sadece pro üyeler mi yolllicak bende yollayabilirmiyim :uhm:
Müdireler, Editorler, Moderatorlar...
O kadar kahrımızı çekiyorlar kazen jest yapmak istemiş onlara, güle güle kullansınlarŞeniz
Şeniz Ay canım benim,kendi adıma teşekkür ederim,ne demek kahır,benim için çok büyük bir zevkopuyorumnanaktanMüdireler, Editorler, Moderatorlar...
O kadar kahrımızı çekiyorlar kaydirigubbakcemile5 kazen jest yapmak istemiş onlara, güle güle kullansınlarŞeniz
teşekkür ederim.... aynen sebep budur... Bu vesile ile hespine teşekkür ederim... Yıllarca ciddi olarak benim kahrımı huysuzluğumu çektiler bir nebzede olsa gönüllerine alabilirsem ne mutlu....
teşekkür ederim.... aynen sebep budur... Bu vesile ile hespine teşekkür ederim... Yıllarca ciddi olarak benim kahrımı huysuzluğumu çektiler bir nebzede olsa gönüllerine alabilirsem ne mutlu....
çok az katılım oldu demek ki benim zevkime güveniyorlar : )
son 2.5 saat : )
çok az katılım oldu demek ki benim zevkime güveniyorlar : )
son 2.5 saat : )
Umarım geç kalmamışımdır diyerek bende gönderdim özel msj ile düşüncen için tekrar tekrar teşekkürler :1hug:
ah ah kendi adıma konuşayım az desteğin olmadı bana:çok üzgünüm:
ben bşeyler alıp göndersem daha makbul olurdu sanırım:roflol: