- 9 Nisan 2024
- 167
- 38
- 18
- Konu Sahibi Pardonbakarmisiniz
Daha önce yükselen kiralar sebebiyle eşimin köye tayin istediğini söylemiştim. Şükür taşındık yerleştik şimdilik iyi gidiyor. Ama ben kendi paramı kazanmak istiyorum artık. 30 yaşındayım şuana kadar hiç bu kadar istememiştim kendi paramı kazanmayı. Aklım yeni yeni geliyor başıma. Eşimden maddi olarak bişey isterken artık o kadar sıkılıyorum ki. O bundan rahatsız olmadığını söylese de ben ölüyorum. Network işine başladım isim vermem doğru olmaz belki ama aylık bin lira gibi bir getirisi var bazen o bile yok . Soğudum işten. Başka napilabilir acaba evimizde internetimiz var YouTube videoları falan çekiyorum belki tutulur diye ama henüz izlenme vs yok. Baska ne yapılabilir?
Yani maddi durumumuz dan şikayetci değilim ama borcumuz var istesek bir tatile veya gezmeye ha diyince gidemiyoruz en azından biraz daha rahat olmak isterim aylık 10 bin kazansam dahi öpüp başına koyarım. Var mı tavsiyeniz?
Yani maddi durumumuz dan şikayetci değilim ama borcumuz var istesek bir tatile veya gezmeye ha diyince gidemiyoruz en azından biraz daha rahat olmak isterim aylık 10 bin kazansam dahi öpüp başına koyarım. Var mı tavsiyeniz?