Evet listeyi azalttık sonunda :)

pambukmelek8788

:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
3.986
7
46
Ankara
arkdaslar aşağıdaki 3 parfümden hangisi sizce ve neden ? kokularıda az çok tarif ederek yorumlarınızı yazarmısınız ? fakat başka önerisi istemiyorum lütfeen listemi azalmşken aklım karışmasın :)

Eklentiler

• $Chanel-Coco-Mademoiselle-EDP-100ml-Bayan-Parfum__68789302_0.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 82
  • $21-900x900-800x600.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 86
canım yazdı m ya daha önce chanel coco matbazellllllllllll

saol cnm ama bikaç yorum daha almak istiyorumm:)) jasminiide çıktım listeden zaten küf kokuyor demiştin:) ki bu küf kokusunu bikaç kişi daha yazmŞ:) lacosteyle cocoyu merak ediyorum ikisinide alıcam ama önce sadece birinii almam lazım :)

canım coco matbazelı beğenmemene şaşırdım beyaz tenlıysen harıka durur sende.Ben kokladım ilk başta turunçgıl kokusu aldım ve sonasındada muhteşemm bırşeye dönuştı.Neden beğenmedin anlamadım

bilmiyorum ki canım çok yoğunn aşırı ağır geldi baana ya lacoste daha hoş gldi öyle yumusak öyle hafif ki :) Ama gittim deli gibi ordaki çocuğu dinleyip gucci envy me aldım :) buda güsel ama nebiliyim lacoste gibi hafiff diiil :)

birde böğürtlenli bişi sıktı oda çok hoştu ay

ben parfümde çok seçiciyimdir tam bır parfüm hastasıyım öyle kolay kolay parfümde beğenmem ama bu coco matbazel varya benı benden aldı:) kulak arkasına 2 fıs sık dolaş bıraz sonra karar ver asla ağır değil.Ben de hep hafıf kokular sevıyorum

ozaman ben sorunluyum canımm

canım bulgarinin blv var onu dene harika bir koku bulgari blv mavi renk olanı

canım bulgarinin blv var onu dene harika bir koku bulgari blv mavi renk olanı

canm orjinal alamam ben şuan okadar para vermek saçma geliyor bana parfüm için. özlikle bu düğün arifsnde , bana açıklaıryla orjileri yakın olan kokular lazım :) ama yinede o kokuyada bakıcam

Ben 3ünden bir tek lecoste yi kullandım 2 şişe ama sonra gucci rush kullandım hala daha onu kullanıyorum mükemmel çok güzel bir kokusu var hiç çıkmıyo .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…