Evet benım de bu hastalığı taşıyan bir oğlum var

geceli

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
176
49
323
alah kımsenın başina bağişıklık sıstemi bozuk bi hastalık vermesin benım oğlum bu hastalıği taşiyo anlamamazliğin sebebi gec tedavi şun hayatini makınye bağli yaşiyo

Oğlunuzun hastalığı hakkında daha açıklayıcı bilgi yazabilir misiniz lütfen a.s.

Oğlum doğuştan bağışıklık sistemi düşük doğdu.7 yıl sonra zatüreye yakalandı bağışıklık sistemi düşük olduğu için atlatamadı.Çok uğraştık bağışıklık sistemi düşük olduğu için akciğerle ilgili başka hastalıkları da çıktı kronik kalp yetmezliği ve kalbinde tansiyon oluştu.Şimdi ise oksijen makinasına bağlı yaşıyor..

Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin inşallah. a.s.

offfffffffff hayat alahım bı yol gostersın tum hasta anelere

[/B]ewet canım
surekli bıde evde istekler bıtmıyo
4 aylık maişla tedavı ev baıkımı cok zor alahtan sskamiz var ya olmasa ayda 3 mılyarlık ılac alıyoruz bır seferde kulanıyo ya rapor olmasa bıde sska nasıl yaşardık[/

ALLAHIM yardımcınız olsun.
benim oğlanda hep hasta ciğerleri en ufak bir soğuğa bile gelemiyor. okullar kapansında bende endokronoloğa götürücem. bakalım sorunu neymiş.yaz kış sürekli bronşit,zatürrebile oldu.dr ciğerlerinde lekeler var dedi çok korkuyorum.RABBıM hepimizin yardımcısı olsun.
valla şimdiden askere gidersene yaparım diye düşünüyorum

alahım buyuk sabırlar versın tum hasta cocuk analerine

Allah'ım çocuğunuzu sizlere bağışlasın şifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…