canım bende görmek istiyorum ama nasıl görebilirim? acemiyim biraz sorry..
geçmiş olsun. burnunuz çok güzel ve doğal olmuş çok yakışmış size de aklinialirimsmile
çok beğendim canım arkadaşım güzelliğin pekişmiş gayet de muntazam bir burun ..yüzünle orantılı ve uyumlu
tebrik ediyorum seni..Allah sağlığından ve güzelliğinden hiçbir şey eksik etmesin
canım bende bakabilirmiyim burnuna :)))teklif göndermen gerekecek bende 10 gün önce ameliyat oldum ama burnumun ici hala yara ve sis acıyor iyilesicek değilmi
merhaba melide ben de burnumdan ameliyat olucam da doktor araştırıyorum,seninkinin nasıl olduğunu da çok merak ediyorum,oyüzden arkadaşlık isteği gönderdim
Canım, bu arkadaşlık teklifi nasıl yapılıyor, ben de bilmiyorum ama çok merak ettim ben de görmek istiyoruuuuuuuuuuuum.
beni de kabul etsenee göreyim:))
Canım, burnun gerçekten yüzüne çok yakışmış, çok doğal duruyor. Şişliğinden filan bahsetmişsin de hiç de şiş gibi durmuyor. Güzelliğin ve sağlığın daim olsun.
bakabilirsin sevda89:)
Canım burnun çok doğal olmuş, sanki hep bu burunlaymışsın gibi, bu burunla doğmuşsun gibi, estetik olduğu hiç belli olmuyor ne güzel, darısı benim başıma, benim en korktuğum şey estetikli gibi duran bir burnun suratımın ortasında olması, birileri bakınca şuna bak estetik olmuş diyecek diye korkuyorum valla, en güzeli doğal durması, çok yakışmış güle güle kullan, tüm şişliklerinin inmesine çok az kalmış canım yakında bir bakmışsın hiç şişliğin kalmamış, ben şuanda hissedemiyorum bile burnumu :) Güle güle kullan canım.
melide burnun harika olmuş mümkünse nerde ve hangi doktor yazarmısın çok beğendim ya acill olcam bende ama çok korkuyorum dün gittim bi doktoraa cesaret edemedim isim yazarsan sevinirm..