Kızlar merhaba sizinle paylaşmak istediğim bir konu var. Ben çok evhamlı bir insanım hamileyken de çok evhamliydim. Her doktor kontrolünde ya kötü birşey derse ya aksilik olursa diye kendimi yer bitirirdim neyse öyle böyle sağ salim doğumu atlattım. Şimdide sürekli bebeğimin sağlığından endişe ediyorum ya otizmli olursa ya farklı bir rahatsızlık vs. Ortada birşey olduğundan değil kendi evhamliligimdan ve bu benim ömrümü bitiriyor
Herşeyin en kötüsünü en olumsuzunu düşünüyorum. Başıma gelirse ne yaparım diye uykularım kaçıyor bazen ve sürekli bebeğim normal tepkiler veriyor mu diye kontrol etmekten onunla kaliteli vakit geçiremez oldum. 9 aylık oldu ve sürekli gözlerime bakıyor mu dite adiyla seslenmekten oyunlar oynayıp becerisine bakmaktan onu da yoruyorum kendimi de
Sizinle konuşmak istedim benim gibi olupta aşan anneler var mı aranızda
Herşeyin en kötüsünü en olumsuzunu düşünüyorum. Başıma gelirse ne yaparım diye uykularım kaçıyor bazen ve sürekli bebeğim normal tepkiler veriyor mu diye kontrol etmekten onunla kaliteli vakit geçiremez oldum. 9 aylık oldu ve sürekli gözlerime bakıyor mu dite adiyla seslenmekten oyunlar oynayıp becerisine bakmaktan onu da yoruyorum kendimi de
Sizinle konuşmak istedim benim gibi olupta aşan anneler var mı aranızda