- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
Güzel anılar biriktirmeye başlayın yeni evinizde, neresi gözünüze batıyorsa örn duvarların rengi , değiştirin.
Mutlu fotoğraflar çekip seveceğiniz bi köşeye koyun.
Enerjisi temiz değildir belki, sirkeli suyla tüm evi kapıları silin.Üzerlik, melissa , akgünlük gibi tütsüler yapın.Negatif ne varsa evden çıkıp gitmesi ve bir daha girmemesi evin temizlenmesi için,
Koku hafızanızda sizi mutlu eden ne varsa evin bi yanında onun kokusu dağılsın (gül, vanilya, h.cevizi veya bir parfüm)
Feng shui ye göz atın evde çok yanlış yerde duran birşey mi var diye
Aslında sanırım siz mutlu olmayı başardıkça bulunduğınuz alan da bundan nasiplenip size iyi geri dönüş sağlayacaktır.
Keyifli ,mutlu,huzur dolu bi yaşam sizinle olsun
Şöyle bir sirkeli suyla silin evi baştan sona, kek, sütlaç gibi güzel güzel kokular yayan birşeyler pişirin. Baktınız olmuyor mobilyalarla oynayın. Şeklini yerini değiştirin, birkaç aksesuar ekleyin.
Cok tşk ederim bunları deniycem
Alışmak istedikten sonra alışılıyor
Şimdiye kadar 5 evim oldu 6 yıllık evliyim
Dam gibi ahır gibi bi evde de oturdum rezidansta da
Valla hepsine alışıyosun
İkinci evimde banyo mutfağın içindeydive mutfağın penceresi yoktu hava alsın diye tepeden baca kadar bi delik vardı gökyüzü görünüyordu :)
Sıcak su da yoktu kovaya rezistans koyuyorduk sabahtan akşama kadar ısıtsın diye
Şimdi evim sürekli sıcak, konforlu vs vs
Ama iki evdeki mutluluğumu karşılaştırıyorum da aynı sanırım.
O eve taşındığımda da orayı sevmiştim çünkü işyerimin tam karşısındaydı. Eşimle beraberdik, daha ne olsundu ki?
Sanırım bakış açısıyla ilgili.
Daha iyi bir evden kötü bir eve mi geçtin de acaba sevemedin?
Çünkü anılar da hani insanın zihninde ya, sen nereye gitsen nerede yaşasan anıların da seninle geliyor zaten...
O evde her günüm bulutların üstünde geçiyodu diyemem ama yine de seviyodum :/ ikisinin de artı ve eksileri var aslında
Evleneli bi buçuk sene olmuş ben hala baba evini arıyorum valla
İlk evi hiç yadırgamadım ben. Eşyalarımı da çok çok seviyorum. Evle alakalı sanırım durum.Bende yeni evliyim , ilk günler eve gitmeyi hiç istememiştim , evlendiğime bile pişman olmuştum, yarım saatte bir annemi arıyordum ve sürekli ağlıyordum . Annemle evimizde arabayla 10 dk kadar mesafede ... İlk günler uyandığımda anneme sesleniyordum gözüm kapalı , gözümü bir açıyordum kocam . Hüsrana uğruyordum ki kocamıda çok çok seviyorum ama evimi annemi çok özlüyordum . O günlerde çok dua ettim . Evde telefonumdan bakara suresini actım ve evimde tamamını çaldım. Bakara suresi okunan eve 3 gün şeytan girmezmiş , Ali imran suresi okunan evde de aile arasında muhabbet olurmuş . Hala ara ara bakara okuyorum ya da tamamı olsun diye telefonumdan açıyorum şimdi evimi çok seviyorum Elhamdülillah . Allah içinizdeki sıkıntınızı gidersin inş :)
Süpürge açasım bile gelmiyo :/ tasınırken de ben temizlemedim temizlettik ondan sanki misafir gibiyimolabildiğince evinizde vakit geçirmeniz yemek temizlik yapmanız gerekiyor.ben kendi evimi hala benimseyemedim ama çocuğum için evimde oturmaya çalışıyorum.yemek pişmeyen yemek yenmeyen evde bereket ve alışmak olmuyor tabi.
En son boyle bir eve taşındık ve alışamadım. Hatta kolilerin bazılarını bile açmadım. Kontrat yaptık diye 1 yıl oturduk ve biter bitmez başka eve taşındık :) Sevmeyince ne yapsanız olmuyor.
Tam 6 ay dolmadan taşındım.
Ruhum daralıyordu,Mutlu olamadım orda.
Ama bizim için o evin eksileri çoktu ondandır.
Eşyalarınız hasar almadı mı?