- 9 Nisan 2024
- 167
- 38
- 18
- Konu Sahibi Pardonbakarmisiniz
-
Shorts formatındaki videolar daha fazla izleniyor. İlgi çekici bir konu bulmak lazımYouTube videoları falan çekiyorum belki tutulur diye ama henüz izlenme vs yok.
Köydeki genç nüfus nerede çalışıyor ? Fabrika vb gibi yerler var mı ? Kaç çocuğunuz var ve yaşları babalarıyla köyde gün içinde zaman geçirmeye uygun mu ? Düzenli bir işe girme şansınız olur mu ?Daha önce yükselen kiralar sebebiyle eşimin köye tayin istediğini söylemiştim. Şükür taşındık yerleştik şimdilik iyi gidiyor. Ama ben kendi paramı kazanmak istiyorum artık. 30 yaşındayım şuana kadar hiç bu kadar istememiştim kendi paramı kazanmayı. Aklım yeni yeni geliyor başıma. Eşimden maddi olarak bişey isterken artık o kadar sıkılıyorum ki. O bundan rahatsız olmadığını söylese de ben ölüyorum. Network işine başladım isim vermem doğru olmaz belki ama aylık bin lira gibi bir getirisi var bazen o bile yok . Soğudum işten. Başka napilabilir acaba evimizde internetimiz var YouTube videoları falan çekiyorum belki tutulur diye ama henüz izlenme vs yok. Baska ne yapılabilir?
Yani maddi durumumuz dan şikayetci değilim ama borcumuz var istesek bir tatile veya gezmeye ha diyince gidemiyoruz en azından biraz daha rahat olmak isterim aylık 10 bin kazansam dahi öpüp başına koyarım. Var mı tavsiyeniz?
Uzun süreli seyahatleriniz olmayacaksa tavuk almak çok mantıklı bölgenin pazarında satabilirsiniz yumurtalarınızı.Daha önce yükselen kiralar sebebiyle eşimin köye tayin istediğini söylemiştim. Şükür taşındık yerleştik şimdilik iyi gidiyor. Ama ben kendi paramı kazanmak istiyorum artık. 30 yaşındayım şuana kadar hiç bu kadar istememiştim kendi paramı kazanmayı. Aklım yeni yeni geliyor başıma. Eşimden maddi olarak bişey isterken artık o kadar sıkılıyorum ki. O bundan rahatsız olmadığını söylese de ben ölüyorum. Network işine başladım isim vermem doğru olmaz belki ama aylık bin lira gibi bir getirisi var bazen o bile yok . Soğudum işten. Başka napilabilir acaba evimizde internetimiz var YouTube videoları falan çekiyorum belki tutulur diye ama henüz izlenme vs yok. Baska ne yapılabilir?
Yani maddi durumumuz dan şikayetci değilim ama borcumuz var istesek bir tatile veya gezmeye ha diyince gidemiyoruz en azından biraz daha rahat olmak isterim aylık 10 bin kazansam dahi öpüp başına koyarım. Var mı tavsiyeniz?
Yani şehirde iş imkanı daha kolayken, köye gidince çalışma isteğinizde bir enteresan... Sosyal medya üzerinden mum,hediyelik eşya vb. aksesuar malzemeleri yapıp satabilirsiniz ,kargoya ulaşım imkanınız var ise iç çamaşırı,kıyafet vb toptan getirip satabilirsiniz hatta bunları köydeki kadınlara bile satabilirsinizDaha önce yükselen kiralar sebebiyle eşimin köye tayin istediğini söylemiştim. Şükür taşındık yerleştik şimdilik iyi gidiyor. Ama ben kendi paramı kazanmak istiyorum artık. 30 yaşındayım şuana kadar hiç bu kadar istememiştim kendi paramı kazanmayı. Aklım yeni yeni geliyor başıma. Eşimden maddi olarak bişey isterken artık o kadar sıkılıyorum ki. O bundan rahatsız olmadığını söylese de ben ölüyorum. Network işine başladım isim vermem doğru olmaz belki ama aylık bin lira gibi bir getirisi var bazen o bile yok . Soğudum işten. Başka napilabilir acaba evimizde internetimiz var YouTube videoları falan çekiyorum belki tutulur diye ama henüz izlenme vs yok. Baska ne yapılabilir?
YouTube adresini ver takip edip destek olalim 3 hesabım var hepsinden takip edebilirim en azından böyle destek olabilirimDaha önce yükselen kiralar sebebiyle eşimin köye tayin istediğini söylemiştim. Şükür taşındık yerleştik şimdilik iyi gidiyor. Ama ben kendi paramı kazanmak istiyorum artık. 30 yaşındayım şuana kadar hiç bu kadar istememiştim kendi paramı kazanmayı. Aklım yeni yeni geliyor başıma. Eşimden maddi olarak bişey isterken artık o kadar sıkılıyorum ki. O bundan rahatsız olmadığını söylese de ben ölüyorum. Network işine başladım isim vermem doğru olmaz belki ama aylık bin lira gibi bir getirisi var bazen o bile yok . Soğudum işten. Başka napilabilir acaba evimizde internetimiz var YouTube videoları falan çekiyorum belki tutulur diye ama henüz izlenme vs yok. Baska ne yapılabilir?
Ee köyde el boşArtık çok geç değil mi konu sahibesi, şehirde yıllarca bir iş tutmayıp köye taşınınca mı akıllandınKöyde havan beslenir yazmışlar doğrudur bilmiyorum becerebilir misin
İnek besleyin sütünü satıp tereyağı yapmayı öğrenin. Sonra bahçe yapın. Benim üç eltim köyde gayet iyi kazanıyor kazanıyorlar yazları. Ama tabii ki tüm bunlar boya emek istiyorDaha önce yükselen kiralar sebebiyle eşimin köye tayin istediğini söylemiştim. Şükür taşındık yerleştik şimdilik iyi gidiyor. Ama ben kendi paramı kazanmak istiyorum artık. 30 yaşındayım şuana kadar hiç bu kadar istememiştim kendi paramı kazanmayı. Aklım yeni yeni geliyor başıma. Eşimden maddi olarak bişey isterken artık o kadar sıkılıyorum ki. O bundan rahatsız olmadığını söylese de ben ölüyorum. Network işine başladım isim vermem doğru olmaz belki ama aylık bin lira gibi bir getirisi var bazen o bile yok . Soğudum işten. Başka napilabilir acaba evimizde internetimiz var YouTube videoları falan çekiyorum belki tutulur diye ama henüz izlenme vs yok. Baska ne yapılabilir?
Eşi imam dı galiba konu sahibininİnek besleyin sütünü satıp tereyağı yapmayı öğrenin. Sonra bahçe yapın. Benim üç eltim köyde gayet iyi kazanıyor kazanıyorlar yazları. Ama tabii ki tüm bunlar boya emek istiyor
Toptan ürün alın ,Daha önce yükselen kiralar sebebiyle eşimin köye tayin istediğini söylemiştim. Şükür taşındık yerleştik şimdilik iyi gidiyor. Ama ben kendi paramı kazanmak istiyorum artık. 30 yaşındayım şuana kadar hiç bu kadar istememiştim kendi paramı kazanmayı. Aklım yeni yeni geliyor başıma. Eşimden maddi olarak bişey isterken artık o kadar sıkılıyorum ki. O bundan rahatsız olmadığını söylese de ben ölüyorum. Network işine başladım isim vermem doğru olmaz belki ama aylık bin lira gibi bir getirisi var bazen o bile yok . Soğudum işten. Başka napilabilir acaba evimizde internetimiz var YouTube videoları falan çekiyorum belki tutulur diye ama henüz izlenme vs yok. Baska ne yapılabilir?
İmamsa kendisi aslında daha fazla parası olan kariyer de kovalayabilir ne bileyim, bir yerlerde müdür olabilir, yönetici olabilir, hatta şansı yaver giderse bürokratlık bile yapabilir. 3 kuruşa kafa yoracağınıza ben olsam o çevrelerin içine girme yolları arardım, en yakındaki şeyhi bulup ayağını öpebilirsiniz mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?