bence once bu boceklerın neden kaynaklandıgı cozmek gerek cunku temızledıkten sonra tekrar olma olasıgı yuksek.. eviniz rutubetli olmalı birde temızlıkte cok fazla yapmamısssınız sanırım yada ustun koru neyse hemen bi ilaç fırması cagırıp heryeri ilaçlatın..tabak canak ne varsa bulasık mak en yuksek derecede bi yıkatın aynı sekılde camasırlar içinde gecerli.. kolay gelsın..
benımde olmustu yazın 1yıllık evlıyım..biraz acemılık işte butun baklıyatlarım hepsini attım çöpe .. kıyı sehrındeyız ondan belkıde bılmıyorum .. guveydı sanırım kelebekler filan.. guzelce temızledım baklıyalarımıda posette muhafaza etmek yerıne cam kavanoz yada sert plastıklere doldurdum.. artık olmuyor cok sukur..
benımde olmustu yazın 1yıllık evlıyım..biraz acemılık işte butun baklıyatlarım hepsini attım çöpe .. kıyı sehrındeyız ondan belkıde bılmıyorum .. guveydı sanırım kelebekler filan.. guzelce temızledım baklıyalarımıda posette muhafaza etmek yerıne cam kavanoz yada sert plastıklere doldurdum.. artık olmuyor cok sukur..