Evim için aldıklarımmmmmm :)

mor_yel34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
780
312
158
37
düğünümüz ağustos'ta salon takımımın henüz yemek takımı cıkmamıs temmuza kadar cıkacakmıs onun resmini koyamıyorum.

salonum : $images.webp$indir.webp

köşe takımım oturma odası için : $indir (1).webp

Yatak odası: $971064_10201055015598344_32472725_n.webp

Beyaz eşyalarım siemens ve gri hepsi . Halı perde henüz ayarlamaya calısıyoruz.Halı perde konusunda yardımlarınızı da istiyorum bayanlar. :34:

Son düzenleme:
Şahane , köşe takımı bende bakıyorum Çok beğendim Güle güle oturun.Hepsi mükemmel:46:

tesekkür ederim :34: yataş enza mobilya markası köşe ve salon. yatak odası da özel yapım mondi satan bir magazdan aldım.

hayırlı olsun tatlım, ben de salon takımının köşe olanını aldım, şu anda da oturuyorum üstünde:))) çok memnunum, alttaki köşenin orta sehpasıyla aldık biz, herkes beğeniyor inan ;)) tavsiye ederim.. güzel günlerde kullanın..

her iki koltuk modelinde çok güzel güle güle kullan canım. perde seçimin için pencere tipi ve tavan yüksekliği çok önemli. Oturacağın ev belli ise ona göre yorum yapalım... Mutluluk ve huzurla kullan her birini..

orta sehpayı bende aldım canım:) pencereler küçük bende pek bilmiyorum bu perde işlerini artık gidip perdeci ile ayarlarım ama fikirlerinizi bekliyorum :16:

canım koltuk takımının aynısını venna mob maskoda gördüm ve beğenmiştim
güle güle kullan inşaallah
hepsi çok güğzel iyi günlerde

esyaların cok hos guzel gunlerde kullan tatlım:16:

zevkli seçimler begendim perde ve halı da cok cok önemli bu güzelim eşyaları bozmamak için iyice araştır düşün rüküşleşmesinler sonra...kruvaze perde yaptır bence sakın klasik tül yaptırma salonuna..

yok yok bende kruvaze düşünüyorum canım halı da krem mi alsam diyorum o konuda da kararsızım.

mesela english home un şu perdelerinden krem stor üstüne kullansam nasıl olur acaba çift taraflı olarak.

English Home Ev Tesktil Ürünleri | PONE ÖRME TÜL PERDE 265 CM PEMBE

kruvaze perde rüküş duruyor bence ve kullanımı zor.. koltukların avangarde değil. salon mobilyanda çok klasik bişey olmayacak gibi..iki salık fon ve sade bir tül daha uygun olur bence.. bende perde yaptırcam yakınlarda o şekilde düşünüyorum.. yoğun perdeleri sevmiyorum.. bizim düğünde ağustos sonu. Allah kolaylık versin bizleree :)

düğünümüz ağustos'ta salon takımımın henüz yemek takımı cıkmamıs temmuza kadar cıkacakmıs onun resmini koyamıyorum.

salonum : Eki Görüntüle 732929 Eki Görüntüle 732928

köşe takımım oturma odası için : Eki Görüntüle 732930

Yatak odası: Eki Görüntüle 732931

Beyaz eşyalarım siemens ve gri hepsi . Halı perde henüz ayarlamaya calısıyoruz.Halı perde konusunda yardımlarınızı da istiyorum bayanlar. :34:

hepsi çok güzel güle güle eskitin:)

Back
X