- Konu Sahibi ultraslan_nur
sade ve güzel,güle güle oturun....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
salonun berjerlerinin mavisine bayıldım o rengi evimde kullanmayı çok isterim bigün. diğer odalar da çok şık güle güle oturun :)
Ay sonunda şurada incik cıncık doldurulmamış, refah bir ev görebildim ya ölsem de gam yemem)
Özellikle yatak odana bayıldım çok geniş, çok refah...
Seni de evini gereksiz ayrıntılarla donatmadığın için tebrik ediyorum... TV üniten bile ayrıntısız... Türk kadınlarında alışık olmadığımız bir durum, göz doldurucu) Sevgiler...
Ay sonunda şurada incik cıncık doldurulmamış, refah bir ev görebildim ya ölsem de gam yemem)
Özellikle yatak odana bayıldım çok geniş, çok refah...
Seni de evini gereksiz ayrıntılarla donatmadığın için tebrik ediyorum... TV üniten bile ayrıntısız... Türk kadınlarında alışık olmadığımız bir durum, göz doldurucu) Sevgiler...
salondakı koltuğun ve ymek odası takımımız aynı canım ben çok memnunum mobılyamdan
yok arkadasım ben tekırdağdan aldım ama mobılyalarım izmirden geldi confor mobılya değil ama peki sendede aynı sorun oldumu perdelerimin montajı sırasında kot pantalon boyası geçmiş sildim hemen bozuldu kumaş