• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pireli kedi

Bu konuyu görünce kedi sahiplerine bende bir şey sormak istedim benim balkonuma 2 3 haftadır bir kedi geliyor, bende yuva yaptım artık her gün orda mamasını suyunu koyuyorum yiyor güzelce dışkısını falan hiç yapmaz balkona gider dışarda halleder gelir, bende çok seviyorum onu arada dayanamayıp içeri alıyorum geziyor ama bir yandan da korkuyorum dışarıda yaşadığı için muhakkak çöpe falanda giriyor, pire hiç görmedim, ama aşıları olmadığı için acaba ondan bir şey bulaşır mı bize.. birde öğrenmek isteğim çünkü hiç bir bilgim yok bu konular hakkında hayvan bakımı vs.. ne aşısı yaptırmak gerekir ve bana maliyeti ne olur bu aşıların eğer aşı olursa eve daha icim rahat alacağım, çünkü dayanamıyorum alıyorum illaki ısınsın diye ama bir yandada korkuyorum çünkü tüyleri çok dökülüyor ☹
Veterinerden parazit hapı alıp yaşına göre kaca bolecegini ogrenip yutturabilirsin bende oyle yapiyorum cok kolay ve ucuz bi yontem canim 5 tl bizim burda benim kedim buyuk oldugu icin 2 ye bolup bir hafta arayla yutturuyorum senin baktigin pisi nekadarsa ona gore bilgi alip sende caresine bakabilirsin hapi yuttuktan sonra hemen isal olup icindeki parazitleri atiyor daha sonrada gonul rahatligiyla eve alabilirsin ben surekli evde bakiyorum pire icinde ensenine su gibidamlatilan pire ilaclari oluyo onu alabilirsin

Veterinerden parazit hapı alıp yaşına göre kaca bolecegini ogrenip yutturabilirsin bende oyle yapiyorum cok kolay ve ucuz bi yontem canim 5 tl bizim burda benim kedim buyuk oldugu icin 2 ye bolup bir hafta arayla yutturuyorum senin baktigin pisi nekadarsa ona gore bilgi alip sende caresine bakabilirsin hapi yuttuktan sonra hemen isal olup icindeki parazitleri atiyor daha sonrada gonul rahatligiyla eve alabilirsin ben surekli evde bakiyorum pire icinde ensenine su gibidamlatilan pire ilaclari oluyo onu alabilirsin
Çok teşekkürler cevabın için yarın ilk iş veterinere gitmek olacak 😊

Back