• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evim ile ilgili fikir lütfen hanımlar ?

Kalp-yolu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
116
40
13
arkadaslar bebeğimiz olacak inşallah , bebeğimiz dünyaya gelmeden evimizi biraz daha ferahlatmak istedik eşimle :)
Sorunum şu , parkeler beyaz olacak. Kartonpiyer yapılacak avize için göbek olacak kapılar da değişiyor amerikan kapı beyaz olacak sıkıntım boyayı seçemiyorum ne renk yapsak acaba bilemedik. Kapılar parkeler beyaz. Koltuklarım koyu su yeşili hangi renk uyum sağlar sizce mutfak dolaplarımı da boyamak istiyoruz. Onunda rengine karar veremedım. Ayrıca evimiz ıkıncı kat arka cephede kalıyor. Yani karanlık oluyor biraz. Özellikle kışın. Sizce nasıl birşey yaparsak ferah olur ?

duvarlar için ıhlamur rengini öneririm anlattigin renkler ile uyumlu ve huzurlu bir renk mutfak dolabı için ise tabi ki beyaz

arkadaslar bebeğimiz olacak inşallah , bebeğimiz dünyaya gelmeden evimizi biraz daha ferahlatmak istedik eşimle :)
Sorunum şu , parkeler beyaz olacak. Kartonpiyer yapılacak avize için göbek olacak kapılar da değişiyor amerikan kapı beyaz olacak sıkıntım boyayı seçemiyorum ne renk yapsak acaba bilemedik. Kapılar parkeler beyaz. Koltuklarım koyu su yeşili hangi renk uyum sağlar sizce mutfak dolaplarımı da boyamak istiyoruz. Onunda rengine karar veremedım. Ayrıca evimiz ıkıncı kat arka cephede kalıyor. Yani karanlık oluyor biraz. Özellikle kışın. Sizce nasıl birşey yaparsak ferah olur ?

öncelikle bebeğin hayırlı olsun cnm evinde huzur içinde sağlıkla oturun secimlerin çok iyi açık renk parkeye bayılıyorum inşallah Rabbim bnada nasip ederde yaparım duvarını taş rengi yapabilirsin çok açık ve tek duvarıda yeşil harika olur
mutfak dolaplarıda krem çok begeniyorum karanlık mutfak için ledlerde akıllıca oluyor bunlar bnm fikrim güle güle otur insallah

images-144.webp

sağ en üst kosedeki

Dolaplar beyaz olsun
Duvarlarda deniz kabuğu olabilir.

Bence kartonpiyer modası geçti.

benimde kapılar beyaz parkeler beyaz.duvarları yeni çağıl rengi yaptım.görenler çok beğendi hatta aklımızda olsun bu renk diye not aldılar.

beyaz parke yaptırmayın çok pişman olursunuz. ben beyaza yakın açık renk yaptırdım ne düşse anında göze çarpıyor bebişle sürekli temizlik yapmanızda zor olacak beyaz ferah gösterir ama bir o kadarda pis gösterir.

beyaz parke yaptırmayın çok pişman olursunuz. ben beyaza yakın açık renk yaptırdım ne düşse anında göze çarpıyor bebişle sürekli temizlik yapmanızda zor olacak beyaz ferah gösterir ama bir o kadarda pis gösterir.

Katılıyorum. Bizim de parkeler beyaz-gri hareli ve bir tel saç düşse hemen belli oluyor...

Back
X