi bir yerden başlamak gerekiyor.bir program hazırladım.ona göre bir temizlik düzeni oturtacağım umarım.tekrar teşekkür ederim.

evet cnm ben bekarken bi liste yapar buzdolabına asardım her yaptıgım işte üstünü karalardım çok keyifli oluyodu son seste müzik açardım ohhhhh

al bezi eline, aç müziği, toz pembe hayaller vardı, pembesi gitti tozu kaldı.... hihoyyyteşliğinde giriş temizliğekaydirigubbakcemile3

bide sakız çiynedin mi tamam ben çok seviyorum temizlik yaparken sakız çiynemeyi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

Eğer bu isteksizlik herşeye karşı ise bi sorun var demektir
yok sadece temizlik için üşeniyorsanız tembelliğinizdendir kusura bakmayın
mutlaka gözünüzü rahatsız etmesi lazım bu durum
sevseniz de sevmeseniz de yapmak zorundasınız kendi eviniz bu
15 gün ev süpürülmez mi ya hu :1shok:

seninki sevmediğinden değil üşengeçlikten bide ev hanımı olduğun için kendini temizliğe zorunlu hissetmiyorsun.çocuk da yok koca işte o yüzden niye sık sık temizliyim diyosun galiba-tatlicadiarzu-

evliliğin sorumluluklarına hazır değilsin sanırım ama herkeste olabiliyor bu tür hazırsızlıklar baba evi gibi az sorumlululuk yok birdenbire herşeyden sorumlu oluyorsun insan iş ypsada yeni evlenince psikolojik olarak bocalıyor bende iş konusunda sorun olmamıştı ama psikolojik olmuştu insan birdenbire daralıyor bekarken sorumluluk az oluyor hele birde nazlı nazlı büyümüşse insan evlenince aynı şeyleride görmüyorsan dahada zor zamanla alışırsın ama bekarlıkta boşuna sultanlık dememişler

Merhaba,
Ben yaklaşık 7 aylık evliyim.Sorunum evimin temizliği konusunda bir şey yapamamam.
Zaten ev işleriyle uğraşmayı sevmiyorum ve kocaman bir evin sorumluluğunu da üstlenince iyice ters tepti.inanın 15 gunde bir ancak evi süpürüyorum,toz alıyorum.eşim anlayışlı davranmaya çalısıyor ama ne zamana kadar?elim işe gitmiyor bir türlü ..yaptığım zaman da sinirden ağlaya ağlaya yapıyorum.normalde temizliği,düzeni seven bir insanım ama evlendim,kendi evim icin hicbir sey yapamıyorum.kendimi nasıl motive ederim,bu sorunu nasıl aşarım bilemiyorum:(
tavsiyelerinizle bana yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler hepinize
ay bir an ben mi girip yazdım bunları fikrine katıldım.:1ninca:
cinnet girer üstüme.ağlayasım gelir.
sanki biri elime vermiş bezleri temizle süpür diyor da :roflol:
CADIARZU

Back