Evet Müdireler, Editorler, Moderatorlar...

yanına birde kolye yüzük bilezik vs vs koyarsınız artık değilmi:hulya:
bir şalla teşekkür az olmazmı fisfisfis
ha birde yıbaşında ban ve ceza yoktur umalımmı
hani bir günlüğüne :gitme:

Renk belirtmekte gecikmişim ama olsun hiç farketmez ne renk olursa olsun KK'ünden ve Kazen'den anı olarak saklayacağım yıllarca.
Çok incesin patron :asigim:

teşekkür ederim.... aynen sebep budur... Bu vesile ile hespine teşekkür ederim... Yıllarca ciddi olarak benim kahrımı huysuzluğumu çektiler bir nebzede olsa gönüllerine alabilirsem ne mutlu....

Bende kendi adıma teşekkür ediyorum sana...
bu güzel ortamı bize sunduğun için...
karşılıklı huysuzluğumuzu çektiğimiz için...
biliyoruz ki,herşeyi bizler için yapıyorsun...
tekrar teşekkürler ve Mutlu Yıllar...
:enbuyukkk::enbuyukkk:

madem bize vemiceniz nie böle ulu orta yerde söylüyonuz
sizin mod ve müdireler odanız yokmu orda söylesenize :kıskançlığından çatlayan üye: :eek:lmaz: :umursamaz:

madem bize vemiceniz nie böle ulu orta yerde söylüyonuz
sizin mod ve müdireler odanız yokmu orda söylesenize :kıskançlığından çatlayan üye: :eek:lmaz: :umursamaz:

ilonoya katılan üyesmiliysi:eek:klava:
kıskançlıkdangeberenüye simliysi hıııhhhh:kahve:

Kazen ve Curly,
bu ince düşünceniz için çok teşekkür ederim:eek:
Kahır demeyelim estağfurullah,bizler seve seve yardımcı olma çabasındayız,sizde bizim en azından benim çeneme katlandınız yıllardır az şey mi:nazar:
Sizin zevkinize inanıyorum,bu yüzden illede şu renk olsun demiyorum,valla düşünmeniz bile yeterliydi benim için,vichy aqualia thermal'i yolladığınızda ben onu yılbaşı hediyesi olarakta kabul etmiştim,laf aramızda kullanmaya başladığımdan beri benim adam cildimdeki değişimi fark etti:roflol:pashmina'yla çifte kavrulmuş olacak:teytey:

Yeni yılınız kutlu olsun patronlarım,2010 uğurlu gelsin,sizlere sağlık,huzur,mutluluk,çuval çuval para temenni ediyorumdelikafadulden

Kazen ve Curly,
bu ince düşünceniz için çok teşekkür ederim:eek:
Kahır demeyelim estağfurullah,bizler seve seve yardımcı olma çabasındayız,sizde bizim en azından benim çeneme katlandınız yıllardır az şey mi:nazar:
Sizin zevkinize inanıyorum,bu yüzden illede şu renk olsun demiyorum,valla düşünmeniz bile yeterliydi benim için,vichy aqualia thermal'i yolladığınızda ben onu yılbaşı hediyesi olarakta kabul etmiştim,laf aramızda kullanmaya başladığımdan beri benim adam cildimdeki değişimi fark etti:roflol:pashmina'yla çifte kavrulmuş olacak:teytey:

Yeni yılınız kutlu olsun patronlarım,2010 uğurlu gelsin,sizlere sağlık,huzur,mutluluk,çuval çuval para temenni ediyorumdelikafadulden

ohh munemm anlat anlatttt kıskançlıkdan olcess burdaaa mafoldumben
şaka bir yana hakedıyorsunuz tebrıkler:sm_cool:

tuh bee : (
Kazen yurtdisindaki editorler nolacak :çok üzgünüm:

bu hedıyenin aynısından 2009 enlerinde en kibar ve nazik üyesinede düşermi bir tane.kiii o benimde :kedi:
sanırım beni yanlış secmişler demenize gerek yok biliyorum en çingene üyeyim. kaydirigubbakcemile3
ama genede yollamakta ısrar ederseniz haber verin adresimi yollayayım... :jeyyar:

her zaman derim kazen abinin sert duruşu arkasında altın gibim bir kalbi var diye...:asigim::asigim:
şimdiden güle güle kullanın bayanlar...yerimseniben

X