• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evi NEGATiF Enerjiden Arındırmak

Ne kadar ilgi çekici bir konu olmuş böyle Sevila kutlarım seni, takip edeceğim bu konuyu :)
Ben de doğal taşlara meraklıyımdır hatta şu himalaya tuzu lambasından almayı düşünüyorum odama, acaba işe yarar mı..
Geçen sene didimde doğal taş bilekliklerden alıyordum ama gerçek midir şimdi şüpheye düştüm açıkcası gerçek gibi duruyordu 8 TLye almıştım ben yeşim taşı bilekliği.. ama fiyatına bakılırsa sahte olabilir zannımca.. 1 tlye bir sürü doğal taş bileklik satıyorlardı sahteymiş demek bunu öğrendiğim iyi oldu..

Sevila bana o doğal taş satan yeri tarif edebilir misin?? Bağdat caddesindeydi sanırım dimi? Erkek arkadaşım orada çalışıyor da söyliyim bi baksın:)
Merhaba Sevila'nın önceki mesajını buldum alıntıladım sizin için:
Bağdat caddesinde suadiye şaşkın arasında stone diye bir mağaza var..orası orjinal doğal taş satar

Bu konu güzelmiş. Güncel tutalım bunu. Bakalım yaptıklarımızla evlerde ve bizlerde değişiklik olacak mı paylaşalım.

Hah ayrıca ev yerleştirme hakkında birkaç şey söylicem

1- sokak kapısının karşısında asla ayna olmasın..

2-yatak odasında ayna olmaması en doğrusu ama varsa da asla ayna yatağı göstermemeli..

3-iki ayna karşılıklı birbirini göstericek şekilde olmamalı..

4-yataklarınız,işyerinde oturduğunuz koltuklarınız ya da evde oturduğunuz yerler asla oda kapısının karşısında olmamalı..

5-evinizde açık raflar(özellikle salonda) kullanmayın..

6-asla iki tek kişilik yatağı birleştirip çift kişilik yatakmış gibi eşinizle kullanmayın..

7-yemek masanızın bulunduğu duvara mümkünse ayna asın bu bereketi artırır..
Daha birsürü şey var aklıma geldikçe yazarım..
sevila benim işyeri koltuğğum kapının olduğu duvarın karşısında kapıyla tam karşı karşıya değil ama..bu durumda ?:26:

Son düzenleme:
Görüntüsü bile negatif zaten ki sabah öyle bir mutfağa kimse girmek istemez.
Aslında biraz da sanırım o bulaşığın elde yıkandığı eski dönemlerde kaynanaların gelinlere uydurduğu iş yaptırma hikayesi gibi.

aynen görüntü başlı başına negatif. ben ameliyat olduğum bi dönemde şahit oldumda o yüzden bahsetmek istedim.malum kalkamıyorum eşim bırakmış bulaşıklarını ve biz sebepsiz basit şeylerden yada çok alakasız şeylerden tartışmalarımız olmuştu

kızlar bide bulaşık bırakmak akşamdan ;oda negatif enerji yayıyor..özellikle eşler arasında... bide ağzı açık su ve yiyecek benzeri şeyler

Evet etrafta yemek artığı,bulaşık bırakmak direkt kötü enerjiyi çağırıyor..mümkünse hemen yemek bitimi o iş halledilmeli..

Ne kadar ilgi çekici bir konu olmuş böyle Sevila kutlarım seni, takip edeceğim bu konuyu :)
Ben de doğal taşlara meraklıyımdır hatta şu himalaya tuzu lambasından almayı düşünüyorum odama, acaba işe yarar mı..
Geçen sene didimde doğal taş bilekliklerden alıyordum ama gerçek midir şimdi şüpheye düştüm açıkcası gerçek gibi duruyordu 8 TLye almıştım ben yeşim taşı bilekliği.. ama fiyatına bakılırsa sahte olabilir zannımca.. 1 tlye bir sürü doğal taş bileklik satıyorlardı sahteymiş demek bunu öğrendiğim iyi oldu...
Sevila bana o doğal taş satan yeri tarif edebilir misin?? Bağdat caddesindeydi sanırım dimi? Erkek arkadaşım orada çalışıyor da söyliyim bi baksın:)

Sağol canım işe yarar bir konu olmasına sevindim..bağdat caddesinde suadiye-şaşkın arasında STONE diye bir yer var..(biraz binanın altına doğru kalıyor)orası yıllardır cok güvenilen ve %100 doğal taş satan bir yer..ne yap biliyomusun o bilekliği oraya götür ve sor bu gerçek taş mı diye..onlar dürüstçe söylerler.

Himalaya tuzu lambası evet negatif enerjiyi toplar ama sonra nasıl arındıracaksın? Dolduğu ama arındırılmadığı zaman bu sefer zarar veriyor etrafa negatiflik yayıyor..

Lamba yerine eve haftada 1 tuvalete dökeceğin şekilde tuz koyabilirsin özellikle yatağının altına..

Ben de isterdim hatta bu konu açıldığından beri bakıyorum internetten ama küçük bir şehirde olduğumdan imkanlar kısıtlı İstanbul'da eminim vardır güzel kurslar

Reikiye ilgi duyduğuna göre büyük ihtimal çakralarının birçoğu açıktır senin :) burda söylenenleri uygulayabilirsin en azından..farkıda hissedersin büyük ihtimal..

Benim tanıdığım reiki yapan insanlar ailelerinin ağrılarını ya da özel bir hastalığı varsa onun ağrılarını etkilerini reiki ile geçirebiliyorlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen de imkanın varsa bahçe toprağı olan bir yere uzan, doğaya açıl. Hatta imkanın varsa biraz kestir papatyaların arasında.
İlginç ki benim ikisi için de imkanım yok.
Maalesef yok - bir de geçen hafta izindeydim kumda yürüyemedim içimde kaldı o çok iyi geliyor bana
Hah ayrıca ev yerleştirme hakkında birkaç şey söylicem

1- sokak kapısının karşısında asla ayna olmasın..

2-yatak odasında ayna olmaması en doğrusu ama varsa da asla ayna yatağı göstermemeli..

3-iki ayna karşılıklı birbirini göstericek şekilde olmamalı..

4-yataklarınız,işyerinde oturduğunuz koltuklarınız ya da evde oturduğunuz yerler asla oda kapısının karşısında olmamalı..

5-evinizde açık raflar(özellikle salonda) kullanmayın..

6-asla iki tek kişilik yatağı birleştirip çift kişilik yatakmış gibi eşinizle kullanmayın..

7-yemek masanızın bulunduğu duvara mümkünse ayna asın bu bereketi artırır..
Daha birsürü şey var aklıma geldikçe yazarım..
4. maddeye bakarsak evde yatağım işte de masam kapının tam karşısında değil ama çaprazında gibi - bu da negatif etkiler mi ki???:44:

Merhaba
Bende şu 'senin yıldızın düşük' denilen cinstenmişim
Anlamını bile pek bilmem, burçmuş yıldızmış hiç ilgim yok
Ama bir topluma girdiğimde ya da misafir geldiğinde bende ağırlık ve esneme oluyor
Birisi bana dua okursa esneyip gözlerimden yaş geliyor, sonra okuyan kişiye geçiyor aynı ağırlık
Ne yapmam lazım ?
Bazen halsiz düşüyorum bu olaydan sonra, bıkıyorum bi yere çıkasım gelmiyo başım ağrıyor vs.

Son düzenleme:
Sen de yumuşak tarafını annenden almışsın o zaman. Senin de pozitif bir yanın var. Ve ben bu tür şeylerin kısmen genetik olduğuna inanıyorum.

Ben ona fizik olarak da çok benzerim, ikiz zannederdi herkes. Onun kadar naif değilim sadece =)) Genetik mirasa inanıyorum, bunu yaşadıkça bende düşünmüşümdür hep

Reikiye ilgi duyduğuna göre büyük ihtimal çakralarının birçoğu açıktır senin :) burda söylenenleri uygulayabilirsin en azından..farkıda hissedersin büyük ihtimal..

Benim tanıdığım reiki yapan insanlar ailelerinin ağrılarını ya da özel bir hastalığı varsa onun ağrılarını etkilerini reiki ile geçirebiliyorlar..
Sezgilerimin güçlü olduğuna inanırım da bu aralar halsizlik var üzerimde sanırım çakralar kapalı:1: hafta sonu temizliğinde sirkeye ağırlık vereyim bir de adaçayı aldık mı tamamdır bu iş hayırlısıyla:34:

Merhaba
Ama bir topluma girdiğimde ya da misafir geldiğinde bende ağırlık ve esneme oluyor
Birisi bana dua okursa esneyip gözlerimden yaş geliyor, sonra okuyan kişiye geçiyor aynı ağırlık
Ne yapmam lazım ?
Bazen halsiz düşüyorum bu olaydan sonra, bıkıyorum bi yere çıkasım gelmiyo başım ağrıyor vs.

Bende de agirlik oluyor. Sebebini hic arastirmamistim. Sen yazinca aklima geldi. :s

Merhaba
Ne yapmam lazım ?

Benim anneminde yıldızı çok düşük aynı tarif ettiğin gibi..hatta eskiden bende öyleydim ama yükseltmeyi başardım artık bazen baş ağrıları dışında sorun olmuyor..

Öncelikle gerçek mercan taşı tak..yıldızı düşük insanlar için bu taş..eğer çatlarsa ,kırılırsa sinir olma çünkü sana gelen fazla negatif enerjiyi çektiği için çatlayıp,kırılabilir bu durumda yenisini alıp tak..

Ve topicte söylenen şeyleri evinde yapmaya çalış..çünkü evdeki negatif enerji ne yazik ki bizide etkiliyor özelliklede yıldızı düşük insanları..evi arındırdıktan sonra kendinide arındır(tuzlu ya da sirkeli su ile banyo yap) daha sonrada taşını tak..

Ama bu taş sana gelen negatif enerjiyi tıpladığı ve dolduğu için haftada 1 taşı arındırman gerkiyor,arındırmazsan yarar yerine zarar görüyorsun

Bende de agirlik oluyor. Sebebini hic arastirmamistim. Sen yazinca aklima geldi. :s

Bende bazen sürkeli oluyor
Her akşam başım ağrıyor yolda oluyor genelde bu, işten eve giderken
Dua okuyunca da esneme yerini göz yaşına bırakıyor ama çok halsiz oluyorum
Otobüste ayakta durmaya zorlanıyorum

Sezgilerimin güçlü olduğuna inanırım da bu aralar halsizlik var üzerimde sanırım çakralar kapalı:1: hafta sonu temizliğinde sirkeye ağırlık vereyim bir de adaçayı aldık mı tamamdır bu iş hayırlısıyla:34:

Bu taşlar etki ettiği çakraları açıyor..reiki de falan çok kullanırlar taşları çakra açma işlemi için..en azından dönem dönem taşlarıda kullanabilirsin hem çakraların açılır sezgilerin kuvvetlenir vs hem de ruh halinde ihtiyacın olan pozitif gelişmeleri görürsün..

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki enerjilerden güçlerden konuşurken ben de bir şey soracağım.
Ben rüyalarımı gerçek hayatta yaşıyorum. Birebir neredeyse. Ama her gece görmüyorum tabi, kabus gördüğüm zamanlar da oluyor ama haftada 2-3kere gördüğüm şeyler birebir çıkıyor. Aynen… bazen günlük olaylar.. iş yerinde olacaklar… hatta yaşarken yön veriyorum rüyalarım sayesinde.. bazen de yaşamaktan korktuğum şeyler. Babamın vefatı gibi.
Ben bunun böyle olmasını istemiyorum aslında. Bile bile yaşamak bazen çok korkutucu oluyor.
Böyle bir şey yaşayan var mı?

Benim anneminde yıldızı çok düşük aynı tarif ettiğin gibi..hatta eskiden bende öyleydim ama yükseltmeyi başardım artık bazen baş ağrıları dışında sorun olmuyor..

Öncelikle gerçek mercan taşı tak..yıldızı düşük insanlar için bu taş..eğer çatlarsa ,kırılırsa sinir olma çünkü sana gelen fazla negatif enerjiyi çektiği için çatlayıp,kırılabilir bu durumda yenisini alıp tak..

Ve topicte söylenen şeyleri evinde yapmaya çalış..çünkü evdeki negatif enerji ne yazik ki bizide etkiliyor özelliklede yıldızı düşük insanları..evi arındırdıktan sonra kendinide arındır(tuzlu ya da sirkeli su ile banyo yap) daha sonrada taşını tak..

Ama bu taş sana gelen negatif enerjiyi tıpladığı ve dolduğu için haftada 1 taşı arındırman gerkiyor,arındırmazsan yarar yerine zarar görüyorsun

Nerden bulabilirim o yüzüğü ?
Bi de bu taş nasıl arındırılır ?

Yerleri sildiğim suya sirke damlatıyorum ara ara
Onun dışında bildiğim denediğim bişey yok
Çiçekleri çok seviyorum soluyorlardı yeni bi alan yaptım bi de öbyle deneyeceğim, bitki olarak önerilen bişey var mı
Ben sıradan menekşe ektim :1:

Tamamdır bu ay sonu gidicem oraya götürürüm bilekliği bakalım ne çıkacak :))
A haklısın bunu düşünmemiştim ben, prize takıp çalıştırılan bişey sonuçta nasıl arındırırım ki, tuz koyma fikri güzelmiş, ne kadar tuz koymam gerek??

kapının karşısı boydan boya pencere ...

Onu bir araştırırım kapı ve pencere iş yerinde karşılıklı oluyormu diye..

Ama senin oturduğun yerin arkasında asla pencere olmamalı..yani arka yanlarda olabilir ama masan ve sırtın direkt pencerenin önünde olmamalı..bu işyeri arkadaşlarından yeterli destek görememene ve hatta iş arkadaşlarının ihanetine uğramana sebep olurmuş

Back
X