• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evi NEGATiF Enerjiden Arındırmak

Aşkolsun tatlım ben zaten bu başlığı birbirimize soralım diye açtım..

Tuzu odana koyabilirsin hatta evin birkaç yerine koyabilirsiniz..çalışma masan varsa onun üstü,oturma odanız vs..adaçayı tütsüsünüde mutlaka dene..ben kullandığımdan beri maşallah bizim evin havası değişti ruh halimizi bile etkiledi..

Sofra tuzu evet..kaya tuzu da olur..kabın niteliği farketmiyor sanırım..ben kurtuldum o kabuslar,kötü olayları rüyada görme,olacak kötü şeyleri hissetme vs gibi şeylerden sende kurtulursun sıkma canını..

İşin dua kısmına girmiyorum dini konu yasak olduğu için o kısmı zaten herkes biliyor..

İstikbal ametist yatak gece rahat uyku falan diye pazarlıyormuş..evet ametist taşı gece rahat uykuyu sağlar ama işlenmemiş taş olması gerekiyor ve sürekli arındırılması gerekiyor , ametist yatak olayına hiç girme sakın :)

Rica ederim :17:

Kesinlikle yapacağım bunu bugün o zaman çok teşekkür ederimm, sonuçlarını yazıcam :23: :)

Maalesef yok - bir de geçen hafta izindeydim kumda yürüyemedim içimde kaldı o çok iyi geliyor bana

4. maddeye bakarsak evde yatağım işte de masam kapının tam karşısında değil ama çaprazında gibi - bu da negatif etkiler mi ki???:44:

Hayır çapraz olması etkilemez sadece direkt kapıyla karşı karşıya olmamalı..

6 numara hariç hepsi var benim evde.

Upsss sen onları birer birer halletmeye başla..zaten etkilerini gördükçe de birbirimize yazarız..bende yarın pembe kuvars takmaya başlıcam içgörüm iyidir o sebeple kendimdeki değişiklikleri 1 ayda falan net şekilde farkedip yazarım buraya..

Akıllı insanla akılsız insan arasındaki en belirgin fark ; akıllı insan birşeye inanmasa bile "ya gerçekse" ihtimaline karşı dener..hiçbir ihtimali pas geçmez hayatta..

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer yerini değiştirebiliyosanız mutlaka değiştirin..ama tamamı değil sadece ucu falansa sanırım sorun olmaz..

Yok duvara yapışık silikonla
Tamamı görünüyor üstelik :44:

İstikbal ametist yatak gece rahat uyku falan diye pazarlıyormuş..evet ametist taşı gece rahat uykuyu sağlar ama işlenmemiş taş olması gerekiyor ve sürekli arındırılması gerekiyor , ametist yatak olayına hiç girme sakın :)

Yok ben benimki de ondan mı diye tırstım :1:
Girmek istemem
Bellona da yok dimi ?

Hayır çapraz olması etkilemez sadece direkt kapıyla karşı karşıya olmamalı..

Upsss sen onları birer birer halletmeye başla..zaten etkilerini gördükçe de birbirimize yazarız..bende yarın pembe kuvars takmaya başlıcam içgörüm iyidir o sebeple kendimdeki değişiklikleri 1 ayda falan net şekilde farkedip yazarım buraya..

Bir de aklıma geldi. Ben kardeşimle mezun olduğumuz yerde çalışıyordum aynı evde kalıyorduk yani. O askere gidince ben tek kaldım. O sıra babam bir rahatsızlandı derken baya zayıf düşmüştüm. Her gece ama her gece korkuyordum rüyamda. Resmen kara basan denen bir şey gerçekten varsa bir şeylerle mücadele ediyordum. O zaman msn vardı ben de msn den gece geç saatlere kadar arkadaşlarımı rehin alıyordum uyumamak için. Hataylı bir arkadaşım bana dedi ki yastığının altına makas koy ve yakına çatal iğne var ya ondan sapla bir tane.
Psikolojik mi artık bilmem de o sayede ben de o kabuslardan kurtulmuştum.

Akıllı insanla akılsız insan arasındaki en belirgin fark ; akıllı insan birşeye inanmasa bile "ya gerçekse" ihtimaline karşı dener..hiçbir ihtimali pas geçmez hayatta..

Atla deve değil zaten alternatifler
Onu da yap bunu da ne kaybedersin
Bunu yapacağına aç Kur'an oku diyenlerden belki daha çok Kur'an okuyorsundur
Bunu kimse bilemez ama yanı sıra diğer şeyleri yapsak bişey kaybetmeyiz bence

Teşekkürler, güzel bir konu olmuş

Benim gardırobum boydan boya ayna kaplı. Yatağı görmeme ihtimali sıfır.

Atla deve değil zaten alternatifler
Onu da yap bunu da ne kaybedersin
Bunu yapacağına aç Kur'an oku diyenlerden belki daha çok Kur'an okuyorsundur
Bunu kimse bilemez ama yanı sıra diğer şeyleri yapsak bişey kaybetmeyiz bence

Teşekkürler, güzel bir konu olmuş

Rica ederim katılımın için ben teşekkür ederim..

Denemekten kimse birşey kaybetmez dediğin gibi..

Bunlar kurana,duaya karşı alternatif yöntemler değil (diğer arkadaşlar için söylüyorum) bunlar hiçbir dine alternatif yöntemler değil..bunları özellikle namaz kılan,meditasyon,reiki yapan insanlar kullanıyor..bunlar sadece enerjiyi kullanma..kimse dua yerine taş takmıyor yani..şu düz mantıktan kurtulabilsek keşke ülke olarak ..metafizik,parapsikoloji ellerinizden öper :)

Rica ederim katılımın için ben teşekkür ederim..

Denemekten kimse birşey kaybetmez dediğin gibi..

Bunlar kurana,duaya karşı alternatif yöntemler değil (diğer arkadaşlar için söylüyorum) bunlar hiçbir dine alternatif yöntemler değil..bunları özellikle namaz kılan,meditasyon,reiki yapan insanlar kullanıyor..bunlar sadece enerjiyi kullanma..kimse dua yerine taş takmıyor yani..şu düz mantıktan kurtulabilsek keşke ülke olarak ..metafizik,parapsikoloji ellerinizden öper :)

Ben sirkeli suyla siliyorum zaten evimi
Bu nazar için de yapılır dinen bilinen diğer canlılar için de
Sana ters gelenei yapma ne çıkar
Hepsini uygulamıyosan hiç birini uygulamayacksın diye bi kaide yok
Ne kadarını denersen o kadar iyi işte
Duanı da et tabi, taşlar engel mi

Benimde yatak odadaki ayna antredeki aynaya yansıyo, salondan görüyosun mesela yatak odasındaki kişiyi
Yatağı değil ama ?

Nedense benim evimde çok ayna var.
Gardırop ve makyaj aynası zaten yansıma yapıyor. Onun dışında yazdığı tüm maddeler var benim evimde..
Ama tuz ve şapı kesin yapacağım.
Şap ı okudun mu ? o da çok ilginç.

Nedense benim evimde çok ayna var.
Gardırop ve makyaj aynası zaten yansıma yapıyor. Onun dışında yazdığı tüm maddeler var benim evimde..
Ama tuz ve şapı kesin yapacağım.
Şap ı okudun mu ? o da çok ilginç.

Benim iki tane var boy aynası tarzı, duvarlara yapışık. Değişemem de
O ikisi ama hem salonu hem yatak odayı yansıtabiliyor, biri antrede olduğundan

Şap ? bilmiyorum onu ne içindi

Çok güzel bir topik Sevila,paylaşımlar için teşekkür ederim.:42:

Ben teşekkür ederim canım direkt düz mantık yaklaşmadığın için ..

Bir de aklıma geldi. Ben kardeşimle mezun olduğumuz yerde çalışıyordum aynı evde kalıyorduk yani. O askere gidince ben tek kaldım. O sıra babam bir rahatsızlandı derken baya zayıf düşmüştüm. Her gece ama her gece korkuyordum rüyamda. Resmen kara basan denen bir şey gerçekten varsa bir şeylerle mücadele ediyordum. O zaman msn vardı ben de msn den gece geç saatlere kadar arkadaşlarımı rehin alıyordum uyumamak için. Hataylı bir arkadaşım bana dedi ki yastığının altına makas koy ve yakına çatal iğne var ya ondan sapla bir tane.
Psikolojik mi artık bilmem de o sayede ben de o kabuslardan kurtulmuştum.

Ben yıllarımı kabuslarla,karabasanlarla ,uyumak istememeyle geçirdim keşke şuanda bildiklerimi o zaman bilseymişim.. O zaman hiçbişey bilmediğimden herşeye batıl inanç gözüyle bakar dalga geçerdim..yaşıyanlar anlar ancak bunu..

Hayır psikolojik değil makas ve bıçak kullanan insanlar var..bazı negatif enerjiler onlardan kaçıyor..bende duyduğumda ne alaka diye çok şaşırmıştım ancak sonra şahit olduğum için artık olağan geliyor :)

Benim gardırobum boydan boya ayna kaplı. Yatağı görmeme ihtimali sıfır.

Malesef benimkide öyle ve çok gıcık oluyorum bu duruma..gerçi benim yanımda yatan bir eşim yok ama yinede negatiflik istemiyorum odamda..

Şapı annemden öğrendim ben, rahmetli çalışırken dikiş makinasına asardı, onlarca kez şahit olmuşumdur, bazı insanlar geldiğinde astığı şap takk diye çatlar parçalanırdı. Bende hep erimiştir, sanırım onun kadar çekmiyorum negatif elektriği. Ama çok görmüşümdür, şapı olmadığı zaman makinasının çalışmadığını, kendisinin hastalandığını. İlginç geliyor ama var böyle şeyler, ilk gördüğümde hadi canım dedim hurafelerle uğraşmayın =)) sonra şapın aynı kişi odasına girince bir kaç kez çatladığını görünce inanmak zorunda kaldım. Rahmetli hiç eksik etmezdi makinasının üzerinden, hasta oluyorum derdi

çek sana şapla ilgili

Bişey sorsam çok mu beleşçi olurum :1:
Yani ben bu konularda bilgi sahibi değilim
Mercanı 1 hafta da diğer taşı 10 günde arındır vs. okuyorum da anlamıyorum bile
Arındırma nedir mesela ?
Onu da geçtim takip edemeyebilirim
Bişey yok mu koy sürekli dursun tarzı :44:

Ben sirkeli su dışında bişey bilmiyorum açıkçası
Onu da ablam demişti
Ayrıca yeşilliklerin daha iyi temizlenmesi için, yıkama suyuna sirke de damlatırım

Eşiniz yoksa sorun yok..eşler arasına ayrılık sokarmış o şekilde yatmak..

Yatağınızın altına 1 kase tuz koyup haftada bir değiştireceksiniz..eskisine dokunmadan fazla bakmadan hemen tuvalete dökeceksiniz..

Bisi sorcam canım tuzu tuvalete dök diyorsun tuz büyük bi nimettir bilirsin tuvalete dökülür mü ya acaba bi sakıncası olmaz mi

Bişey sorsam çok mu beleşçi olurum :1:
Yani ben bu konularda bilgi sahibi değilim
Mercanı 1 hafta da diğer taşı 10 günde arındır vs. okuyorum da anlamıyorum bile
Arındırma nedir mesela ?
Onu da geçtim takip edemeyebilirim
Bişey yok mu koy sürekli dursun tarzı :44:

Ben sirkeli su dışında bişey bilmiyorum açıkçası
Onu da ablam demişti
Ayrıca yeşilliklerin daha iyi temizlenmesi için, yıkama suyuna sirke de damlatırım

Bence taşların arınmasından önce gerçek taşı bulmak önemli. Piyasada olanların çoğu sahte.

çek sana şapla ilgili

Çok ilginçmiş
İlk kez duydum
Ama ben ağırlık çöküyo diye üstümde taşıyabileceğim bişey istiyorum
Akik peygamber efendimiz de kullanırmış
Orjinal akik yüzük nerden bulabilirim acaba ?

Ben sirkeli suyla siliyorum zaten evimi
Bu nazar için de yapılır dinen bilinen diğer canlılar için de
Sana ters gelenei yapma ne çıkar
Hepsini uygulamıyosan hiç birini uygulamayacksın diye bi kaide yok
Ne kadarını denersen o kadar iyi işte
Duanı da et tabi, taşlar engel mi

Son bir dini yorum yapıcam ama enerjiyle ilgili olduğu için..(mune hanım bu sondu kızmayın :) )

Neden sürekli kuran okunmayan evin kötü bir yer okduğundan bahsediliyor? Çünkü kuran içinde yazılanlar ve anlamları haricinde çoooooook büyük pozitif enerjileri çağırıyor eve..

Back