Evim kötü kokuyor

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
116
Trabzon
kızlar evimde ara ara kötü koku oluşuyor. lağım kokusu gibi.banyoda koku yok tuvalette koku yok.fakat tuvalet ve banyo arasında makine koyma yeri var.ordan geliyor sanırsam. boru giden yerden olabilir mi acaba?
bu koku için ne gibi önlem alabilirim kızlar? makinemin üstüne koku fıslatanlatan airwik koydum ama çok da işe yaramadı

Öncelikle koku gelen yeri belirle canım, en onemlisi bu, daha sonra eger lavabo ise, 1- kuvvetli bir lavobo ac dok, 2- gider duz olunca koku yapıyormus diye duymustum, bi arastır, eşin sen olmadı bi tesisatcı ile gideri degistir .. eger su anda tahmin ettigin seyse agzını bi sey ile tıka, ev ne kadar temiz olusa olsun koku olunca pismis gibi oluyor. Bence kokuyu bastırmak yerine kokten cozum bulmak en iyisi. Koay gelsinn

teşekkür ederim canım. sanırım makinenin su boşalttığı borunun girdiği delikten geliyor. ne yapabilirim ki ona etrafını bant sarsam olur mu acaba

teşekkür ederim canım. sanırım makinenin su boşalttığı borunun girdiği delikten geliyor. ne yapabilirim ki ona etrafını bant sarsam olur mu acaba

benim evimde yeni taşındıgımda aynı kokuyordu makinanın su boşaltıgı delige lastik bişey takıldı içinde makinanın borusunun geçtigi bişey tesisat mazemelerinin satıldıgı yerlerden bulabilirsin koku filan kalmadı sonra

Borunun bağlı bulunduğu sifonu u şeklinde yap o zaman koku filan kalmaz ayrıca sofunla borunun ucuna ince bir bez dolarsanda kokuyu çözersin

çok uzun olmus okunurmu bılmem ama benım evımdede banyodan gelıyodu o kısımı ynı makına deliğini arkadsını az bi kireçle kapatık koku felan kalmadı

benim evimde yeni taşındıgımda aynı kokuyordu makinanın su boşaltıgı delige lastik bişey takıldı içinde makinanın borusunun geçtigi bişey tesisat mazemelerinin satıldıgı yerlerden bulabilirsin koku filan kalmadı sonra

Borunun bağlı bulunduğu sifonu u şeklinde yap o zaman koku filan kalmaz ayrıca sofunla borunun ucuna ince bir bez dolarsanda kokuyu çözersin

çok uzun olmus okunurmu bılmem ama benım evımdede banyodan gelıyodu o kısımı ynı makına deliğini arkadsını az bi kireçle kapatık koku felan kalmadı

teşekkür ederim kızlar tavsiyeleriniz için. 1-2 haftadır koku yok neden bilmem. ama başlayınca deneyeceğim dediklerinizi

o koku varya o koku adamlı öldürür..ters bağlanmış giderlerden gelirg eneldee..

eğerr dediğin yerdeysee arkadaşların dediği gibi kireçle kapadabilirsin özel tıkaçları varr hırdavatçılarda onlardna alabilirsin ama ben kenarlarını eski bir bezle sıkı sıkı tıkamıştımm...ozman koku gelmiyorr..

birkaç haftadır yok diyorsun esinti olunca olur cnmm..esinti yoksa havalar sıcak pek olmazz...

esintiyle birlikte eve dolar tüm koku....tek çare içeri kokunun geldiği yeri tıkamak bişeylerlee..:68:

Back
X