evim evim güzel evim:)

ultraslan_nur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
357
2
118
İstanbul
$20130104_150004.webp$20130104_152949.webp$20130104_145937.webp$20130104_145951.webp$20130104_150049.webp$20130104_150234.webp$20130104_150314.webp$20130104_150341.webp

Son düzenleme:
çok beğendim ,çok güzel ,sade tarz bir eviniz var ,mutfak banyo gibi yerleride merak ettim ,ayrıca zebra desenli battaniyelerimizde aynı ,ben çok beğeniyorum çokta şık duruyor :nazar::nazar::nazar::nazar:

sade ve sık bir evin var özellikle yatak odan favorimmm :) güle güle otur ben mutfagını ve banyonuda merak ettim

Huzurla oturun inşallah,sade, az esyalı,cok ferah ve sıcak bir eviniz var cok beğendim....

çok beğendim ,çok güzel ,sade tarz bir eviniz var ,mutfak banyo gibi yerleride merak ettim ,ayrıca zebra desenli battaniyelerimizde aynı ,ben çok beğeniyorum çokta şık duruyor :nazar::nazar::nazar::nazar:

sade ve sık bir evin var özellikle yatak odan favorimmm :) güle güle otur ben mutfagını ve banyonuda merak ettim

sade ve şık güle güle oturun.

Huzurla oturun inşallah,sade, az esyalı,cok ferah ve sıcak bir eviniz var cok beğendim....

çok güzel güle güle oturun :))

evinizin herşeyi i...a :))) çok beğendim güle güle otur sade rahat

tesekkurler kızlar begenmenııze sevındım wc ve mutfagımı merak edenler olmus ekıcem onların resımlerınıde herse gonlunuzce olsun.))

salonun berjerlerinin mavisine bayıldım o rengi evimde kullanmayı çok isterim bigün. diğer odalar da çok şık güle güle oturun :)

ultraaslan_nur selam,

iyi günlerde oturun, renk seçimleriniz çok güzel, sade bir ev..
yalnız göze hoş gelmeyen tek birşey var: salondaki 2 kanape arasında vitrin olmamış, orada çok eğreti gözüküyor:/
gerçi salon dar gözüküyor ama yemek masasının olduğu kısımda o vitrin için yer yok mu..

böyle fazla ıvır zıvırla dolu olmayan evleri seviyorum gözü yormuyor beğendim salon halın çok hoş ama salon için değil sanki yani taş desenli halılar salona pek uymuyor diye düşünüyorum güle güle otur sade ve huzurlu..

çok hoş ve ferah bir ev..
tıkış tıkış değil benimki gibi :37:
özellikle oturma odanızı çok beğendim.
Rabbim huzurunuzu daim etsin..

Ingıl cıngıl bol olan evleri sevmiyorum hiç.
Senine vinse hem çok sade hem de çok şık. Bayıldım :nazar:
Güzel günlerde oturmanız dileğiyle

Mutlu mutlu güle güle otur canım evinde mis gibi bir evin var yalnız keşke daha detaylı çekseydin ve diğer bölümleri merak ediyoruz en kısa zamanda eklersen seviniriz.:16:

oturma odanı ve yatak örtünü çok beğendim.. markası nedir acaba ? güle güle oturun sade ve şık bir ev :nazar:

Back
X