Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2ay ograddan sona hamileyim adetime 6 gun kala positive inanamadim 5 tane ayri marka test yaptim ve positiv cikdi hepsi oleyy allah tum isdeyenler nasip etsin ins darisi bbasiniza kizlar:81:
Cok tsk canim insallah hepimiz o guzel ani yasariz. Belirtim cok idrar bosaltiyorum belimde sizi hafif kramPlar kasiklarimda ve bugun ttest yapma sebebim asiri aclik hisi birturlu doymak ilmedim gerci 3 gundur boleyim amama bugun doymadim giti)))
hayırlı olsun canım şimdi bize bu yeni hamile halinle kuvvetli bi dua edersin
2ay ograddan sona hamileyim adetime 6 gun kala positive inanamadim 5 tane ayri marka test yaptim ve positiv cikdi hepsi oleyy allah tum isdeyenler nasip etsin ins darisi bbasiniza kizlar:81:
Adetim bitikden hemen sona gebe kalmisim demek oluyormus bence adet bitiminden hemen sona ve her 3 gune bir iliskiye girip kimildamadan yari
M sat uzanmak yeterlli ben bole hamile kaldim canlarim bilmem isinize yararmi bu bilgi :))))(81:
ya aslında ne yapılırsa yapılsın Allah ne zaman dilerse o zaman geliyor bebekler bu bir gerçekte insan eli kolu bağlı oturmamalı zaten..
hayırlı olsun hamileleiğin darısı bizlere dua et :) inşallah bu ay benim ki de tutar ama olmazsa bir de senin yöntemini deneriz nolacak :))
Canim cok tsk dileklerin icin umarim rabim heiminize verir en yakin zamanda.
hayırlısı olsun canım bebeğiniz.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.peki belirtilerini yazarmısın adetten önceki?? birde testi gecikmeden kaç gün sonra yaptın?
tabrikler adile hanımm...rabbim bizede tattırsın bu duyguyu senın gıbı bende hamile kalınca paylaşmak istyrum...sen ne gzl 1tanenın duygusunu tatmıssın rabbim bizede nasıp etsın o gzl annnelik duygusunu....dualarında banada yer veriirmisinnn :)
Rabim en kisa zamanda hepiniz bu guzel duyguyu tatdirir senin de guzel haberini aliriz en kisa zamanda insallah