Evet kizlar nihayetinde 4 aylik oldu burnum:)

canım bende bakabilirmiyim burnuna :)))teklif göndermen gerekecek bende 10 gün önce ameliyat oldum ama burnumun ici hala yara ve sis acıyor iyilesicek değilmi

çok beğendim canım arkadaşım güzelliğin pekişmiş gayet de muntazam bir burun ..yüzünle orantılı ve uyumlu
tebrik ediyorum seni..Allah sağlığından ve güzelliğinden hiçbir şey eksik etmesin

çok beğendim canım arkadaşım güzelliğin pekişmiş gayet de muntazam bir burun ..yüzünle orantılı ve uyumlu
tebrik ediyorum seni..Allah sağlığından ve güzelliğinden hiçbir şey eksik etmesin

Ayyyy cnm benim ya coook tsk ederim cok mutlu ettin beni:) daha daha iyisi sizlerin olur insallah allahim seninde gönlüne göre versin cnm benim. Ilk zamanlar insan baya bir teredüt ediyor acaba iyimi yaptim diye ama inan bana zaman herseyin ilaci derler ya cok dogru cunku gun gectikce burun baya bir degisiyor cok tuhaf ama gercek:)

Hepimizin yeni burnu saglikli ve uzun ömürlü olur insallah opuyorumnanaktan

canım bende bakabilirmiyim burnuna :)))teklif göndermen gerekecek bende 10 gün önce ameliyat oldum ama burnumun ici hala yara ve sis acıyor iyilesicek değilmi

Sana ark.teklifi gönderdim kabul ettigin zaman resimlerime bakabilirsin albümden.

Sanada cok cok gecmis olsun insallah istedigin gibi gelisir hersey. Daha cok yeni cnm cok degisecek ve iylesicek merak etme sadece beni acimasi biraz dusundurdu bilemicem benim hic agrim olmamisti. Bunu doktoruna sor istersen seni daha iyi aydinlatir. Yakinda senin resimleri de görmek isteriz:) Suan sen cok zor bir sürectesin sabirli olman lazim cnm, kendine iyi bak

merhaba melide ben de burnumdan ameliyat olucam da doktor araştırıyorum,seninkinin nasıl olduğunu da çok merak ediyorum,oyüzden arkadaşlık isteği gönderdim

merhaba melide ben de burnumdan ameliyat olucam da doktor araştırıyorum,seninkinin nasıl olduğunu da çok merak ediyorum,oyüzden arkadaşlık isteği gönderdim

Kabul ettim bakabilirsin camilacim, sana basarilar diliyorum cok zor iyi bir doktor secimi yapmak umarim hersey diledigin gibi olur...

Canım, bu arkadaşlık teklifi nasıl yapılıyor, ben de bilmiyorum ama çok merak ettim ben de görmek istiyoruuuuuuuuuuuum.

Canım, bu arkadaşlık teklifi nasıl yapılıyor, ben de bilmiyorum ama çok merak ettim ben de görmek istiyoruuuuuuuuuuuum.

Sana ark.teklifi gonderdim, kabul ettigin zaman (bildirilerinizden gorebilirsin) benim profilimden bakabilirsin album var orda:)

Canım, burnun gerçekten yüzüne çok yakışmış, çok doğal duruyor. Şişliğinden filan bahsetmişsin de hiç de şiş gibi durmuyor. Güzelliğin ve sağlığın daim olsun.

Canım, burnun gerçekten yüzüne çok yakışmış, çok doğal duruyor. Şişliğinden filan bahsetmişsin de hiç de şiş gibi durmuyor. Güzelliğin ve sağlığın daim olsun.

Aminnn cnm cümlemizinki insallah, güzel yorumun icin cok tsk ederim. Resimde belki belli olmuyordur ama ben görüyorum o sislikleri bir kurtulabilsem:))

Canım burnun çok doğal olmuş, sanki hep bu burunlaymışsın gibi, bu burunla doğmuşsun gibi, estetik olduğu hiç belli olmuyor ne güzel, darısı benim başıma, benim en korktuğum şey estetikli gibi duran bir burnun suratımın ortasında olması, birileri bakınca şuna bak estetik olmuş diyecek diye korkuyorum valla, en güzeli doğal durması, çok yakışmış güle güle kullan, tüm şişliklerinin inmesine çok az kalmış canım yakında bir bakmışsın hiç şişliğin kalmamış, ben şuanda hissedemiyorum bile burnumu :) Güle güle kullan canım.

melide burnun harika olmuş mümkünse nerde ve hangi doktor yazarmısın çok beğendim ya acill olcam bende ama çok korkuyorum dün gittim bi doktoraa cesaret edemedim isim yazarsan sevinirm..

Canım burnun çok doğal olmuş, sanki hep bu burunlaymışsın gibi, bu burunla doğmuşsun gibi, estetik olduğu hiç belli olmuyor ne güzel, darısı benim başıma, benim en korktuğum şey estetikli gibi duran bir burnun suratımın ortasında olması, birileri bakınca şuna bak estetik olmuş diyecek diye korkuyorum valla, en güzeli doğal durması, çok yakışmış güle güle kullan, tüm şişliklerinin inmesine çok az kalmış canım yakında bir bakmışsın hiç şişliğin kalmamış, ben şuanda hissedemiyorum bile burnumu :) Güle güle kullan canım.

Cnm benim cok tsk ederim begenmen beni mutlu etti opuyorumnanaktan, bende ayni fikirdeyim hep istemistim cok cok dogal olmasini. Ve inanki yeni arkadaslar hic anlamiyor estestikli oldugum bende soylemiyorum:)) Allahima sonsuz sukurler olsun diyorum hep. Ama seninkide cok guzel gorunuyor hic dert etme bekle burun tam oturdugu zaman insan daha iyi hisediyor kendini ve hissedecsin o zaman burnusunu. Sisliklerden cok cektim ve cekmekteyim ben, hep diyorum su ameliyatin keske sislikleri olmasa diye:)) Allahim hepimize saglikli uzun omurlu guzel burun olmasini nasip etsin cnmopuyorumnanaktan

melide burnun harika olmuş mümkünse nerde ve hangi doktor yazarmısın çok beğendim ya acill olcam bende ama çok korkuyorum dün gittim bi doktoraa cesaret edemedim isim yazarsan sevinirm..

Tsk ederim cnm, benim doktorum yakup avsar. Sen kime gorundun, hic korma kiz gercekten korkulcak hicbirsey yok sadece iylesme sureci biraz sikici oluyor hepsi bu.
Insallah sende olursun ve iyki olmusum dersin.

_________

Lütfen verdiğim linkten devam ediniz

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/427031-melide-burun-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
X