arkadaslar merhaba. genelde cok konu acmam ama takip ederim formu. size birsey danismak istiyorum. gece yatarken basım ağriyordu ilac almadim uyuyunca gecer diye ama saat sabahin 04.00 unde bir bas agrisiyla uyandim. basimin tepesi ve alnim cok agriyordu. tansiyonumu olctum hemen 14.9 du. internete baktim cok kotu seyler yaziyor gece uyandiran bas agrisi hakkinda. sizede oldumu hic uykudan uyandiracak kadar. yoksa dr. a gitmelimiyim hemen? tesekkur ederim simdiden.
tesekkurler. bende panik atakta var is yerinde sorunca arkadaslar bazen guluyo koa hemen tomografiye diye biraz hastalik hastaligi var. buraya yaziyim dedim sonucta farkli gorusler
Hayır tansiyon şakaya gelmez ama sebebi basit olabilir ciddiye alınacak şey var alınmayacak şey var tansiyon bunlardan biri değil
Ama o gün hiç su icmediyseniz yada başka bir sebebi varsa oda çıkar bunu Dr ayirabilir
tesekkurler. bende panik atakta var is yerinde sorunca arkadaslar bazen guluyo koa hemen tomografiye diye biraz hastalik hastaligi var. buraya yaziyim dedim sonucta farkli gorusler
Tansiyon beni çok korkutur, bizim ailede birkaç kişide gece tansiyon sonucu beyin kanamasından ölen kişi var :/ Ben hemen giderdim yüksek tansiyon için
Tansiyon beni çok korkutur, bizim ailede birkaç kişide gece tansiyon sonucu beyin kanamasından ölen kişi var :/ Ben hemen giderdim yüksek tansiyon için