• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evi meyhane gibi kullanan komşular?

Valeriaaaa

Girl power
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
232
Puanlar
33
Hayırlı sabahlar hanımlar,

Konu başlangıç olarak belki tuaf gelebilir fakat başka bir başlangıç bulamadım işin doğrusu. Ben yurdisinda yaşıyorum. Ve yanımıza yeni komşular geldi. Yani söyle söyliyim önceden 6 tane yabancı adam evin içinde oturdular fakat sonra oturma şeyleri bitti ve 3 ay sonra yeni birileri geldi ( kusuruma bakmayın türkçem zayıf oldugu icin doğru kelimeleri kulanmaya bilirim)

herneyse, bunlar yine 4 5 adam tam olarak bilemedim ve 1 tane kadın var evin içinde. Kadın zaten bir kahka atıyor mübarek. Tabi Herkezin evinde ses gelebilir, yada nebilim bazı zamanlar ses daha Yüksel'e bilir hepiniz İnsanız sonuçta eğlenmek, gülmek hakkımız. Fakat bunlar aşırıya kaçıyorlar gece 23:30 mangal yapıyorlar. Saat 02:00 civarlarina karşı abartmiyorum resmen yüksek sesle müzik açıp bagriyolar hayvan gibi affedersiniz. Alkışliyiolarak tabak kırma sesleri geliyor duvarlar fok ince olduğu için çok net duya biliyorsun buda yetmemiş gibi ayaklariyla hepsi yere sanki vuruyorlar öyle bi ses geliyo. Sabah kalkıyorlar yine yüksek sesle müzik.

Ve kendimi dusunmeden ziyade komşu sıralarında küçük çocuklar ve bir bebek var onlara açıyorum.. şuan hiç sesimi çıkamadım çünkü yeniler doğru dürüst yüzlerini bile görmedim degsik degsik insanlar var. Ve bu tam bi kaç gün böyle devam ediyor..

Suan susmayi tercih ediyorum, zaten bu gidişle polisler gelir. Yani anlamıyorum insan biraz empati kurar. Acaba komşuları rahatsız ediyormuyum diye ama malesef böyle bir empati yok. Ayrı zaman zaten bu sıralar uyku düzenin berbat tam gözlerim gidiyorken uyumaya kalkisirken yine sess. . Of Sizce çok mu abartiyorum?

Polisi gelir diye beklemeeyin siz çağırın. 4 5 erkeğe üstelik sarhoşlar siz ne deseniz anlamazlar.
Demekki kötü komşu sadece burda değilmiş.

Hangi yurtdisindasin arkadasim. Saat 22den sonra çıt ses çıksa polis geliyor evlere. Isım vermenede gerek yok. Adres ver gelip uyarıyorlar zaten

Hangi yurtdisindasin arkadasim. Saat 22den sonra çıt ses çıksa polis geliyor evlere. Isım vermenede gerek yok. Adres ver gelip uyarıyorlar zaten
Biliyorum. Ama nedense kimse şikayet etmedi sanırım cekindiler. Ama bidakine olduğunda kesinlikle edicem

Back