Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu cok normal. Zaman gecmesini bekle.. Birkac haftaya alisiyor insan.Yeni taşındığınız evi benimseyemezseniz napardiniz?
Eski evimi özlüyorum.. buraya hiç isinamadim sevemiyorum
Birkaç hafta oldu zaten. Ama yok. Alisamiyorum.Bu cok normal. Zaman gecmesini bekle.. Birkac haftaya alisiyor insan.
:) ne desem bilemedim :) o zaman birkac hafta daha bekle mi desem. Ben de degisiklikten hic mi hic hazetmem ve cok ciddi adaptasyon sorunu yasarim ancak bastirmaya calisirim. Zaten bir sure sonra insan alisiyor.Birkaç hafta oldu zaten. Ama yok. Alisamiyorum.
Adaptasyon sorunu yasiyorsunuz ama zamanla alisirsiniz.. Biz insanoglu nelere alismiyoruz ki..![]()
Ben degisikligi cok severim adapte olmakta da zorlanmam.. bu eve kendimden bir seyler katmam lazim galiba benimseyebilmem icin..:) ne desem bilemedim :) o zaman birkac hafta daha bekle mi desem. Ben de degisiklikten hic mi hic hazetmem ve cok ciddi adaptasyon sorunu yasarim ancak bastirmaya calisirim. Zaten bir sure sonra insan alisiyor.
Eşimden sogumadım su an gayet iyiyiz ama ne bileyim eski evde anılarımı bıraktım geldim sanki2 yılı geçiyo hala benimseyemedim. Mezar gibi tabut gibi geliyo yeni evim bana. Hiç huzurum yok. Oğlum da taşındığımızda 3 yaşındaydı ama o günleri hatırlayıp eski evimizi özledim diye söylenir arada. Evliliğimden de çok soğudum eşimden de ( eşim derken bile rahatsız oluyorum ).. sanırım bunun da etkisi var.. sizin de bi takım sıkıntılarınız varsa muhtemelen bu sebepten olabilir.
İkisinin de artı ve eksileri var. ne kadar sürede cıktınız?Eğer önceki evinden kötüyse alışmak iyice zor oluyor.
Benim öyle oldu ve sonunda alışamadan taşındım tekrar.
Sen alışırsın umarım
Evliliğe alışamadığımı nerede yazmışımEvliliğe alışamıyorsunuz yeni eve alışamıyorsunuz bence sorun sizde bir dr a gitseniz.
Aynen. Sıkıcı bi havası varBaştan isinmak lazım sonradan pek olmuyor galiba.
Bazı evlerin enerjisi çok düşük gerçekten.
5 yıl boyunca alısamazsam cıkarım ben burdan :OBen evimize 5.yılda anca alıştım desem çok mu manyakça olur![]()