Evim mis koksun ama nasıl. ?

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.987
2.928
398
Merhaba hanımlar titiz tertipli ve tecrübeli güzel bayanlar haydi fikir verin konum şu,
Yakın zaman da 10 günlüğüne şehir dışına çıkacağız ,döndüğümüzde kapıyı açtığımda mis gibi koksun evim isteğim bu ama nasıl. ? Kimi insan var 6 gün evinde olmuyor ve bir giriyoruz mis kokuyor..ne rutubet ne kötü koku bunun formülü nedir? Lütfen bilgilerinizi paylaşın
Normalde evim çok güzel kokar eşim eve girerken ohh mis diye giriyorama hergün evi süpürup siliyorum toz alıyorum pencere pervazlarini vs hergün siliyorum mutfak dolaplarıni da elden geçiriyorum, banyoda 2 fisfis şişem var birinde şu çamaşır suyu birleşimi diğerinde elma sirkesi su birleşimi
Wc her kullanımda klozet fisfislanir ve silinir..ama işte 10 gün yokuz nasıl olcak siz napiyorsunuz

Lavabo tuvalwt klozet ne varsa en son evden cikmadan yikayip bol suyla akitin
Mutfak lavabosu dahil
Sonrada hos kokulu bi temizlik malzemesini dökün
Oylece kalsin
Son islemi giderlere de yapin

Kapidan cikarken antreye mandalina yasemin ya da lavanta kolonyasi sıkın ( spreyli siseyle)

Ama evde rutubet varsa bunlar ise yaramaz

Temizlik yapilmis camlar acilip bolca havalanmis evde olumlu sonuc verir

Merhaba hanımlar titiz tertipli ve tecrübeli güzel bayanlar haydi fikir verin konum şu,
Yakın zaman da 10 günlüğüne şehir dışına çıkacağız ,döndüğümüzde kapıyı açtığımda mis gibi koksun evim isteğim bu ama nasıl. ? Kimi insan var 6 gün evinde olmuyor ve bir giriyoruz mis kokuyor..ne rutubet ne kötü koku bunun formülü nedir? Lütfen bilgilerinizi paylaşın
Normalde evim çok güzel kokar eşim eve girerken ohh mis diye giriyorama hergün evi süpürup siliyorum toz alıyorum pencere pervazlarini vs hergün siliyorum mutfak dolaplarıni da elden geçiriyorum, banyoda 2 fisfis şişem var birinde şu çamaşır suyu birleşimi diğerinde elma sirkesi su birleşimi
Wc her kullanımda klozet fisfislanir ve silinir..ama işte 10 gün yokuz nasıl olcak siz napiyorsunuz
otamatik oda kokusuyla tabiki

ben evin kokusuna çok takan biri değilim ama perdeleri yıkayıp ıslak astığımda kuruyana kadar bütün ev acayip güzel kokuyor. o koku da 3 gün sürüyor. otomatik oda parfümü alıp evin uç köşelerine 2 tane yerleştirmek ve perdeleri yıkayıp gitmek sanırım en mantıklı yol olur. tabi ev havalanmadığından ötürü o kadar koku da güzel gelmeyebilir o nedenle bir cam üstten açılabilir.
konudan biraz alakasız olarak bende şunu sormak istiyorum üç kedim var ve kedi kumunun kokusu nasıl yok edilir bilen var mı acaba? kullandığım kum parfümlü bu arada onu belirtmek isterim.

Ya ben de fitim bu konuya. Allahım ne kokular alıyorum ya burnum alışıyor ya da bilmiyorum baş ağrısı apıyor. Ya kokuyu alamıyorum. a da başımın ağrısından duramıyorum.

Resmen evim toz kokuyor gibi geliyor. Cam açık da çıkamam. Ay.

Oda kokuları ile tabiki :KK53:

Ben koku konusunda çok hassasım. Yediğim çoğu şeyi farkında olmadan koklarım.
Evli değilim, ailemle yaşıyorum, tuvalete banyoya dahi kokulu tabletlerden alırım.
Ayakkabı dolabımda dahi english home'dan aldığım mis gibi kokular var. Normalde o dolabı açtığımda ayakkabı kokması gerekirken mis gibi kokar :KK36:

Antrenize bu kokulardan alabilirsiniz. Ben evlenince her odaya koyarım kesin :KK53: Sevgilimin evine gittiğimde tuvaletine alıp koymuştum :KK8: Ona çok mantıklı gelmesede tuvalete girince mis gibi kokuyodu :-)

otamatik oda kokusuyla tabiki
Evet o güzel kokutuyor ama kastım o değil nasıl diyim o örtbas ediyor ama alttan toz kokusunu alıyorsun işte onu istemiyorum..gitmeden evi komple temizle.makinalar boş olsun kirli çamaşır yada bulasik kalmasin dendi bu aklımda ..ama başka varmı ki

Bath and body works mağazalarında prize takılan kokular var, onlar çok güzel. Ben banyoda kullanıyorum ama antrede de kullanılabilir. Bir defasında banyonun kapısını açık unutup işe gitmişim, eve bir geldim ki ev mis gibi kokuyor.

Oda kokuları ile tabiki :KK53:

Ben koku konusunda çok hassasım. Yediğim çoğu şeyi farkında olmadan koklarım.
Evli değilim, ailemle yaşıyorum, tuvalete banyoya dahi kokulu tabletlerden alırım.
Ayakkabı dolabımda dahi english home'dan aldığım mis gibi kokular var. Normalde o dolabı açtığımda ayakkabı kokması gerekirken mis gibi kokar :KK36:

Antrenize bu kokulardan alabilirsiniz. Ben evlenince her odaya koyarım kesin :KK53: Sevgilimin evine gittiğimde tuvaletine alıp koymuştum :KK8: Ona çok mantıklı gelmesede tuvalete girince mis gibi kokuyodu :-)
English home bir uğrayim

Ben giderek yaşam alanımı doğallaştırıyorum. Yapay olan şeyleri mümkün mertebe uzak tutuyorum ailemden.
Bir kere oda kokuları güzel kokabilir ancak şu kadar kimyasalın hayatımıza girdiği bir dönemde içeriklerini bilmiyoruz, hele ucuzlar!
Aktardan alacağınız lavantayı dolaplarınıza asabilirsiniz. Evinize asabilirsiniz. Özellikle çamaşır dolaplarında harika kokuyor.
Evimi bile sirkeyle siliyorum ben. Lavatayı küçük keselere koyup değişik yerlere asın, belli aralıklarla değiştirin.

Evet o güzel kokutuyor ama kastım o değil nasıl diyim o örtbas ediyor ama alttan toz kokusunu alıyorsun işte onu istemiyorum..gitmeden evi komple temizle.makinalar boş olsun kirli çamaşır yada bulasik kalmasin dendi bu aklımda ..ama başka varmı ki

Evi temiz bırakıp giderseniz ve tüm pencereleri kapatıp giderseniz toz olmuyor ki.
Ben 2 hafta izne çıkıyorum, döndüğümde tozsuz buluyorum evi.
Gelip pencereleri açınca ve evde 2 gün gezince her yer toz o ayrı mesele.

Ya ben de fitim bu konuya. Allahım ne kokular alıyorum ya burnum alışıyor ya da bilmiyorum baş ağrısı apıyor. Ya kokuyu alamıyorum. a da başımın ağrısından duramıyorum.

Resmen evim toz kokuyor gibi geliyor. Cam açık da çıkamam. Ay.
Eşim de sevmiyor o kokuları ağrı oluyormuş. .ama şimdilik başka yolda yok gibj

6 gün için olurmu bilemem ama bi markanın tuvalet temizliyicisi var ben onu en son temizledikten sonra tekrar döküyorum wc nin içine sifonu çekmeden bekletiyorum harika kokusu var evede yayılıyor o koku ferah ferah... her misafir gelmeden önce dökerim ... lavabonun içine...

6 gün için olurmu bilemem ama bi markanın tuvalet temizliyicisi var ben onu en son temizledikten sonra tekrar döküyorum wc nin içine sifonu çekmeden bekletiyorum harika kokusu var evede yayılıyor o koku ferah ferah... her misafir gelmeden önce dökerim ... lavabonun içine...
Ismi nedir?

Oda kokuları kansorejen madde iöeriryor hanımlar kullanmayın.ben lavanta keseleri yaptım bunu da uzun süre depoda kalan ahşap mobilyanın rutubet kopmasıyla başladım. Hergün o odayı iki saat havalandırdım vr odaya lavanta keseleri yapıp koyfuö şimdi rutubet kokusundan eser yok tabıki havalandırmak ta çok önemli

Back