• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu evgör mobilya duyan bilen??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
evet morlar çok hoş canım. kırmızı rengi var mı bilmiyorum yani yapıyolar mı özel olarak. Doğataş mobilyanın ürünleri bunlar. Beyaz olan takımçok konforlu çok rahata benziyo ama başka rengi yok. Renk açısından çocuklu evde pek kullanışlı olucağını düşünmüyorum o yüzden. kırmızı benim çok hoşuma gidiyo yatak olduğundada pofuduk pofuduk duruyo kenarlarının olmaması rahatsız vermez heralde çünkü koltuk yumuşak ve rahat. Daha önceden bakıp beğendiğim modelleri pc ye kaydetmiştim arşiv oluşturdum nerdeyse :9: bak bu takımda çok hoş :16:
Eki Görüntüle 386688

bende şu andan itibaren kaydetmeye başladım canım :1: buda çok şıkmış evet ya ben iice soğudum bellonadan falan şu anda :1: bu modeller çok daha güzel çok şık bu berke mobilyayıda tuttum baya hafta sonuna gidip bakabilrim bilee :3:

bende şu andan itibaren kaydetmeye başladım canım :1: buda çok şıkmış evet ya ben iice soğudum bellonadan falan şu anda :1: bu modeller çok daha güzel çok şık bu berke mobilyayıda tuttum baya hafta sonuna gidip bakabilrim bilee :3:

Sende yükle beğendiklerinden canım bende bakıyım biraz :32: olmaz mı? :44: fikir alışverişi yapmış oluruz hem.

Sende yükle beğendiklerinden canım bende bakıyım biraz :32: olmaz mı? :44: fikir alışverişi yapmış oluruz hem.

olur canım tabiki neden olmasın :16: ama şu an uyumam lazım yarın okula gidicem çok geç kalmayayım yarın devem ederiz yine bakmaya iyi geceler diliyorum sanaa :16:

evet canım modeli güzelmiş fiyatıda çok uygun. benim baktığım yatak odaları 5000 civarıydı hep ya acaba kaliteside iyi mi düşündürmüyor değil gidip yerinde görmek lazım sanırım :26: bu arada berke mobilyada da çok şık modeller varmış ben çok beğendim oraya da bi bak istersen :3:

cnm biz evimizi ordan düzdük her gören wow mobilyalarınızın bomba gibi sağlam diolar gözlen bile anlaşılıyor o derece

kızlar düğün hazırlığında hepinize kolay gelsin.. mobilyalar hiç resimlerde göründüğü gibi olmuyor bursadayım o kadar çok mobilyacı gezdik inegöle falanda gittik internetten beğendiğim modelleri buldum ve görünce hiç beğenmedim en son saloniden aldık çok içime sindi kalite ve sade tarz arayanlar bence baksın. gönlünüze göre bulursunuz inş. :52:

kızlar düğün hazırlığında hepinize kolay gelsin.. mobilyalar hiç resimlerde göründüğü gibi olmuyor bursadayım o kadar çok mobilyacı gezdik inegöle falanda gittik internetten beğendiğim modelleri buldum ve görünce hiç beğenmedim en son saloniden aldık çok içime sindi kalite ve sade tarz arayanlar bence baksın. gönlünüze göre bulursunuz inş. :52:

Saloniden kaça aldınız canım? orda baya pahalı olduğunu düşünüyorum :44: sitesine bakmıştım daha önce modellerine fiyat yazmıyodu ama.

Son düzenleme:
Saloniden kaça aldınız canım? orda baya pahalı olduğunu düşünüyorum :44: sitesine bakmıştım daha önce modellerine fiyat yazmıyodu ama.

canım 17800 lira tuttu liste fiyatı nelere aldığımızı yazayım (yatak odası, duvar ünitesi, konsolun aynası, salon için oturma grubu, oturma odası için köşe koltuk takımı) en son nakitte 15200 e bıraktılar saloninin içerden tanıdık bulduk 14500 e aldık.. yatak odasını biz aldık 5000 lira ayrı fiyatı. her yere baktık fiyatlar genelde bu ama kalite kesinlikle bu değil..

sakın evgör'den almayın kızlar, biz yatak odasını aldık bin pişman olduk, sürgülü kapağı 3 ayda bir yamuluyor üstelik servisleri çok çok kötü, ilgilenmiyorlar hatta yatak odasını üreten firmayla çalışmıyoruz diyip garantisini bile kabul etmiyorlar!! almadan iyi düşünün, bedava verseler asla ordan almam

kızlar bende buradakı knularda berke mobılyayı gordum hafta sonu gıttık gorduk begendık :) koltuk fıyatları makul
dıger esyalar pıysa ıle aynı dıye dusunuyorum ama modellerı degısık

Back
X