Evi mobilyalarima uygun sekilde düzenlemem gerek..

Elossa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
6.684
159
163
Merhabalar....

arkadaşlar aranızda yeniyim ama üye olarak yeniyim..çokkk uzun zamandır takip ediyorum siteyi..
gelelim benim sorunuma..
oturmuş olduğum evim kira ve ev sahibimin ailevi sorunu yüzünden evimden çıkmak durumundayım yine aynı binada 4. katı tuttuk bugün eşimle..yalnız tuttuğum ev ile şimdi oturduğum evin arasında dağlar var:(((
hadi orayı geçtik zaten kiracıyız diyip kendimi motive edicem bi şekilde ama..çıkacağım evin mutfak dolapları eski ama temiz beyaz renkte..ve mutfağıı çokkk küçük....ev sahibi bikaç ay içinde değiştiririm şu ara maddi olarak buna pek hazır değilim ama aklımda değiştiricem bu yaz dedi..ona tamam ok dedim...
ama evde kartonpiyer yok ve kornişi gizleyen o tahta varya eskilerde kalan moda..ondan var her camda ve kahverengi..hiç hoş değil...söksem bi dert sökmesem bi dert..ne yapıcam ne edicem bilemiyorum...
2,5 yıllık evliyim eşyalarımda gayet modern ve şık..o evi adam edermiyim bilmiyorum canım çok sıkkın:((((

Son düzenleme:
Merhabalar....

arkadaşlar aranızda yeniyim ama üye olarak yeniyim..çokkk uzun zamandır takip ediyorum siteyi..
gelelim benim sorunuma..
oturmuş olduğum evim kira ve ev sahibimin ailevi sorunu yüzünden evimden çıkmak durumundayım yine aynı binada 4. katı tuttuk bugün eşimle..yalnız tuttuğum ev ile şimdi oturduğum evin arasında dağlar var:(((
hadi orayı geçtik zaten kiracıyız diyip kendimi motive edicem bi şekilde ama..çıkacağım evin mutfak dolapları eski ama temiz beyaz renkte..ve mutfağıı çokkk küçük....ev sahibi bikaç ay içinde değiştiririm şu ara maddi olarak buna pek hazır değilim ama aklımda değiştiricem bu yaz dedi..ona tamam ok dedim...
ama evde kartonpiyer yok ve kornişi gizleyen o tahta varya eskilerde kalan moda..ondan var her camda ve kahverengi..hiç hoş değil...söksem bi dert sökmesem bi dert..ne yapıcam ne edicem bilemiyorum...
2,5 yıllık evliyim eşyalarımda gayet modern ve şık..o evi adam edermiyim bilmiyorum canım çok sıkkın:((((
inşallah bir gün kendine aitt evini dizersin. bu sıkıntıdan kurtulursun umarım. sana kolay :5::5:gelsin.:13::13:

Kiracinin eve masraf yapmasi, ev sahibi acisindan iyi ama oturan kisi acisindan cok gereksiz
Ev sahibine citlatma durumunuz olamaz mi ? Kartonpiyer olmasa bile o bahsettigin
tahtalari beyaza boyayabilir ? Kabul etmezse mecburen is size düser..
Yepyeni mobilyalarla hos bir görüntü olmaz kesinlikle..

Mutfak icin garanti verdiyse bekleyin biraz, eger sözünü tutmazsa
yapiskan folyolarla ufak degisimler yapabilirsin.. Umarim ev sahibi sözünü tutar..

Modern mobilyalarin olduguna göre, salonun bir tarafina hos bir duvar kagidi yapabilirsin
yada stickerlerle,aynalarla $IK bir görüntü elde edebilirsin..
:34:

tşk ederim her ikinizede..çok sağolun inşallahh....

evet dediğin doğru duvarın bir tarafını kağıtla renklendirebilirim..ev sahibi istediğini istediğin renk boyayabilirsin ben karışmam senin zevkin sen oturacaksın diyor...
yani o tahtaları çıkartsam yerine ne yapabilirim acaba..?

O tahtaları çıkarıp yerine hazır kartonpiyer yapabilirsiniz hem ucuz hemde uygulaması çok basit yapışkanla yapışıyor

sağolun olabilir aslında...az alıp bi odada denemekte fayda var

4124.jpg

Arkadasım böyle korniş ceşitleri war altları düz olanlarıda mevcut üstelik her rengi var benimde çok düşündüğüm bi konuydu bu sonunda bunlarla karşılaştım biz bunlardan yaptırıcaz cokta pahalı bişr şey değildi bnmki öneri sana kalmış :79:

çok tşkler..çok iyi fikir..hala sorunu çözememiştim...hemen çıkıp araştırıcam bunlardan...

tşk ederim her ikinizede..çok sağolun inşallahh....

evet dediğin doğru duvarın bir tarafını kağıtla renklendirebilirim..ev sahibi istediğini istediğin renk boyayabilirsin ben karışmam senin zevkin sen oturacaksın diyor...
yani o tahtaları çıkartsam yerine ne yapabilirim acaba..?

Hazır kartonpiyerler var hatta köpük malzeme diye geçiyor bildiğim kadarı ile hem güzel hem uygun fiyatlı onlardan alabilirsiniz

Back
X