evi kira olanlar kiranız ne kadar

yazık ya çok para kredıye başvurup ev alsanız o parayıda kıra yerıne eve versenız daha iyi olmaz mı ya öde öde elde bırşey yok...hoş durumlar nedır bılemem tabıkıde allah yardımcımız olsun kırada oldukça....

yazık ya çok para kredıye başvurup ev alsanız o parayıda kıra yerıne eve versenız daha iyi olmaz mı ya öde öde elde bırşey yok...hoş durumlar nedır bılemem tabıkıde allah yardımcımız olsun kırada oldukça....

evet canım allah yardımcımız olsun. geçen sene başka evdeydim 720 veriyordum :KK43:

575 lira ödüyoruz bizde,arabayı satıp kredi çekip daha yüksek modeli alıcaz, kredisi bitince tekrardan satıp ev bakıcaz en azından 25-30 bin peşin verebilelim diye allah tüm kiradakilere ev nasip eder inşallah..

aidat ile birlikte 472 Tl ödüyoruz fakat şehir merkezinin dışındayız.

ben nasil kolay bir şekilde kiraya ev bula bilirim. Nasil arayım bilmiyom. Lutfen bilen birileri varsa yardım etsin. Şişli tarafda .

biz 2 sene önce hürriyet kiralık ev ilanlarından
sahibinden temiz uygun ev bulduk.

Son düzenleme:
evet canım allah yardımcımız olsun. geçen sene başka evdeydim 720 veriyordum :KK43:

biz evi kiraya verip büyük evde oturuyoruz bence en akıllıca olanı düşük maliyetli kira getirisi fazla ev alıp kirada olmak mesela 4+1 ev bahçeşehirde eşyalı 1+1 fiyatına bulunabilir biz de öyle yaptık ev alırken eğer yatırım amaçlı olacaksa eşyalı 1+1 gibisi yok tavsiye ederim kirası 1000 tl zaten alırken ankastreler şirket tarafından veriliyor deri koltuklar tamamlıyor bu şekilde 3. evi aldık nisanda teslim edilirse eşyalı olarak 800 e vereceğiz benn ise 700 veriyorum kiraya 1500 tl ye kiralık tripleks villa var çevrede

biz küçük bir şehir vede küçük bir ilçede yaşıyoruz..
evimiz 140 metrekare ama kiramız az.:KK34:

350 tl kira+100 tl kömür parası her ay..

480 lira etrafa göre gayet makul bir fiyatta oturuyorum
hesapladık şimdi ev almaya kalksak 10 sene vereceğimiz kira bedeli sadece faize gidecek
alınacak evde öyle ahım şahım bir şey olmayacak, içine muhakkak masraf gerekecek
o açıdan mantıklı değil

85 metre kare sıfır daırede 500 lıra kırayla oturuyorum

X