her yazılanı çok büyük bir merakla takip ediyorum yeni şeyler öğreniyorum bende doğal taşlara meditasyona meraklıyım biraz...
doğal taşı anlamak için ateşe tutun eğer is tutup elinizle tekrar ovaladığınızda açılıyorsa doğaldır ama açılmıyorsa is üzerinde kalıyorsa yada eriyorsa o doğal taş değildir...
ametist çok kullanırım haftada bir arındırırım.
inci çok severim kullanırım. ama gerçek inci kullanırım onu da bu ateş olayıyla test edebilirsiniz gerçek inci yanmaz is tutar sahte olan ise üzerinde parlaklık hemen sıyrılır....
dün çok yoğun çok önemli bir gün geçirdim eve geldim forumu takip ediyordum eskilerden aldığım tütsü geldi aklıma hemen onu yaktım evin içinde dolaştım
kapı önüne burada bir arkadaştan şeker serpmeyi okumuştum onu serptim... hava karardı ışıkları söndürdüm hafif kokulu mumlarımı yaktım... tütsü bir taraftan mumlar bir taftan ruhumu sakinleştirdi...
eşim geç geldi onu öyle dingin karşılayınca şaşırdı çünkü tüm gün ikimiz zor zaman geçirmiştik... bugün adaçayı siparişi verdim anneme alacak haftada bir gün onu tütsülemeyi düşünüyorum...
yeni bir eve taşınacağım tüm temizlik malzemelerini aldım fakat sirkeyi burada okuyunca daha çok farkına vardım özelliğini onu da alacağım genel temizlikte onu kullanacağım...
ne zaman fal baktırsam nazar çıkar çekemiyorlar insanlar bir türlü...
burada yine bir arkadaşta okumuştum mezarlığın yarısı nazardan ölmüş derle diye bende duymuştum bunu ve çok yakınımda bunu yaşadım...
Allah herşeye gönlüne göre versin...
ama merak ettim sirkeyi kullananlar nasıl faydalarını gördüler...ne zaman yada faydasını göstermeye başladı tabi bu her insan için farklıdır... ama merak işte