o kim ki derken babam tabiki ben onu yok saymadım. Ama Allah bana düşünce yetisi irade yetisi vermiş başka birinin bunu köreltmeye hakkı var mı?Oncelikle babaniza o kim ki gibi bir tabir kullanmaniz hoş degil...ozgur ruhlu olabilirsiniz babanizda otorite olahini abartmis olabilir ama nedense cok hosuma gitmedi tavriniz
Aklınca koruyor ama buna sıkmak denir. Hadi gittiğim yere koruma içgüdüsü diyelim birşey alırken sormak da mı koruma ? Bu otoriter tavrı yüzünden iyiliğimi düşünse bile ters geliyor herşeyBabanin sana sarıldığı ana kadar sana hak vereçektim. Ama bana sarıldı dedin ya o a zaman anladım ki baban aslında kendini ifade edemiyor,bence koruma iç gudusuyle böyle davranıyor. İşin, tutunacak dalın yoksa gitme. Varsa , aileni ikna edip ayrıl evden.
Atanma gibi bi durum olmazsa başka şehirde iş bulmama izin vermez ki . Gene aynı kapıya çıkmaz mı sizce oda evi terk gibi olurTamam, yanlış tavırlar, düşüncesiz baba burda size katılıyorum ancak geldi sarıldı deyince size karşı sadece "para"dan dolayı sorumluluk duyan bir adam olmadığının farkına vardım. Evet sizi incitmiş ama belli ki saygı görmek istiyor göremeyince sinirden tavırları değişiyor. Bence imkanınız varsa başka bir şehirde iş bulup gidin aynı şehirde evden ayrılırsanız içerler ve aranız açılır, başka şehir olunca mecburiyet gibi düşünülebilir
Sanki baban seni koreltmeye degil de koruma icgudusuyle bazi seyleri abartmis gibime geldi...tabiri caizse bir hikaye var ayinin sevgisi diye...koruyum derken zarar verdigini farketmemek...bence evi terk etmek icin bir sebebin yok canim...o kim ki derken babam tabiki ben onu yok saymadım. Ama Allah bana düşünce yetisi irade yetisi vermiş başka birinin bunu köreltmeye hakkı var mı?
Aynen öyle canım ama yöntemi çok yanlış beni yok sayarak yapmaya çalışıyor.Sanki baban seni koreltmeye degil de koruma icgudusuyle bazi seyleri abartmis gibime geldi...tabiri caizse bir hikaye var ayinin sevgisi diye...koruyum derken zarar verdigini farketmemek...bence evi terk etmek icin bir sebebin yok canim...
Özel sektörde bi iş bulup gidin. Geçinenileceğiniz düzeyde maaş almanız yeterli. İyi maaş veriyorlar nereye kadar evde bekleyeceğim deyip gidinGi
Atanma gibi bi durum olmazsa başka şehirde iş bulmama izin vermez ki . Gene aynı kapıya çıkmaz mı sizce oda evi terk gibi olur
Yeni mezunum. KPSS çalışıyorum o yüzden iş bakmadım bu sene için atanmak istiyorum 22 yaşındayım çok ta küçük değilim yani.Şuanda abladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz işte aramıyorsunuz
Ülkemiz şartlarında ev arakdaşıyla bile olsa hayatınızı idame ettirecek maaşla iş bulmak o kadar kolay değil yani kimse iş vermek için sizi beklemiyor
Babanızada hakvermiyorum ama babanızın evi babanızın kuralları sadece taktik yanlış bizzat değil annenizin üzerinden sizinle iletişim sağlayacaktı anne kız diyalog ve ilişkisi farklıdır
Yaşınızda ufak sanırım koruma içgüdüsüyle böyle davranıyordur.
Umarım aranızdaki iletişim sorununu çözersiniz
Yeni mezunum. KPSS çalışıyorum o yüzden iş bakmadım bu sene için atanmak istiyorum 22 yaşındayım çok ta küçük değilim yani.
Bunu söylemesemYeni mezun iş deneyimi yok
Bölüm neydi?
Bunu söylemesem
Anneme söylerim zaten hep evden çıkarken bilgisi olur ama ona arayıp diyecekmişim niyeyse zoruma gidiyor sevgilime haber veririm her şeyi ama aradaki sevgi bağı yada konuşmak için babamla samimiyet olmayınca sert çıkıp dayatınca içimden gelmiyor. Sevdiğini bilmekle.nereye kadar yetinirim bilmiyorum :)Sizi okadar iyi anlıyorumki okurken acaba dedim bu benim babammı :):) Bende uzun yıllar dışarda okudum ve bu sene evdeyim babamda aynı anlattıınız gibi herşeyi ona sormamızı ister,sinirlenir ,karışır.Ben önceden çok takılırıdm buna hatta babamla tartışırdık hafta da 2 -3 kez.Ama çok üzülürdüm babam sonuçta saygı göstermemiz gerekiyor.Oyüzden bende babamla fazla konusşmamaya başladım tabiki halini hatırını sorarım yemek yeriz ailecek ama babamla fazla konuşmam biyere gideceksemde anneme söylerim annem söyler babama.Şimdi hiç tartışmıyoruz birşey dersede beni üzecek duymamazlığa veriyorum en iyisi bu oluyo.Yani anlayacağınız ben çareyi böyle buldum.Hala karışıyor tabiki ama babamızı bundan sonra değiştiremeyiz.Kesinlikle evi terk etmek kolaya kaçmak olur.Hem ben inanıyorumki babalarımız bizi seviyor.Düşünsenize bize bunca yıl bakmışlar , şefkat göstermişler...İnanın çaremiz birazcık daha sabırlı olmak okadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?