• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet listeyi azalttık sonunda :)

pambukmelek8788

:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
3.986
7
46
Ankara
arkdaslar aşağıdaki 3 parfümden hangisi sizce ve neden ? kokularıda az çok tarif ederek yorumlarınızı yazarmısınız ? fakat başka önerisi istemiyorum lütfeen :( listemi azalmşken aklım karışmasın :)

Eklentiler

• $Chanel-Coco-Mademoiselle-EDP-100ml-Bayan-Parfum__68789302_0.jpg
    $Chanel-Coco-Mademoiselle-EDP-100ml-Bayan-Parfum__68789302_0.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 81
  • $21-900x900-800x600.jpg
    $21-900x900-800x600.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 85
canım yazdı m ya daha önce chanel coco matbazellllllllllll:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

saol cnm ama bikaç yorum daha almak istiyorumm:)) jasminiide çıktım listeden zaten küf kokuyor demiştin:) ki bu küf kokusunu bikaç kişi daha yazmŞ:) lacosteyle cocoyu merak ediyorum ikisinide alıcam ama önce sadece birinii almam lazım :)

lacoste edp çok güzel:52::52::52:beyaz tenliyseniz daha da çok yakışıyor:1:[/QUO

EVET GERÇEKTEN ONU BEĞENDİM ASlında ama gucci eny me önerdi parfümeri gittim onu aldım beğenip pişman oldum ama lacoste çok hafif rahatsız etmeyen daha bir hoş kokuydu :( bitsin hemen lacoste yi alıcam... coco yu çok övüyorlardı önce onu alıcaktım ama böle öğğğğğğğ bir koku görmedim ben :) yani kişisel fikrim taßi .. Okadar güzel kokular var kiii ya insan parfümeriye gidince aklı karışyo:21::21:

canım coco matbazelı beğenmemene şaşırdım beyaz tenlıysen harıka durur sende.Ben kokladım ilk başta turunçgıl kokusu aldım ve sonasındada muhteşemm bırşeye dönuştı.Neden beğenmedin anlamadım:31:

canım coco matbazelı beğenmemene şaşırdım beyaz tenlıysen harıka durur sende.Ben kokladım ilk başta turunçgıl kokusu aldım ve sonasındada muhteşemm bırşeye dönuştı.Neden beğenmedin anlamadım:31:

bilmiyorum ki canım çok yoğunn aşırı ağır geldi baana ya :19::19: lacoste daha hoş gldi öyle yumusak öyle hafif ki :) Ama gittim deli gibi ordaki çocuğu dinleyip gucci envy me aldım :) buda güsel ama nebiliyim lacoste gibi hafiff diiil :)

birde böğürtlenli bişi sıktı oda çok hoştu ay :1:

bilmiyorum ki canım çok yoğunn aşırı ağır geldi baana ya :19::19: lacoste daha hoş gldi öyle yumusak öyle hafif ki :) Ama gittim deli gibi ordaki çocuğu dinleyip gucci envy me aldım :) buda güsel ama nebiliyim lacoste gibi hafiff diiil :)

birde böğürtlenli bişi sıktı oda çok hoştu ay :1:

ben parfümde çok seçiciyimdir tam bır parfüm hastasıyım öyle kolay kolay parfümde beğenmem ama bu coco matbazel varya benı benden aldı:) kulak arkasına 2 fıs sık dolaş bıraz sonra karar ver asla ağır değil.Ben de hep hafıf kokular sevıyorum:16::16:

ben parfümde çok seçiciyimdir tam bır parfüm hastasıyım öyle kolay kolay parfümde beğenmem ama bu coco matbazel varya benı benden aldı:) kulak arkasına 2 fıs sık dolaş bıraz sonra karar ver asla ağır değil.Ben de hep hafıf kokular sevıyorum:16::16:

ozaman ben sorunluyum canımm :1::1::1:

canım bulgarinin blv var onu dene harika bir koku bulgari blv mavi renk olanı:12:

canm orjinal alamam ben şuan okadar para vermek saçma geliyor bana parfüm için. özlikle bu düğün arifsnde , bana açıklaıryla orjileri yakın olan kokular lazım :) ama yinede o kokuyada bakıcam :16:

Ben 3ünden bir tek lecoste yi kullandım 2 şişe ama sonra gucci rush kullandım hala daha onu kullanıyorum mükemmel çok güzel bir kokusu var hiç çıkmıyo .

Back