• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evim çiçek açtı....

ankaradaym buradaki bauhausede var mıdır acaba,bi giyim dükkanında yine aksesuar olarak görmüştüm bunları o günden beridr aklımda
senin resimlerin tam denk geldi yani:))
fiyatı ne kadar bir de

Şimdi yanlış olmasın ama büyüğü 40 küçüğü 34 tl ydi sanırım.bauhause da vardır genelde hepsinde oluyor.

Canım benim ne tatlı ne şirin olmuş balkonun,çiçekler harika,bende de var çiçek merakı,yaz geldi artık tabi,en güzel yanı da bu olsa gerek.ohh mis gibi hava çiçekli balkon keyfi ,tadını çıkar canım,al çayını kahveni ohh mis gibi.

canım benmde inşaatı sürmekte olan bir evim var baalkonun kaçmetre kare acaba paylaşırmısın bende seninki kadar güzel ve şık dekore etmek isterimde :)gülü güle kullaan

Su anda canım o balkonda keyıf yapmak ıstedı cok guzelmıs cnm
boyle zevklı bı bayanın evınıde gormek ısterım

tabıkı cok guzel cok hosta balkonunuz kapanıyormu?

koltuk takımınıza bayıldım çok güzel mutlulukla oturun içinde:16:

balkondaki koltuğunu beğendim bende bizim balkon için düşünüyorum ama bu şekilde bulmak zor beyaz oluşu güzelmiş beğendim çiçeklerde iç açıyor benimde mum çiçeğim açtı evin için tavsiye ederim yakışır ve bakımı kolay

Canım benim ne tatlı ne şirin olmuş balkonun,çiçekler harika,bende de var çiçek merakı,yaz geldi artık tabi,en güzel yanı da bu olsa gerek.ohh mis gibi hava çiçekli balkon keyfi ,tadını çıkar canım,al çayını kahveni ohh mis gibi.

Çok sağol canım.çiçekleri bende çok seviyorum.renk renk çiçekler içimi açıyor.çay kahve insansız olmaz.güzellikler tek başına yaşanmaz.sevdiklerimle çay kahve oohh mis gibi olur.

canım benmde inşaatı sürmekte olan bir evim var baalkonun kaçmetre kare acaba paylaşırmısın bende seninki kadar güzel ve şık dekore etmek isterimde :)gülü güle kullaan

Çok sağol canım.benimki farkettin sanırım dikdörtgen yanlış hatırlamıyorsam 9 metrekareydi.balkonuna göre en mantıklı olanı seç.çok hantal takımda alma.

Back
X