• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evim evim güzel evim:)

Ay sonunda şurada incik cıncık doldurulmamış, ferah bir ev görebildim ya ölsem de gam yemem :-))

Özellikle yatak odana bayıldım çok geniş, çok ferah...

Seni de evini gereksiz ayrıntılarla donatmadığın için tebrik ediyorum... TV üniten bile ayrıntısız... Türk kadınlarında alışık olmadığımız bir durum, göz doldurucu :-)) Sevgiler...

Son düzenleyen: Moderatör:
bu aralar ev manyağı oldum ben sürekli evleri inceliyorum fikir almak için ama senin evine bayıldım çok ferah bir ev. özellikle köşe takımın çok hoş güzel günlerde oturursun inşallahh. :34::34:

salondakı koltuğun ve ymek odası takımımız aynı canım ben çok memnunum mobılyamdan

Ay sonunda şurada incik cıncık doldurulmamış, refah bir ev görebildim ya ölsem de gam yemem :-))

Özellikle yatak odana bayıldım çok geniş, çok refah...

Seni de evini gereksiz ayrıntılarla donatmadığın için tebrik ediyorum... TV üniten bile ayrıntısız... Türk kadınlarında alışık olmadığımız bir durum, göz doldurucu :-)) Sevgiler...

Aynen ya.
Arkadaşım evin çok rahat, sade ve şık. Eşyaların hem spor hem zarif çok güzel.
Güle güle, mutlulukla otur.

Ay sonunda şurada incik cıncık doldurulmamış, refah bir ev görebildim ya ölsem de gam yemem :-))

Özellikle yatak odana bayıldım çok geniş, çok refah...

begenmene sevındım canım tesekkurler bende sevmıyorum abartıı sade huzurlu olsun yeter.)

yok arkadasım ben tekırdağdan aldım ama mobılyalarım izmirden geldi confor mobılya değil ama peki sendede aynı sorun oldumu perdelerimin montajı sırasında kot pantalon boyası geçmiş sildim hemen bozuldu kumaş

yok arkadasım ben tekırdağdan aldım ama mobılyalarım izmirden geldi confor mobılya değil ama peki sendede aynı sorun oldumu perdelerimin montajı sırasında kot pantalon boyası geçmiş sildim hemen bozuldu kumaş

hadi ya leke etmemeye dıkkat etmek lazım acık renk sonuzda ben daha pek oturmadım canım yenı evlıyım zaen mısafır odamda oldugu ıcın pek kullanmıyoruz ama leke olursa zor cıkar gıbıme gelıor

Back
X