En son boyle bir eve taşındık ve alışamadım. Hatta kolilerin bazılarını bile açmadım. Kontrat yaptık diye 1 yıl oturduk ve biter bitmez başka eve taşındık :) Sevmeyince ne yapsanız olmuyor.Yeni taşındığınız evi benimseyemezseniz napardiniz?
Eski evimi özlüyorum.. buraya hiç isinamadim sevemiyorum
Tam 6 ay dolmadan taşındım.İkisinin de artı ve eksileri var. ne kadar sürede cıktınız?
Eşimden sogumadım su an gayet iyiyiz ama ne bileyim eski evde anılarımı bıraktım geldim sanki
İkisinin de artı ve eksileri var. ne kadar sürede cıktınız?
Evliliğe alışamadığımı nerede yazmışımelement uydurmayın. Öyle olsa eski evimi özlemezdim
Eşimden sogumadım su an gayet iyiyiz ama ne bileyim eski evde anılarımı bıraktım geldim sanki
İkisinin de artı ve eksileri var. ne kadar sürede cıktınız?
Evliliğe alışamadığımı nerede yazmışımelement uydurmayın. Öyle olsa eski evimi özlemezdim
Ben de 6 sene oturduğum evimden yeni evime taşındım 3 ay oldu ben de alışamadım benimseyemedim.. yoksunluk hissi yabancının yeri gibi.. sizd hak veriyorum..Yeni taşındığınız evi benimseyemezseniz napardiniz?
Aynı şekilde bizim de evimiz deniz dağ gören bi ev seviyoruzda. Hatta taşınmak için acele bile ettim:) ama taşındıktan sonra olan oldu.. inşallah alışırız huzurla sağlıkla yaşarız.. sevgiler..Sırf bu çekincelerden taşınamıyoruz biz de.
Karı koca evimizi severiz çok.
Yeni bir eve gerçekten ihtiyacımız var.
İnşallah siz de biz de kolay alışırız...
Amin inşallah hep beraber güzellikle yaşayalım inşallah.Aynı şekilde bizim de evimiz deniz dağ gören bi ev seviyoruzda. Hatta taşınmak için acele bile ettim:) ama taşındıktan sonra olan oldu.. inşallah alışırız huzurla sağlıkla yaşarız.. sevgiler..
İnşallah gönlüne göre iş nasip olur canım benim.Çok mu anlam yüklüyorsunuz.
Ev bir anaç değil araç, yaşıyoruz işte içinde. Önemli olab güzel yaşamak, sonra her şeye alışılır.
Bir de şu var, evin verdiği konfor ve ihtiyaçları karşılaması. Bir önceki evim muhtemelen kaldığım en kalitesiz evdi( malzeme, yalıtım, iç dekorasyon açısından) ama işe 5 dakika mesafedeydi, ve sayesinde kazandığım zaman bana öyle iyi geliyordu ki, kendisini şu ana kadar yaşadığım en güzel ev olarak anıyorum. Keşkr öyle bir eve yerleşsem gene (ahaha yani keşke eve yakın bir iş bulsam )
İnşallah gönlüne göre iş nasip olur canım benim.
Eve ben de anlam yüklerim.
Bazen iş yerinde ya da annemlerde bunalırım evimi hayal eder,mutlu olurum. İlk boşandığım dönemde evimizin kokusunu duyardım birden burnumun direği sızlardı,gözlerim dolardı. Bir gece yarısı ağlaya ağlaya evime gelip de salonun ortasında bağdaş kurup iki paket sigarayla sabahladığımı bilirim.
Mesela ayrı yaşayan eşleri,evi terk eden insanları hiç anlamam. Nasıl aramaz insan yatağındaki yastığı, mufağındaki çay bardağını vs.
Amaaan neyse bak yine kötü oldum...
Allahım hiç kimseyi aç açıkta bırakmasın,yuvasından ayrı koymasın inşallah...
Ben 3 senedir evliyim ilk başta benimseyemedim yeni evlemdigimde. Sobaliydi kaynanamla altı ustluyuz soradan aldık doğalgazıYeni taşındığınız evi benimseyemezseniz napardiniz?
Canım ben çok taşındığım için sanırım, 9. Evim galiba, kalmadı o hisler, ama oturduğum evi ben de ararım, kimsenin evinde rahat edemem. Ama ne bileyim koltuğu mutfağı vs falan özlemem de daha çok o tanıdıklık hissini ararım.
Yeni taşındığınız evi benimseyemezseniz napardiniz?
Maşallah ne çok taşınmışsınız. Bizim ikinci taşınmamız olacak harıl harıl nakliye arıyoruz çok stresliyim.
İlk gelin olduğum evde iyi kötü anılarımız vardı seviyordum evimi, aileme yakındı alıştığım çevreydi. İş yüzünden başka ile taşındık, kısa zamanda şimdi oturduğumuz evi bulduk, aman aman güzel değil ama geniş ferah manzaralı bir ev hatta bana fazla bile büyük ama ben hiç alışamadım. Hatta bazı şeylerin paketini bile açmadım tamamen yerleşmek istemedim nasılsa taşıncaz diye, çok şükür içimize sinen bir ev bulduk taşınacağız. İçime sinen ilk evim ve taşınacağımız evi internetten bulduk, ordaki fotolardan bile içime sinmişti.
Zaman ve sabir. Ben yaz kis ayri sehirlerdeyim. Hala alisamadim. Dusunun butun yazi bir evde butun kisi baska bir evde geciriyorsunuz. Geldigim ilk hafta garip oluyorum.Yeni taşındığınız evi benimseyemezseniz napardiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?