• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evi benimseyememe

Birkaç hafta oldu zaten. Ama yok. Alisamiyorum.
:) ne desem bilemedim :) o zaman birkac hafta daha bekle mi desem. Ben de degisiklikten hic mi hic hazetmem ve cok ciddi adaptasyon sorunu yasarim ancak bastirmaya calisirim. Zaten bir sure sonra insan alisiyor.

Adaptasyon sorunu yasiyorsunuz ama zamanla alisirsiniz.. Biz insanoglu nelere alismiyoruz ki..:işsiz:

Iki hafta isinamaya bekliyemesiniz zaten.. Sabirli olun derim... insanl zamanla herşeye alisir oluyor.

Adaptasyon sorunu yasiyorsunuz ama zamanla alisirsiniz.. Biz insanoglu nelere alismiyoruz ki..:işsiz:

:) ne desem bilemedim :) o zaman birkac hafta daha bekle mi desem. Ben de degisiklikten hic mi hic hazetmem ve cok ciddi adaptasyon sorunu yasarim ancak bastirmaya calisirim. Zaten bir sure sonra insan alisiyor.
Ben degisikligi cok severim adapte olmakta da zorlanmam.. bu eve kendimden bir seyler katmam lazim galiba benimseyebilmem icin..

2 yılı geçiyo hala benimseyemedim. Mezar gibi tabut gibi geliyo yeni evim bana. Hiç huzurum yok. Oğlum da taşındığımızda 3 yaşındaydı ama o günleri hatırlayıp eski evimizi özledim diye söylenir arada. Evliliğimden de çok soğudum eşimden de ( eşim derken bile rahatsız oluyorum ).. sanırım bunun da etkisi var.. sizin de bi takım sıkıntılarınız varsa muhtemelen bu sebepten olabilir.

Eğer önceki evinden kötüyse alışmak iyice zor oluyor.
Benim öyle oldu ve sonunda alışamadan taşındım tekrar.
Sen alışırsın umarım

size ait köşeler oluşturun siz dekore edin sevdiğiniz parçaları eve yayın ya bu da burda çok güzel durdu diyin belkide anılarınız biriktikçe seversiniz bu evde daha doğrusu kendi içinizde neyin eksikliğini yaşadığınızı sorgulayın belkide eski evinize ait anıları özlüyorsunuzdur çünkü ev boştur siz doldururusunuz kendi içinizdeki boşluğun nedenini sorgulayın bence

2 yılı geçiyo hala benimseyemedim. Mezar gibi tabut gibi geliyo yeni evim bana. Hiç huzurum yok. Oğlum da taşındığımızda 3 yaşındaydı ama o günleri hatırlayıp eski evimizi özledim diye söylenir arada. Evliliğimden de çok soğudum eşimden de ( eşim derken bile rahatsız oluyorum ).. sanırım bunun da etkisi var.. sizin de bi takım sıkıntılarınız varsa muhtemelen bu sebepten olabilir.
Eşimden sogumadım su an gayet iyiyiz ama ne bileyim eski evde anılarımı bıraktım geldim sanki
Eğer önceki evinden kötüyse alışmak iyice zor oluyor.
Benim öyle oldu ve sonunda alışamadan taşındım tekrar.
Sen alışırsın umarım
İkisinin de artı ve eksileri var. ne kadar sürede cıktınız?
Evliliğe alışamıyorsunuz yeni eve alışamıyorsunuz bence sorun sizde bir dr a gitseniz.
Evliliğe alışamadığımı nerede yazmışım :D element uydurmayın. Öyle olsa eski evimi özlemezdim

Güzel anılar biriktirmeye başlayın yeni evinizde, neresi gözünüze batıyorsa örn duvarların rengi , değiştirin.
Mutlu fotoğraflar çekip seveceğiniz bi köşeye koyun.
Enerjisi temiz değildir belki, sirkeli suyla tüm evi kapıları silin.Üzerlik, melissa , akgünlük gibi tütsüler yapın.Negatif ne varsa evden çıkıp gitmesi ve bir daha girmemesi evin temizlenmesi için,
Koku hafızanızda sizi mutlu eden ne varsa evin bi yanında onun kokusu dağılsın (gül, vanilya, h.cevizi veya bir parfüm)
Feng shui ye göz atın evde çok yanlış yerde duran birşey mi var diye
Aslında sanırım siz mutlu olmayı başardıkça bulunduğınuz alan da bundan nasiplenip size iyi geri dönüş sağlayacaktır.
Keyifli ,mutlu,huzur dolu bi yaşam sizinle olsun

Şöyle bir sirkeli suyla silin evi baştan sona, kek, sütlaç gibi güzel güzel kokular yayan birşeyler pişirin. Baktınız olmuyor mobilyalarla oynayın. Şeklini yerini değiştirin, birkaç aksesuar ekleyin.

:emir_bebek:Valla ben evlendim istbula gittim bekar evimi özledim sonra Maraş’a geldik istbuldaki evimi özledim şimdi malatyadayım marastaki evi mi özlüyorum alışmak 1 yıllı buluyor benim için :halay:

Back
X