How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

evet aldatılıyormuşum...

çok sevindim bebeğinizin iyi olmasına zaten hissetmiştim kız olduğunu hiç şaşaırmadım..konunuzu başından beri takip ediyorum duruşunuzu tavrınızı takdir ediyorum bende bu yapıda bir insanım yaşadıklarınızı yaşasam muhtemelen aynı tavrı gösterirdim..dönüp arkanıza bakmanızı gerektirecek bir durum yok gönül rahatlığıyla güzel yavrularınızla mutlu bir hayat kurun kendinize..eski eşiniz olacak gereksiz zaten aldığı her nefeste size yaptıklarının vicdan azabıyla yaşayacak vücudunda sizden bir parçayı taşırken bir an olsun sizi ve size yaptıklarını unutabilir mi sanki.ömür boyu bu yükü taşıyacak omuzlarında..sizin yolunuz açık olsun Allah zaten bu dünyada da öteki dünyada da cezasını kesecek onun..

Öylemi :) kuvvetliymiş hisleriniz o zaman :) evet o bir tek bizim hayatımızı degil kendi 2 tarafınıda mahfetti.

bebeğini aldırma.....
kocanın seni aldatmış olduğu kadına dava aç öyle bi yasa var tazminatını da alıyorsun hemde o kadından.

Teşekür ederim bilgiler için zaten gerekli bütün davalar ve işlemler yapıldı

Amin ikimize de nasip eder insallah :) moral cok onemli kesinlikle bebek hisseder anneyi. bence esiniz daha o ilk mesaji atar atmaz pisman olmus. Sizin onu umursamamaniz da agirina gitmis ağlayıp zirlayip kendinizi yerlere atmanizi bekledi muhtemelen. Belki savunma mekanizmasi sizin su an icinde bulundugunuz durumda yakindiginiz tavir ama helal diyorum ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin :) evet bebek anneyi hissediyor dün bi yavruya üzüldüm dogduktan sonra hastanenin duvar boşlugundn atılmış agladım biraz ve inan sabaha kadar sancıdan duramadım :(Üzülmek bana gelmiyor birde ben çocuklugumdan beri böyleyim beni üzen içimi paramparça eden herşeye susarım zamanını beklerim ama o zaman geldigi andada adamın canına okurum :) şuanda tek odak noktam çocuklarım belkide bu yüzden onun yaptıklarını yazdıklarını umursamıyorum.

Teşekür ederim bilgiler için zaten gerekli bütün davalar ve işlemler yapıldı

Vallahi helal olsun size en iyisini yapiyosunuz .merak ettim bacim ya esin daha ariyomu seni son durum ne merak ettim suan.bu arada bebisini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbim insallah

Vallahi helal olsun size en iyisini yapiyosunuz .merak ettim bacim ya esin daha ariyomu seni son durum ne merak ettim suan.bu arada bebisini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbim insallah

Sagol canım.Arayıp aramadıgını şuanda bilmiyorum söyledigim gibi telefonum annemde ben sadece hastanenin telefonunu kullana biliyorum.

Öyle çok sevmiştimki seni ellerini bana sevgiyle bakan gözlerini titreyen bedenimle teninin sıcaklıgına bürünüp ısınabilmeyi.Ne çok şey yaşamıştık seninle .Senin bagırıp çagırmaların benim çaresiz susuşlarım.
Tenimde oluşturdugun her izi gizlemeye çalışmaktan bıkmış bir vaziyette yinde sana gülümsemeye çalışan bir ben, nede çok yormuşsun beni.Nede çok yormuşsun olmayan biz'i.
Hatırlıyormusun yagmurları çok severdim ben.Oglumuzda yagmurlu bir günde dogmuştu.Ve ben ilk defa o zaman aglamıştım.Sen bile şaşırmıştın o anda yok ya bu tuba degil onu öldürsen aglamaz diyordun.
Şimdi ölüyorum acıdan her yanım sızım sızım ama bak yine aglamıyorum.Aslında hissetmiyorumda pek birşey.Sadece tenime dokundukça tiksiniyorum kendimden sana adanmış bu teni taşımak mahfediyor beni.
Ama söküp atamıyorum bedenimden.Herşeye derman rabbim bir buna çare olamıyor işte.Kinimi kusAmIyorum ,aslında kusucak bir surat bulamıyorum karşımda.Belki daha farklı olsaydı herşey bagırıp çagırıp küfürler
savuracaktım sana.Degmiyorsun ama ,sana adanmış bir ömrü hiçe sayacak kadar kör olmuş gözün.İsyan edip neden ben ? diye sormak gelmiyor içimden .Rabbim sus diyor susuyorum
sana vermem gereken bütün cevaplarımı susuşlarımda saklıyorum.Elimi her karnıma koydugumda Acım hafifliyor , içimi bir sıcaklık sarıyor umut diyorum.NefesimLe nefes alan ocan bana emaneti diyorum.
Direniyorum hayata, ihanetine inat ayakta duruyorum yıkılmıyorum ,yılmıyorum.Tam aksine anlamadıgım bir güç sarıyor bedenimi bazen şaşırıp kalıyorum bunları yaşıyan benmiyim diyorum.Senide senden kalan herşeyide
çıkarıyorum ömrümden.Hiç olmamıştın farzediyorum.Ve sana söz veriyorum Rabim bana lütfettigin ''ANNELİGE'' her koşulda yakışacagıma yavrularımın bana her ihtiyacı oldugunda yanlarında olacagıma
onları asla bir başlarına bırakmıyacagıma Sana ve topluma yararlı birer birey olarak yetiştirecegime.Ve bana yazmış oldugun yazgıdan ötürü varlıgını yok saymayıp sana isyan etmiyecegime sahip oldugum herşey üzerine yemin ediyorum.
Şükrediyorum Rabbim sana beni kulluguna layık kılıp sabrıma sabır acıma umut ektigin için.Sana açılan hiçbir eli geri çevirmeyensin sen Dualarımı ve yavrularımı kulluguna kabul eyle..

Sadece içimdekileri yazmak istedim...Destek olan olmayan herlese teşekürler.Fakat yazdıgım bir msjı bayaga yanlış anlayan olmuş ona üzüldüm bir tek neyse sorun degil.Bugün bebegimin cinsiyetini ögrendim :) güzel br kızım olacak rabbimin izniyle

ayy rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım benim.. bir de kızın oluyor demek;) çok sevindim iyileşmenize inşallah daha da iyi olursunuz evlatlarınla ve annenle

ayy rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım benim.. bir de kızın oluyor demek;) çok sevindim iyileşmenize inşallah daha da iyi olursunuz evlatlarınla ve annenle

Amin amin :) evet teyzesi prensime prenses kardeş geliyor.

Amin :) evet bebek anneyi hissediyor dün bi yavruya üzüldüm dogduktan sonra hastanenin duvar boşlugundn atılmış agladım biraz ve inan sabaha kadar sancıdan duramadım :(Üzülmek bana gelmiyor birde ben çocuklugumdan beri böyleyim beni üzen içimi paramparça eden herşeye susarım zamanını beklerim ama o zaman geldigi andada adamın canına okurum :) şuanda tek odak noktam çocuklarım belkide bu yüzden onun yaptıklarını yazdıklarını umursamıyorum.

:(( nasik kiyarlar anlamiyorum. Bizim canimiz yaniyi onlarin risk altinda olduklarini öğrendiğimizde bile.

:(( nasik kiyarlar anlamiyorum. Bizim canimiz yaniyi onlarin risk altinda olduklarini öğrendiğimizde bile.

valla ne bileyim nasıl vicdanları var anlamak zor.Millet bir taneye sahip olmak için neler yapıyor onlarda rabbin verdigini gözlerini kırpmadan öldürebiliyorlar.Ne günahı varki o yavrunun.

valla ne bileyim nasıl vicdanları var anlamak zor.Millet bir taneye sahip olmak için neler yapıyor onlarda rabbin verdigini gözlerini kırpmadan öldürebiliyorlar.Ne günahı varki o yavrunun.

son yazılanları okudum daa
eşin olacak karaktersiz DNA testi mi istiyo
utanmadan bide o günahsız yavruyu mu karıştırıyor
bu arada kızın olacakmış.inşallah sağlıkla kucağına alırsın

son yazılanları okudum daa
eşin olacak karaktersiz DNA testi mi istiyo
utanmadan bide o günahsız yavruyu mu karıştırıyor
bu arada kızın olacakmış.inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Amin inş canım ya evet birde dna testi çıkardı ne bekliyorsa kendi aldattıya belki bende onu aldatmışımdır diyemi düşünüyor acaba

Amin inş canım ya evet birde dna testi çıkardı ne bekliyorsa kendi aldattıya belki bende onu aldatmışımdır diyemi düşünüyor acaba

kişi herkesi kendi gibi bilirmiş ya
utanmaz yüzsüz nasıl söyler bunu ya
üste çıkmaya çalışıyo belli prensesin ismini ne koycan
bende isim önerebilir miyim

kişi herkesi kendi gibi bilirmiş ya
utanmaz yüzsüz nasıl söyler bunu ya
üste çıkmaya çalışıyo belli prensesin ismini ne koycan
bende isim önerebilir miyim

Aman küçüldükçe küçülüyor gözümde boşver.
Tabi ki canım beklerim isim önerileri zaten aklımda hiç yok oglumun adı doruk berke ama illa ona uysun diyede bir kural yok yani :)

Aman küçüldükçe küçülüyor gözümde boşver.
Tabi ki canım beklerim isim önerileri zaten aklımda hiç yok oglumun adı doruk berke ama illa ona uysun diyede bir kural yok yani :)

sen hamile halinle çoook üzüldün
inşallah kızın hiç üzülmez ve hep güler
GÜL ismini düşün bence
şu hayata karşı hep gülsün
bu arada 23 yaşındasın galiba
benden 1 yaş büyüksün
senin yerinde ben olsam ne yapardım diye düşündüğümde bende aynısını yapardım
dik duruşuna helal olsun diyorum
allah kimseye yaşatmasın bu durum
kendine çook iyi bak
çocukların çok şanslı senin gibi anneye sahip oldukları için

sen hamile halinle çoook üzüldün
inşallah kızın hiç üzülmez ve hep güler
GÜL ismini düşün bence
şu hayata karşı hep gülsün
bu arada 23 yaşındasın galiba
benden 1 yaş büyüksün
senin yerinde ben olsam ne yapardım diye düşündüğümde bende aynısını yapardım
dik duruşuna helal olsun diyorum
allah kimseye yaşatmasın bu durum
kendine çook iyi bak
çocukların çok şanslı senin gibi anneye sahip oldukları için

Amin inş evlatlarım hiç üzülmezler.Evet 23 bitmek üzere canım.Rabbim düşmanıma yaşatmasın zor hemde çok zor.Ama tutunacak birşeylerin varsa atlatıyorsun.
Evet gül ismi güzel anlamlıda yaşadıklarımıza bakarsak :) Listemize alıyorum canım aklına geldikçe söyleyebilirsin .

Kızlar boşverin ya ben o arkadaşın kim oldugunu tahmin edebiliyorum.Konuşsun dursun kimse muhattap almayınca susacakktır.
Öncelikle sizi bu mesajınızdan dolayı benşikayet ettim zira bana atıfta bulunduğunuzu düşünüyorum fakat ben birine birşey söylemek istiyorsam arkadaşımda olsa direk yüzüne söylerim kaldıki internet ortamında ikinci üyeliklere asla ihtiyac duymam

İki üç keredir rastlıyorum, tüp bebek yaptırdım, diğer annelerden üstünüm... Sanırsın bir tek o yaptırmış.. Yahut annelik ölçülebilen bir şey mi... Çok kaba bir uslub, başkalrını bu derece aşağılayan hem de doğal yolla hamilekaldıkları için, kendini üstün tutan bir kere iyiinsan olamaz kiiyi anne olabilsin.... Annelik bizim ülkemizde sanıldığı gibi kendini adamak değildir ayrıca... Bu anlayış oğluna aşık anneleri ve anneci oğulları, elinden bir şey gelmez, mızmız kızları ortaya çıkardı... Hepimizin başına bela...
Kimseyi aşağılamıyorum arkadaş üzülen kadınları eziklikle suçlamış halbuki öylemi çoğu kişi okumuş bu yazdığınıza cevap vermemişler şaşırdım
öncelikle normal yollarla cocuk sahibi olan herkez çok şanslı

öbür yandan ben ; saten çarşaflar üzerinde tamamen zevkten ötürü sonucan bir gebelikle kendimi gebeliğimi bir tutamam kim kusura bakarsada çok umurumda değil

ben hergün bilmem kaç tane ,iğne vuruldum ( biliyorum ama size söylemeye değmeyecek diye rakam vermiyorum), maddi manevi emek verdim fakat bunu söylememdeki amac ben hayatımda neye sahip olduysam hepsine emekle uğraşarak sahip olduğumdu yani aldatma sonucu ağlayan Türk kadınalrı ezik olmuyormuş yada böyle bir kıstas olamazmış , insanmıyız değilmiyiz duygularımız hala barınıyormu bu önemli ?

Ayrıca türk kadınlarını kıskanclıkla suclamıslar benim türk oldugumu nereden biliyorsunuzda genellemeye kendi vatandaşlarınızı sokuyorsunuz buda ayrı bir mesele sanırım ne demek istediğim buradada çok acıktır

Ve konu sahibi sanırım babasından ayrı büyümüş annesini örnek aldığını söylemiş ben ona ne boşanma ne boşan demiyorum bu yazıyı okuyan herkez empati kursun bakalım kocalarımızdan şüpheleniyoruz o yüzden aldatmasına şaşırmıyoruz ve hiç tepki vermiyoruz öyle olsa bir kaç hafta öncesinde aynı yatağa girip birde bebek yaparmı insan çok hazır olsa yada kadınalr bu kadarmı benciliz kendimiz için yalnızlıkla büyüsün diyemi cocuk yapıyoruz , onunda cevabını ben vermicem

aslında bu yorum alıntı yaptığım arkadaşa değil genele ama şu altını çizdiğim yerde yazdığı şeylerden ötürü yine türk kadınlarına dayatmış meseleyi alnımdamı yazıyor türk kadını olduğum türkçe konuşuyorum diye? Evet siz cocuklarınıza hayatınızı adamazsınız ben adarım bununlada gurur duyarım tüp bebeğimdende hayatımda sahip olduğum emek verdiğim herşey içinde gurur duyarım ama bunu ucuz kişilere maal etmem buda benim hayatımdır

konu sahibine gelmicem bile ben hala aynı şeyleri söylerim soran olursa bana o duygu geçmiyor
diretmiyorum umurumdada değil ayrılmasında demiyorum sadece gerçekçi değil sonradan zorla yazdırılmış gibi yazdığı şeyler içinde aynı şeyi düşünüyorum, birde ardımdan kuyruk acısı var diyenler olmuş ben görmedim bu yazıyı o kişiyede anca cahil olduğunu söylüyebilirim

Ve benim ardımdanda yorum yapan kişilere ceza verilmediği içinde çok teşekkür ederim konu sahibi dışında /U]

Konunuzu baştan sona okudum, güçlü duruşunuzu inancınızı takdir ettim,Rabbim yardımcınız olsun çocuklarınızı size bağışlasın böyle güçlü anneleri olduğu için çok şanslılar.

İlk mesajınızı okurken kendimi tutamadım ağladım tüğlerim diken diken oldu ben olsam ne yapardım dedim,yıkılırdım sizin kadar güçlü olamazdım ama böyle bir ahlaksızlığı kabul edemezdim zinaya göz yumamazdım Rabbim kimseye yaşatmasın bunu:19:

Sizi eleştirenleri ağlayıp sızlanmamanızı anlayamayanları da ben anlamadım! Bizler herkese aynı duyguların tepkilerin yüklendiği robotlarmıyızda aynı olaylara aynı tepkiyi vermemiz bekleniyor, nasıl bu durum karşısında ağlayan sızlayan tuhaf karşılanmıyorsa güçlü duranda karşılanmamalı!

Eşi aldattığı için onu affedende saygı görmeli affetmeyende,kimsenin kimsenin kararını eleştirmeye hakkı yok!

Birde bu çocuk sahibi olma kısmı var üzülerek hayretle okudum,nedir yani doğal yolla hamile kalanın anneliği daha mı az kutsal, daha mı az hakediyor çocuğunu!

Şu durumda sizin morale ihtiyacınız var karnınızda ki yavru için üzülmemeniz gerekiyor,lütfen eleştirenler bunu düşünüp yazsın lütfen!

Sizde olumsuz yorumlara takılmayın lütfen he deyip geçin.

drkbrke ne yaptın nasıl oldun bebeğinde sende iyisindir inşallah ka. zamandır göremiyorum merak ettim seni..

Konunuzu baştan sona okudum, güçlü duruşunuzu inancınızı takdir ettim,Rabbim yardımcınız olsun çocuklarınızı size bağışlasın böyle güçlü anneleri olduğu için çok şanslılar.

İlk mesajınızı okurken kendimi tutamadım ağladım tüğlerim diken diken oldu ben olsam ne yapardım dedim,yıkılırdım sizin kadar güçlü olamazdım ama böyle bir ahlaksızlığı kabul edemezdim zinaya göz yumamazdım Rabbim kimseye yaşatmasın bunu:19:

Sizi eleştirenleri ağlayıp sızlanmamanızı anlayamayanları da ben anlamadım! Bizler herkese aynı duyguların tepkilerin yüklendiği robotlarmıyızda aynı olaylara aynı tepkiyi vermemiz bekleniyor, nasıl bu durum karşısında ağlayan sızlayan tuhaf karşılanmıyorsa güçlü duranda karşılanmamalı!

Eşi aldattığı için onu affedende saygı görmeli affetmeyende,kimsenin kimsenin kararını eleştirmeye hakkı yok!

Birde bu çocuk sahibi olma kısmı var üzülerek hayretle okudum,nedir yani doğal yolla hamile kalanın anneliği daha mı az kutsal, daha mı az hakediyor çocuğunu!

Şu durumda sizin morale ihtiyacınız var karnınızda ki yavru için üzülmemeniz gerekiyor,lütfen eleştirenler bunu düşünüp yazsın lütfen!

Sizde olumsuz yorumlara takılmayın lütfen he deyip geçin.
hayır siz beni anlamamışssınız

doğal yolla hamile kalan annenin anneliği daha az kutsal değil
zaten bu durumlada kimseyi yargılamadım saçmalıyorsunuz nerede yazıyor daha az hakedıyor cocugu dıye

ama kimsede tüp bebek annelerini ve bebeklerini 2. sınıf ınsanı yapmaz diyorum hatta bir sıraya koyacaksak ılk sıraya otururuz dıyorum aaaaaaaaaa

Back