- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence taşların arınmasından önce gerçek taşı bulmak önemli. Piyasada olanların çoğu sahte.
Ben hiç almadım
Satan yer bile bilmiyorum ama akik yüzük bulursam iyi olur
Bisi sorcam canım tuzu tuvalete dök diyorsun tuz büyük bi nimettir bilirsin tuvalete dökülür mü ya acaba bi sakıncası olmaz mi
Bizim evde ayna fakiri,fazla ayna yok..
temizlik yaparken suya mutlaka sirke katarım...
Yatak odasında sadce tuvalet masasının aynası var,yatağı falan görmüyor sadece duvarı görüyor.En güzeli bu bence..bizim ev ayna dolu ve sinir oluyorum artık..özellikle yatak odasında ayna bulundurulmaması çok daha iyiymiş..
Yemek masasının olduğu duvara ayna asılması iyiymiş..
Akandeniz epeydir görünmüyordun
Anne olmuşsun hayırlı olsun
Bende bi tek sirke olayını biiliyor ve uyguluyordum
çok teşekkür ederim allah isteyen herkese versin evladını...
4.5 aylık canavar bi oğlum var artık....
doğum iznim bitti döndüm yine aranıza...
bende tek sirkeyi biliyorum onu yapıyorum zaten..
Sevila pembe kuvars ne için?annem kuvars taşlı küpe almıştı takmıyordum(kıyamadığımdan) olumlu etki veriyorsa takayım.:26:
Çok ilginçmiş
İlk kez duydum
Ama ben ağırlık çöküyo diye üstümde taşıyabileceğim bişey istiyorum
Akik peygamber efendimiz de kullanırmış
Orjinal akik yüzük nerden bulabilirim acaba ?
sirkeli suyla ayda bir yerleri ve dolap içlerini silerim ben. adaçayının içildiğinde de yatıştırıcı etkisi vardır tütsüsü de insanı yatıştırır sakinleştirir. hurafe falan diyenler olmuş galiba bence bunlar zararsız şeyler insan kendini psikolojik olarak bile rahat hissedecekse bence bu tarz şeylere başvurmalı
En güzeli bu bence..bizim ev ayna dolu ve sinir oluyorum artık..özellikle yatak odasında ayna bulundurulmaması çok daha iyiymiş..
Yemek masasının olduğu duvara ayna asılması iyiymiş..
Bunlar hem psikolojiyi hem de enerji akışını etkileyen şeyler dolayısıyla denemenin hiçbir zararı yok sadece faydası var..hurafe yazab olmadı da laf sokmaya çalışanlar oldu :)
Zaten başlıkta bunlara inanırmısınız diye bir soru yok insanlar niye geliplaf sokuyolar onu anlamış değilim..inanmayanlar girmesin ,okumasın ..bu başlık paylaşım için açıldı..
Buarada hoşgeldin :)
masamın arkasında pencere var cam da hep açıktır tam birebir arkamda değil hafif bir açıyla çapraz gibi ama arkamda yani - zaten bizim iş yerinde herkes birbirinin kuyusunu kazıyormuş ben sallamıyorum fazlaOnu bir araştırırım kapı ve pencere iş yerinde karşılıklı oluyormu diye..
Ama senin oturduğun yerin arkasında asla pencere olmamalı..yani arka yanlarda olabilir ama masan ve sırtın direkt pencerenin önünde olmamalı..bu işyeri arkadaşlarından yeterli destek görememene ve hatta iş arkadaşlarının ihanetine uğramana sebep olurmuş
Üşenmedim taktım..Dur sana hemen kopyaliyim faydalarını ; (annenin taşını arındırmadan sakın takma)
Alkolikler için özellikle tavsiye edilen bir taştır.
Kişinin endişelerinden kurtulup yaşama sevinci duyması için güç verir. Çevresindeki güzelliklere karşı duyarlılığını artırarak ümitsizlik ve kötümserlik duygularını yokeder.
Kişinin kendisiyle barışık olmasını ve kendisini kabullenmesini sağlar.
Özgüven duygusunu güçlendirir.
Tüm sevgi duygularını güçlendirir. Kişinin kendine karşı duyduğu sevgi, ailesine karşı duyduğu sevgi, doğaya karşı duyduğu sevgi, romantik duygularla hissettiği sevgi...
Yatıştırıcı etkisi ile kalbi rahatlatır ve duygusal acıların çabuk geçmesini sağlar.