Evet Müdireler, Editorler, Moderatorlar...

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.330
69.486
Bu gece 24:00 e kadar bana sevdiğiniz renkleri 2-3 alternatfi renk ile özel mesajdan konu bölümüne : Pashmina Renk yazarak yollayabilirmisiniz.... Madem pashminalar çok beğenildi.... senelerin teşekkürünü bir türlü edelim bu yılbaşı vesilesi ile....

tamam tamam anladım sadece müdireler moderatörler sorumlular
anladım şimdi :sinifsinif:

sadece pro üyeler mi yolllicak bende yollayabilirmiyim :uhm:

Müdireler, Editorler, Moderatorlar...

O kadar kahrımızı çekiyorlar kaydirigubbakcemile5 kazen jest yapmak istemiş onlara, güle güle kullansınlarŞeniz

O kadar kahrımızı çekiyorlar kazen jest yapmak istemiş onlara, güle güle kullansınlarŞeniz

teşekkür ederim.... aynen sebep budur... Bu vesile ile hespine teşekkür ederim... Yıllarca ciddi olarak benim kahrımı huysuzluğumu çektiler bir nebzede olsa gönüllerine alabilirsem ne mutlu....

Wowwwww süper bir haber:lepi:

Kazen teşekkürler az kalır şimdi ne desem bulamadım:kedi:

O kadar kahrımızı çekiyorlar kaydirigubbakcemile5 kazen jest yapmak istemiş onlara, güle güle kullansınlarŞeniz
Şeniz Ay canım benim,kendi adıma teşekkür ederim,ne demek kahır,benim için çok büyük bir zevkopuyorumnanaktan
teşekkür ederim.... aynen sebep budur... Bu vesile ile hespine teşekkür ederim... Yıllarca ciddi olarak benim kahrımı huysuzluğumu çektiler bir nebzede olsa gönüllerine alabilirsem ne mutlu....

:kedi:Kazen sen büyüksün teşekkür ederim ama çokmu yaşlandım ben ne,hemen duygusala bağladım kendimi:gitme:
Demeyin böyle lütfen:sinifsinif:

hhhııııııııhhhhh:dilcikar:

ben de adminnasyon unuttun mu ?:dilcikar:

lülülülülülü

çok az katılım oldu demek ki benim zevkime güveniyorlar : )

son 2.5 saat : )

sen bizim gönlümüzü her fırsatta alıyosun zaten patronzemuszemus
gönülden teşekkür ederimvereliniortak

çok az katılım oldu demek ki benim zevkime güveniyorlar : )

son 2.5 saat : )

son saatlerde yakaladım, mailimi yeni açtım şimdi gördüm.
şanslı gacıyım ben:lepi:

Ben yeni gördüm:sinifsinif:
Renk önemli değil Kazen Abi,hepsi birbirinden güzel..
Renk olarak da hepsini kullanabilirim,istediğini gönderebilirsin..alkisalkisalkis
Tekrar teşekkür ederim..
Şeniz

Umarım geç kalmamışımdır diyerek bende gönderdim özel msj ile düşüncen için tekrar tekrar teşekkürler :1hug:

ah ah kendi adıma konuşayım az desteğin olmadı bana:çok üzgünüm:
ben bşeyler alıp göndersem daha makbul olurdu sanırım:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…