Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Evigen,bepanthen,bemiks ampül

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

gulay92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2011
63
0
36
Rize
kızlar benim saçlarım ince telli ve zayıf bide boyadan düzleştiriciden mahfolmuştu kaç gündür araştırıyorum ne iyi gelir diye en doktora gittim ve bana evigen,bepanthen,bemiks ampül verdi. eczacı bana bide badem yağı verdi. badem yağının içine hepsinden birer ampül kır saç derine uygula ve 2 saat beklet dedi. şampuanınada hepsinden birer tane kır dedi. bugün ilk defa denedim hemen parladı iyi geldi gibi bugün netten yorumlara baktım bi çok kişi memnun kalmış. sizdende kullanan varmı acaba gerçekten işe yarıyor mu merak ediyorum

evet ya ben de kullandım bir süre :3: çok yararlı cnm . Yalnız bemiks fazla yogun kokuyor koku ile ilgili şikayetın yokmu gittimi koku ?

evet ya ben de kullandım bir süre :3: çok yararlı cnm . Yalnız bemiks fazla yogun kokuyor koku ile ilgili şikayetın yokmu gittimi koku ?

yıkama sırasında şampuandan biraz geliyor koku ama sonrasında saçımda rahatsız edici bi koku bırakmıyor

Kesinlikle işe yarıyor. Ben badem yağının içine bemiks E vitamini ve C vitamini ampulleri kırıp haftada 1 kez uyguluyorum inanın evde çok pahalı markaların bakım maskeleri, bakım yağlarım, banyo öncesi sonrası vs.. Ufak bi servet değerinde ürünlerim var hiçbiri bukadar işe yaramadı 1yıldır keşfettiğim bu kürü keşke daha önceden uygulamaya başladaydım yıllardır kuaförlerim tarafından öpüldüğümü anladım saçlarım çok yıpranmıştı işlem görmekten ama şuan saçlarım iki katı yoğunlukta. Yani bence markaların büyüsüne kokusuna aldanmayın, market markaları bence külliyen zarar veriyor saça, çözüm herzaman doğalında.

Back
X