harikasın.bebeğe dikkat et bişey olmasın lütfen en büyük destekçin o olacak unutma :)))
Merhaba
Bir kızımız oluyor desenize
Doğum müjdesini de bekliyoruz 6 ay sonra
Hep mutlu kalın
ÜZGÜNÜM BUNU SANA YAŞATMAK İSTEMEZDİM AMA YÜREGİME SÖZ GEÇİREMİYORUM.BUNU SANA DAHA ÖNCE SÖYLEMEYİ PLANLIYORDUM AMA HAMİLE OLDUGUNU ÖGRENİNCE VAZGEÇTİM.DOGUMDAN SONRA SÖYLEME KARARI ALMIŞTIM.YÜRÜMÜYOR AKLIM BEYNİM BAŞKA BİRİNİN İZLERİNİ TAŞIRKEN SANA DOKUNAMIYORUM.NE OLUR BANA HAKKINI HELAL ET VE BENİ AFFET BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİM .PAZARTESİ GÜNÜ BOŞANMA DAVASI AÇICAM NE İHTİYACINIZ OLURSA KARŞILICAM.EGER BU ÇOCUGU DOGURMAK İSTEMEZSENDE ALDIRMAN İÇİN İMZA VERMEYE BİLE RAZIYIM.NE OLUR AFFET BENİ HAKKINI HELAL ET.EŞYALARIMI ALMAYA SONRA GELİCEM NE OLUR ÜZÜLME AMA DAHA FAZLA NE SENİ NE KENDİMİ KANDIRMAYA TAHAMMÜL EDEMİYORUM.BENİM YÜREGİM ONA AİT SENDE SENİ HAK EDECEK BİRİYLE KARŞILAŞIRSIN DİLERİM.HOŞÇAKAL...
buraya bunu neden yazıyorum bilmiyorum aglıyamıyorum düşünemiyorum kas katı kesildim.Ne yapmam gerekiyor şimdi karnımdaki ne olucak bu durumda onu dünyaya getirmek mi getirmemek mi çelişiyorum.Korkuyorum rabbin verdigine böyle bir şerefsizlik için
kıyabilirmiyim cesaret edemiyorum.Kullanılmış olmak ............
Allah razı olsun canım sagol.Gerekli bütün davalar açıldı her ikisinede.Artık ben ne ona nede o kadına birşey diyemiyorum allahlarından bulsunlar.Vicdan böyle insanlarda ne arar.Zaten azıcık allah inancı olan insanlar olsalardı bu yaptıklarının ne denli büyük bir günah oldugunu bilirlerdi.Bundan sonra kendilerince mutlu olmaya çalışsınlar bakalım. Şuan olan biten herşeye susuyorum ama sürüne sürüne kapıma geldiginde ona vericek o kadar çok cevabım varki adımı agzına aldıgına bile pişman olucak.Allahım ne kadar zor bir durum. Öyle büyük küfürler var ki dilimde, söylemeye utanıyorum.
Bu nasıl bir zihniyet, benim annem yıllarca horlandı, yemediği hakaret tokat kalmadı. Ama yine de evlatlarım dedi başka bişi demedi. Gencecik ömrünü bizim için feda etti.
Peki bu adam neci? İnsan mı? Yazıklar olsun. Allah yanına bırakmaz, sana da nasıl süründüğünü gösterir canım merak etme. Hadi adam adam değilmiş de, peki diğer kadın ? Onun da mı vijdanı yok, nasıl razı olur böyle bişeye. Yuva yıkanın yuvası olmaz bilmez mi? Hele hele bu yuvanın dişisi hamile iken. Allah ıslah etsin ne deyim. Eşin kadar o kadın da suçlu, o da yansın inşallah.
Canım Allah yardımcın olsun, herşeyi tek tek not et, mesajlarını sakın silme. Ve sana destek olacak şahitler bul.
Boşanırken sadece nafaka vs. razı olma. Öyle bir tazminat al ki, bi tarafına giyecek donu kalmasın. Diğer hatun da parasız pulsuz ne kadar sabreder bilinmez ama, bi süre sonra birbirlerini yemeye başlarlar.
Haram zıkkım olsun bütün emeklerin. Bu nasıl bir zihniyet gerçekten anlamadım.
Allah yar ve yardımcın olsun.
Allah razı olsun canım sagol.Gerekli bütün davalar açıldı her ikisinede.Artık ben ne ona nede o kadına birşey diyemiyorum allahlarından bulsunlar.Vicdan böyle insanlarda ne arar.Zaten azıcık allah inancı olan insanlar olsalardı bu yaptıklarının ne denli büyük bir günah oldugunu bilirlerdi.Bundan sonra kendilerince mutlu olmaya çalışsınlar bakalım. Şuan olan biten herşeye susuyorum ama sürüne sürüne kapıma geldiginde ona vericek o kadar çok cevabım varki adımı agzına aldıgına bile pişman olucak.
aaa bir dakika seni hatırladım.. bu ikinci üyeliğin mi?
Teşekür ederim canım iyim şükür.
Evet 2 ci üyeligim ilkinin ismini ve şifresini hatırlayamıyorum.Zaten onu kuzenim kullanıyordu o dogum yapınca ben girmeye başlamıştım.O tavsiye etmişti siteyi falan.
Takdiri ilahi diyorum başka da diyicek birşey yok zatenAllah daha iyi etsin..
konularını hatırlıyorum. o kadar fedakarlığa bu muamele demekinsan beyinsiz olmaya görsün
Konuyu yeni gorup okudum tum mesajlari. Cok gecmis olsun. Allah yardimciniz olsun. Buzim toplumumuzda kadin gucsuzdur. Guclu olan sadece bize emirler yagdiranlardir korktuklarimizdir oyle bilinir. Boyle bir durumda hangmiz olsak yikilirdik o yuzden empati kurmak guzlesiyor. Ben de 3 yildir evliyim esem 9 yıldır hayatimda ve 4bucuk aylik hamileyim . Empati kurup yaşadıklarınızi hayal ettiğimde evet başta ben de böyle guclu olurdum olmaya calisirdim ama gururuma yediremedigimden kahrolurdum. Elimde olmazdi susamazdim aglardim. Zaten hamilelik psikolojisiyle haber bile izlerken aglar hale geldigim icin etkilenme oranim artardi. Siz baya guclusunuz masallah. Inanmamak kolay bazi ark gibi. Ama ben inanmayi secenlerdenim hep. Allah kimsye yasadiklarinjzi yaşatmmasin.ama hayatin gercekleri bunlar.
Ayrica ben de riskli bir gebelik geciriyorum. Kanama riskim mevcut her an. Sadece bu psikoloji bile yipratiyor beni. Uzerine bu olaylarla mucadele etmek buyuk basari. Tekrar duaciyim umarim her sey dilediginiz gibi olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah razı olsun canım sagol.Gerekli bütün davalar açıldı her ikisinede.Artık ben ne ona nede o kadına birşey diyemiyorum allahlarından bulsunlar.Vicdan böyle insanlarda ne arar.Zaten azıcık allah inancı olan insanlar olsalardı bu yaptıklarının ne denli büyük bir günah oldugunu bilirlerdi.Bundan sonra kendilerince mutlu olmaya çalışsınlar bakalım. Şuan olan biten herşeye susuyorum ama sürüne sürüne kapıma geldiginde ona vericek o kadar çok cevabım varki adımı agzına aldıgına bile pişman olucak.
Kizin hayirli mubarek olsun tatlim teyzesi olarak isim hakki talep ediyorum:)))
ben sana bişey diyimmiii sen çok güzel ve hoş birisinnn
o adam olacak şahıs ( ksra bakma böyle tabir kullanıyorum) var yaaa bin pişman olup dönecekkkk sanaa bu yazımı hiç unutmaaa ve sen onun yüzüne bile bakma gereği duymadığında sana şu yaşattıklarını kat kat yaşasın aciz insan!!!!!!
sen kendine ve bebeğine dkkat et
allah ona zaten sopasını sunacak hele bi günü gelsin...
gün olur devran döner bunu unutma :)
Teşekür ederim canım :) benim şuanda bütün olanlara susuyor olmam duygusuzluk olarak nitelendirilsede er yada geç aylar yada yıllar sonra onun kapıma sürüne sürüne gelip köpekler gibi pişman bir vaziyette oldugunu görecegimi bildigim için.İşte o gün bütün bu yaptıklarının pişmanlıgını yaşarken benden duyacagı her cümle dahada acıtacak canını ezilecek karşımda yıkılacak ve ben ona asla el uzatmıyacagım kalkması için ve bu onu dahada kahredecek.Benim bugün yaşadıgım herşeyin bedelini kat kat ödemiş olucak o zaman.
ÜZGÜNÜM BUNU SANA YAŞATMAK İSTEMEZDİM AMA YÜREGİME SÖZ GEÇİREMİYORUM.BUNU SANA DAHA ÖNCE SÖYLEMEYİ PLANLIYORDUM AMA HAMİLE OLDUGUNU ÖGRENİNCE VAZGEÇTİM.DOGUMDAN SONRA SÖYLEME KARARI ALMIŞTIM.YÜRÜMÜYOR AKLIM BEYNİM BAŞKA BİRİNİN İZLERİNİ TAŞIRKEN SANA DOKUNAMIYORUM.NE OLUR BANA HAKKINI HELAL ET VE BENİ AFFET BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİM .PAZARTESİ GÜNÜ BOŞANMA DAVASI AÇICAM NE İHTİYACINIZ OLURSA KARŞILICAM.EGER BU ÇOCUGU DOGURMAK İSTEMEZSENDE ALDIRMAN İÇİN İMZA VERMEYE BİLE RAZIYIM.NE OLUR AFFET BENİ HAKKINI HELAL ET.EŞYALARIMI ALMAYA SONRA GELİCEM NE OLUR ÜZÜLME AMA DAHA FAZLA NE SENİ NE KENDİMİ KANDIRMAYA TAHAMMÜL EDEMİYORUM.BENİM YÜREGİM ONA AİT SENDE SENİ HAK EDECEK BİRİYLE KARŞILAŞIRSIN DİLERİM.HOŞÇAKAL...
buraya bunu neden yazıyorum bilmiyorum aglıyamıyorum düşünemiyorum kas katı kesildim.Ne yapmam gerekiyor şimdi karnımdaki ne olucak bu durumda onu dünyaya getirmek mi getirmemek mi çelişiyorum.Korkuyorum rabbin verdigine böyle bir şerefsizlik için
kıyabilirmiyim cesaret edemiyorum.Kullanılmış olmak ............
Teşekür ederim sizede çok geçmiş olsun.Saglıklı bir şekilde yavrunuzu kucaklayabilmeyi nasip etsin Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?