Yatak Odası Dekorasyonu evgör mobilya veya evgör.com.tr den alışveriş yapan oldumu

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
arkadaşlar yayak odası takımı bakıyorum sürekli önüme bu site geliyor görsel olarak beğendiklerim var fiyatlarıda cazip ama kalite ve ürünlerinin arkasında ne kadar durarlar bilmiyorum
buradan alış veriş yapan varmı izlenimleriniz nelerdir canlar

evet bende sitesinden bakıyorum bazen beğendiğim şeyler oluyor ama kalitesini çok merak ediyorum henüz gitmek nasip olmadı kullanan arkadaşlar varsa yorumları bende merakla bekliyorum...

kızlar kesinlikle evgörden almayın. ben 1.5 ay önce evlendim ve yatak odamı çok çok beğenerek evgörden aldım ama almaz olaydım çünkü servisleri çok kötü yatak odasını 4-5 parçada getirdiler gece 11'de servis gönderdiler ilk önce teşhir ürününü gönderdiler tabi hemen fark ettik gönderdik, artık dayanamadım en son şikayetvar'a şikayet ettim kalitesinde şimdilik sorun yok ama artık bedava bile verseler asla almamalsanaalsanasmile

ben de sitesini inceledim, güzel şeyler var ama bilmiyorum kalitesini fiyatlarını..
gidip görmek lazım.ama daha güzelleri var oraya takılma bence.

sağolun kızlar önerilerinizle ordan almadım
istikbalden aldık
boğulursanda büyük denizde boğul demiş dedelerimizkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…