- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
canım yazdı m ya daha önce chanel coco matbazellllllllllll
lacoste edp çok güzelbeyaz tenliyseniz daha da çok yakışıyor [/QUO
EVET GERÇEKTEN ONU BEĞENDİM ASlında ama gucci eny me önerdi parfümeri gittim onu aldım beğenip pişman oldum ama lacoste çok hafif rahatsız etmeyen daha bir hoş kokuydubitsin hemen lacoste yi alıcam... coco yu çok övüyorlardı önce onu alıcaktım ama böle öğğğğğğğ bir koku görmedim ben :) yani kişisel fikrim taßi .. Okadar güzel kokular var kiii ya insan parfümeriye gidince aklı karışyo
canım coco matbazelı beğenmemene şaşırdım beyaz tenlıysen harıka durur sende.Ben kokladım ilk başta turunçgıl kokusu aldım ve sonasındada muhteşemm bırşeye dönuştı.Neden beğenmedin anlamadım
bilmiyorum ki canım çok yoğunn aşırı ağır geldi baana yalacoste daha hoş gldi öyle yumusak öyle hafif ki :) Ama gittim deli gibi ordaki çocuğu dinleyip gucci envy me aldım :) buda güsel ama nebiliyim lacoste gibi hafiff diiil :)
birde böğürtlenli bişi sıktı oda çok hoştu ay
ben parfümde çok seçiciyimdir tam bır parfüm hastasıyım öyle kolay kolay parfümde beğenmem ama bu coco matbazel varya benı benden aldı:) kulak arkasına 2 fıs sık dolaş bıraz sonra karar ver asla ağır değil.Ben de hep hafıf kokular sevıyorum
cnm coco mademoiselle nin edp si değil de edt sini dene birde daha hafiftir ,kalıcılığı da diğer edp lerle hemen hemen aynı
canım bulgarinin blv var onu dene harika bir koku bulgari blv mavi renk olanı
canım bulgarinin blv var onu dene harika bir koku bulgari blv mavi renk olanı
canım bikere kokudan tiksinince güsel bile koksa bana güsel glmior malsef
tatlım sen açık parfümlerden mi denedim coco yu , hiç bir açık parfüm orjinalinin yerini tutmaz maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?