Evim(durugulus)

oturma odasındaki kelebekli halıya bayıldım bende halılarını nerden aldın acaba?

canım öncelikle teşekkürler,yatak odası ve kelebekli halı royal halıdan aldım yeni sayılırlar diğer halıları evkurdn almıştım markası bilindik bişi değil.ama royalin halıları harika ve antibakteriyel tavsiye ederim yani..

valla bence çok kullanışlı kii sende puf da varmış daha da güzel olur kullanım açısından..yatak oluyo benimki aynı zamanda ,ben beğenerek kullanıyorum..koyu renk kullanması zor ama biraz söyliyeyim çok tozlanıyor,sürekli tozunu alıyorum ama yinede güselll..

anladım canım bende senin gibi normalde kırmızı istiodum fakat kayınvalidem pek kullanışlı olmadığını soledi kırmızı rengin mor olurmu dediğimde olur dedi o yüzden o şekilde oldu.. benimkide yatak oluo ve altı sandıklı tşk ederim yorumun için canım içimi ferahlattın bu konuda.. sende güle güle kulllan ben çok seviyorum köşeli takımları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…