- 14 Ağustos 2011
- 520
- 16
- 68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cok sağlamlar lakin çok pahalı onun kalitesinde ve benzeri mobilyaları pendikte erol mobilya diye biryerde daha uygun fiyata satılıyor google dan erolmobilya yazarsanız çıkar sitesi biz ordan aldık çokta kaliteli ve sağlam tavsiye ederim burayı gördükten sonra evgörün fiyatları bana yersiz geldi
Berke mobilyayada bi bak derim,koltuk takımı ve yemek masası begendim bende ordan.
Eki Görüntüle 386634 Erol mobilyada bu yatak odası hoşuma gitti benim dikkatimi çekti. (Kendinden Bazalıymış bide) fiyatıda 1980tl. çok uygun. modeli sizce de güzel değil mi? :26:
evet canım modeli güzelmiş fiyatıda çok uygun. benim baktığım yatak odaları 5000 civarıydı hep ya acaba kaliteside iyi mi düşündürmüyor değil gidip yerinde görmek lazım sanırım :26: bu arada berke mobilyada da çok şık modeller varmış ben çok beğendim oraya da bi bak istersen![]()
Tatlım fiyata göre fark olur elbet ama bir de ünlü markaların bazıları da kalitesiz oluyo. Pahalı satmalarının sebebi dükkan kirası vergiler eleman maaşları vs. işin içine girdikçe fiyatlar artıyo haliyle. Böyle mülayim bi yerden almak daha iyi aslında. Ben çok dandik olduğunu sanmıyorum. Zaten gördüğünde anlaşılıyo az çok kalitesi. 1.300tl ye modeller var bazı yerlerde ne baza var ne bişey çok dandik gördüğün an anlıyosun zaten. 2000tl gayet uygun bi fiyat çokta kötü olduğunu düşünmüyorum. Berke mobilyaya daha önce bakmıştım şimdi yina bakıcam hoşuma giden modelleri yüklerim buraya. Sen ne almayı düşünüyosun canım tv ünitesi, koltuk takımı falan mı yoksa yemek odası takımı yada yatak odası mı?
Eki Görüntüle 386635 Berke mobilyadan bu oturma grubu hoşuma gitti benim. Güzel mi canım? bende eşya bakıyorum kendime.. araştırıyorum heryere bakıyorum nerde ne var diye.. Bu model hoşuma gitti aslında sadece kırlent rengini pek beğenmedim başka bi kumaş seçilip daha hoş bi hava verebilir. Bu takım hem yataklıymış hem sandıklı. Bi de teklilerini hiç beğenmedim. Ama 3lülerini çok sevdim. Sence nasıl? 2.190,00 TL fiyatı da iyiymiş..
güzelmiş canım benimde favorim kırmızı oturma odası içinama teklilerini bende beğenmedim rahat olmaz gibi bide yastıkları daha canlı olabilir kırmızı siyah gri üçlüsü çok güzel duruyor yastıkta
![]()
Eviniz büyük mü olucak? ve mobilyaya ayırdığınız bütçe ne kadar canım? ben oturma grubumu hem yataklı hem sandıklı istiyorum ev çok büyük değil çünkü. Bi de tadilat falan yapılıcak o yüzden yatakodası ve koltuklara 5000 kadar anca harcayabiliriz sanırım. Uygun fiyata şık ve hoşuma gidicek kullanışlı mobilyalara bakıyorum bende. Temizlik açısındanda düşünüyorum baktığım eşyaları. Sade ve şıklıktan yanayım, fazla eşyayı hiç sevmiyorum. Az olsun öz olsun![]()
anladım canım benim durumum daha farklı ben pek yeni gelin sayılmam eskide sayılmam aslında21 yaşındayım 4 yaşında oğlum var ama 5 senedir ayrıyız biz hamileyken ayrılmıştık (annem yüzünden) geçen sene annemle babamla ayrıldılar. Barışmayı düşünüyoruz nasipse seneye eve geçicez fakat tadilat falan yapılcak baya bi masraf olucak. Ben çocuktan dolayı çalışamıyorum zaten bakıcak kimse de yok babamla yaşıyorum. Eski eşimde kendi yapmak istiyo herşeyi ailesininde durumu orta halli kendilerini anca geçindiriyolar. O yüzden böyle yani anlıycağın durum bundan ibaret canım. İnşallah herşey dilediğin gibi olur istediğin evine ve eşyalarına ve herşeyden önemlisi huzurlu bi yuvaya, mutluluğa kavuşursun canım
![]()
anladım canım Allah gönlüne göre versin inşallah herşeyin hayırlısı olsun hakkında. güzel dileklerin içinde teşekkür ederim canım Allah hepimize önce sağlık ve huzur versin inşallah![]()
Amin canım inşallah.. Eşyalara bakmaya devam :126:
Ben daha önceden bakıp beğendiğim bi kaç model ekliyim bak bakalım zevklerimiz uyuşuyo muşu kırmızı takıma hastayım ya çok güzel çok rahat bi koltuğa benziyo spor tarzı şık çok beğeniyorum
Eki Görüntüle 386684 Eki Görüntüle 386687 Eki Görüntüle 386686 Eki Görüntüle 386685
ayy bu morlara bayıldım canım ya çok güzelmiş bunun kırmızı rengi süper olurdubaştaki kırmızıda çok güzel canım ama kenarları yok ya rahat olmayabilir diğer açık renk olanıda ben salon için düşünürdüm
![]()