- 2 Ağustos 2012
- 1.072
- 425
- 133
- Konu Sahibi dengesizim
-
Bende bu rengin uyumlu oldugunu düşünüyorum
bence en uyumlu bu koltuk ...
Ahh bu kararsızlık beni öldürecek:)))
Mobilyaların güzel, inşallah güle güle kullanırsınız.
Fakat füme rengi biraz koyu kaçacaktır, odanda uyum sağlamak açısından krem veya açık kahve daha hoş duracak gibi geldi bana. Seçim yine senin tabii ki. Koyu renkler kullanım açısından kolaylık bu muhakkak, fakat şimdi çok güzel leke tutmayan, fazla uğraştırmayan kumaş seçenekleri var. O tarz kumaşlar seçerek daha açık renkleri tercih edebilirsiniz diye düşünüyorum...
Tşkler yorumunuz için. İyiki bu site var yabence mobilyalara en uygun 1. sıradaki sütlü kahve olan
neden kahve tonları ,ben kendi evimde de, başka evlerde de kahve ve tonlarından çok sıkıldım ,imkanım olsa değiştircem ama sizin imkanınız var ,daha almamışsınız ,en azından daha cıvıl cıvıl açık renkler tercih etseniz ,bu renkler insanın içini daraltıyor ..
Tşkler yorumunuz için.Şu renk nasıl peki ?yani bir çok renkle uyumlu olmazmı halımın rengini cıvıl cıvıl yapabilirim bu renkle diye düşündüm camın fonlarınıda
Sizce nasıl renk (vizon rengi) Bu rengin üzerinden neler yapabilirim ?
Eki Görüntüle 654393
Aynen içi geçmiş şimdiki gençlerin koyu kahveler fümeler siyahlar vs.vs.hemen karar vermeyin evinizi kahvelere boğmayın ,içinizi karartmayın ,gençsiniz yeni evleneceksiniz bence şu tarzlara daha yakın olun derim ..
Eki Görüntüle 654559 Eki Görüntüle 654560
Eki Görüntüle 654561 Eki Görüntüle 654562
Tşkler Sagolun füme rengi iyi hoş ama benim derdim mobilyalarıma zıt bir renk gibi.Kesinlikle füme koltuk istiyorum..
Sarı ve yeşille kombinlemişti arkadaşım, muhteşem..
Alt kasası sarı, üstü füme, yastıkları sarı lacivert yeşil turuncu kırmızı çizgili tyastıkla kombinli bir oturma gurubu hayalim inşallah :)))
Sarı ve turuncuyu hiç sevmem derdim ama gördüğüm modellerden sonra hayalim oldu
Seçimleriniz de çok hoş, ağız tadıyla kullanmak da nasip olur inşallah...
Güzelliğe bakın:
Evkur
Evet dediğiniz gibi çok koyu değil Örnek bir mobilyada vardı begendim gibi tek derdim kombin edebilirmiyim halımla perdelerimleMobilyalar istikbalden sanırım biz de bundan 1 ay önce bir tane oturma grubu almıştık ordan füme tonunu biliyorum açık bir füme tonu kumaşları tek tek incelemiştim yani füme diyince böyle herkesin aklına gelen koyu gri bir ton değil çok hoş bir tonu var içinde açık kahve ,açık gri ve bej renk karışımı bir füme ve kahve beyaz eşyalarla da çok uyumlu duruyor. Siz kumaşları tek tek inceleyin bence açık kahve olanı da füme olanına yan yana bakın hatta koltuklarda varsa döşenmiş haliyle daha net görüyor insan aradaki farkı.Seçimleriniz gayet hoş benim de istikbalde beğendiğim tek yemek odası ve oturma grubu takımı buydu.
hemen karar vermeyin evinizi kahvelere boğmayın ,içinizi karartmayın ,gençsiniz yeni evleneceksiniz bence şu tarzlara daha yakın olun derim .
Çok renkli mobilyaları sevmiyorum sade düz renkler tercihim Ama ileride sıkılrsam kırlentlerini rengarenk yaparım diye düşünüyorum
Tşk ederim.
Evet bende fümenın biraz cart duracagını düşünüyorumcnm öncelikle hayırlısı olsun eşyaların çok güzel füme rengi koltuklar kahve tonlarındaki panel mobilyalarına uymayabilir ama yemek odasıyla tv üniteni tam beyaz alırsan füme koltuk alabilirsin koyu pembe kırlentler füme takımlarda çok güzel duruyor cnm o şekildede renklendirebilirsin koltuklarını
Halen çok kararsızım bir tarafım bu renk diyor bir tarafımda vizon rengi diyor:)Napıcam ben ya
canım ben de eşyalarımı alırken bu mobilyalar arasında çok git gel yaşadım. Ama sana söyleyecegım en önemli şey ne kadar kalıtelı de olsa bu marka yakından gordun mu bılmıyorum ama o son resımdekı koltuk takımı çok sert alçak hç rahat değil buna dikkat et. Ve benim resimlerimdeki oturma odamdakı koltugun kumaşı var senın ekledıklerınde. Ben de bu desen kumasını begendıgım ıcın onu en rahat buldugum koltuk takımına uygulatmıştım.
Benim resimlere bak istersen ama perde seçimini dikkatli yap ben perde konusunda uyum yakalayamadım renklı olmasına dikkat et eger bu kuması secersen.
Ayrıca hatırladıgım kadarıyla o klass koltuk takımı da hiç rahat değildi.
tşk ederim canım aynen katılıyorum yorumlarına Çok doğru dedin aslında çok rahat değiller Ama fiyatlarda çok yüksek bütçemize uygun olanını seçtik Aslında tual takımı olanı daha çok begendim kenarlarını beyaz deri yaptırıp vizon yaptırayım diyorum Nasıl olur sence?Eki Görüntüle 655605
Bu takım çok daha rahat gibi dokundum gördüm:)
Aynen alırken uzun süre kullanacagım saglam olsun istiyor insan ama yeni modelleri çok güzel ve çok pahalı ben de bu yuzden orta fiyatlı olan modellerını seçmiştim. Yine de alacagın mobilyayı ömürlük kullanırsın çabuk eskımez o yuzden çok begenecegın çabuk sıkılmayacagn bırsey olsun açıkçası ben keşke marka olmasada çok begenecegım daha modern esyalar alsaydım dıyorum bazen:)
Özellikle de oturma odasında rahatlık çok önemli. Seçtiğin bu takım rahat belli ancak tekli koltuklarını değiştirebilirsin diye düşünüyorum onlar pek iyi görünmüyor gibi. Tabı sen daha iyi bilirsin çok kolay gelsin işin zor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?