evim kız öğrenci yurdunda kalan var mı?

papatyazg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
8
0
36
İstanbul
merhaba kızlar mecidiyeköyde yurt bakıyorum internetten evim kız öğrenci yurdunuz buldum. daha önce kalan var mı yada herhangi bi arkadaşından bilgisi olan?? acil yurt bulmam gerekiyo yardım edin

bende mecidiyeköyde yurtta kalıcam ama bulamıyorum hiç biri içime sinmedi yarın istanbula gidip bakıcam senin hangi okul oldu canım

ben yüksek lisans yapıcam ist ünide avcılarda mecidiyeköy uzak ama başka bi yer bulamadım ataköyde de ev bakıorum aynı zamanda bakalım hangisi olursa=( evim yurdunun yeri güzel diye beğendim ama cemaat diye duymuştum bilmiorumm

yaa kimse bilmiyo muu=(( mecidiyeköyde yurt bilen warmı peki yardımmm

ben gittim canım baktım bi kaç yurda bilgi diye bir yurt var hem çok dar hemde çok pahalı sonra bide pembe konağa baktım orayı çok beğendim ama yeri kötü böyle bi yokuştan iniyosun sanayi gibi yerlerden geçiyosun yeri çok kötü son olarak nehir kız yurduna baktım oranın yeride güzel yurtta geniş ferah odalar beğendim yani orayı ama sonra beşiktaşta yurt tuttum ben bi arkadaşımla şekerci kız yurdu çok güzel fiyatları biraz pahalı ama güzel yani

sekerci canım adı ben 2 kişilik 850 liraya tuttum ama bi tek benimki öyle normalde 1200 lira falan benim oda küçükmüş :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…