- 22 Temmuz 2016
- 381
- 681
- 18
- 32
- Konu Sahibi Claramichy
-
Vallahi çok bilinçlendim. Teşekkür etmek istedim yorum için.kedi piresi insanı ısırır ama insan üzerinde üreyemez
üremek için yine kediye ihtiyacı var
sokak kedisini içeri almayın
evdeki kedinize dış parazit aşısı ya da damlası yaptırın
eğer yakın zamanda yaptırdıysanız zaten kediyi hala koruyordur
o pireler yumurtlamak için kedinize dönecekler ve onu ısırdıkça ölecekler
kendiniz için de beyaz bir çarşaf serin soyunun ve çarşafın üstünde ayakta bekleyin
var olan pireler dizlerinizin altında olacaktır genelde
tırnakla çıtlatmadan ölmeleri çok zor
Kedimin asilari duzenli ense damlasi yeni yapildi ama yine de cok var. Kediyi iceri almiyorum ama kendisi azicik bi yer bulsa zorla giriyor giremezse butun apartmani ayaga kaldiriyor.kedi piresi insanı ısırır ama insan üzerinde üreyemez
üremek için yine kediye ihtiyacı var
sokak kedisini içeri almayın
evdeki kedinize dış parazit aşısı ya da damlası yaptırın
eğer yakın zamanda yaptırdıysanız zaten kediyi hala koruyordur
o pireler yumurtlamak için kedinize dönecekler ve onu ısırdıkça ölecekler
kendiniz için de beyaz bir çarşaf serin soyunun ve çarşafın üstünde ayakta bekleyin
var olan pireler dizlerinizin altında olacaktır genelde
tırnakla çıtlatmadan ölmeleri çok zor
Cok fena cok sicak diye pencereyi yukardan azicik actim gece 3te ciyak ciyak bi ses. Cama tirmanmis araliga sikismis elleyemedim kendi girdi iceri ve ulasamayacagim daracik yere girip uyudu. Elletmiyor da kendini. Kendi istemezse cikartamiyorum.Anam o nasıl oldu kiz
Diger kediye kesinlikle dokunamiyorum surekli saklaniyor. Kedimin asilari tam ama sarilip uyuyorlar resmen. Mahallenin bitli cocuguyla oynamasini yasaklayan anneler gibiyim resmen.evdeki kedinizin aşısınıda aksatmışsınız sanırım. arkadaşın söylediği gibi pireler insanda yaşamazlar kedinizi düzenli olarak dış parazite götürürseniz konak bulamayacakları için bir süre sonra ortadan kaybolurlar. diğer kediler içinde eğer eve alıyorsanız veteriner kedinizi aşılarken dikkat edin ense damlasını nasıl yapıyor ne kadar kullanıyor ve nereye yapıyor alın petshoptan bir damla (10 lira felandı galiba) diğer kedileri de siz aşılayın. ama sadece enselerine birer damla veteriner kedinize nasıl yapıyor bir bakın mutlaka hayvancağızlara zarar vermeyin.
Diger kediye kesinlikle dokunamiyorum surekli saklaniyor. Kedimin asilari tam ama sarilip uyuyorlar resmen. Mahallenin bitli cocuguyla oynamasini yasaklayan anneler gibiyim resmen.
Yatakta buldum gece 3 tane deli oldum. Kendi kedimin asisi var ama diger kedi cok kucuk yakalanmiyor bile. Keyfine gire girip yatiyor yiyip iciyor gidiyor.Yavru kedilere boyuna damlatılan pire ilacı alırsan kendi kedinede yaparsan kurtulursun zaten insanda yaşamaz pire öyle bir inanış var ama doğru değil
Camdan falan bisey olmaz bence ya :) cunku camin onunde 6 kedi falan var 2 yildir baktigim simdiye kadar bisey yoktu:)))) çok güldüm yaaaa...
benimde camda beslediğim bir kedi var bende ilaç alayım bari benide korkuttunuz....
Camdan falan bisey olmaz bence ya :) cunku camin onunde 6 kedi falan var 2 yildir baktigim simdiye kadar bisey yoktu
Tatlı şeyYatakta buldum gece 3 tane deli oldum. Kendi kedimin asisi var ama diger kedi cok kucuk yakalanmiyor bile. Keyfine gire girip yatiyor yiyip iciyor gidiyor.
Vitamin falan hepsini verebiliyorum ama dokundurtmuyor :) kiyamiyorum da napicam bilemedimTatlı şeyben yavrularada rahatlık olsun diye demiştim yazık çok kaşinıyorlar üzülüyorum
Yakinina geliyorsa inşaat eldivenlerinden giy tut boynundan yakala ısırsada bisey olmuyorVitamin falan hepsini verebiliyorum ama dokundurtmuyor :) kiyamiyorum da napicam bilemedim
Yok kesinlikle yaklasmiyor. Benin kedim de biraz canavar asla sevdirme kendini tirmalar falan hemen. Kucuk kedinin ustune cikiyor ikisi yuvarlana yuvarlana geziyo. Ben yaklasinca benim kedi tirnaliyor o sirada digeri kaciyor. Komik ama boyle :) umarim eve yayilmaz pireler :)Yakinina geliyorsa inşaat eldivenlerinden giy tut boynundan yakala ısırsada bisey olmuyorbiraz sevince sakinleşir damlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?