evet aldatılıyormuşum...

Bir çok arkadaşım banlanmış yazık konuyu karıştırark bazılarının eline ne geçtiyse artık.Ne oldu yani gelip saçma sapan yerlere çekince mevzuları.
Neyse o arkadaşlarım geri geldiginde biz konuşmaya yine devam ederiz bazıları ellerinden geleni yapsada tıınnnnn yani.

merhaba konunuza hiç cevap yazmamıştım ama bütün mesajları okudum.

Hep yazıp yazıp sildim açıkçası fakat konudan da kopamadım, takipte kaldım.

Benim de en çok gıcık olduğum şey buraya aldatılıyorum diye konu açıp 3 gün sonra affeden kadınlar açıkçası.

Hatta bu aldatan kocanın konunun sonuna doğru el üstünde tutulup,melek ilan edilmesi diyeyim..

Tabi herkesin hayat şartları, ailevi durumu bir değil bunu da biliyorum..

Türkiyede biraz da maddi bağımlılık yüzünden kadınlarımız çoğu zaman ihaneti sineye çekiyor..

Sizin kararlılığınızı çok takdir ettim bu yüzden.

Ancak ben de cutemom gibi düşündüm açıkçası belki de ben de tepki göreceğim onun gibi.

Az çok tanıyorum kendisini yorumlarından sert bir uslubu vardır ama size yazdığı kötüniyetinden değildi bence burada haksız yere çok tepki almış hele o kuyruk acısı var onun diyen arkadaşa ayrıca pes dedim.. Kadının kadına yaptığını erkekler yapmıyor gerçekten.

Yani nasıl bir anda bu kadar çabuk atlattınız bu aldatılma mevzusunu ben de orayı anlayamadım :26: dikkat ederseniz niye boşanıyorsunuz demiyorum kararlılığınızı takdir ettiğimi de belirttim ki bana göre de yapılması budur.

Hem çok erken evlenmişsiniz hem de 4 yıl ve 2 çocuk.. Kolay değil. Üstüne bir de 1 yıla yakın aldatılmak.

Ben kendimi koyuyorum yerinize Allah korusun ama başıma gelse. O adama gerçekten iki çift lafım olur önce neden sorusu sonra nasıl bunu yapabildin vs. hatta hiç küfretmeyen bir insan olsam bile bildiğim bütün küfürleri sıralardım yüzüne.

Bu konuyu kendi içimde sindirmem bile haftalarımı alırdı zannederim konu açmak ya da birilerine anlatmak şöyle dursun..

Herkesin hayatı bir değil farkındayım, aynı olaylar farklı tepkiler zaten bu bizi hayvanlardan ayırıyor. Gene de çok garip buldum ben tavrınızı belki de benim fevriliğimin getirisiyle böyle hareket ederdim bilemiyorum. Tam oturtamadım ben bazı şeyleri.

İnşallah derdimi de anlatabilmişimdir

Şimdiden çocuğunuz ve bebeğinizle sağlıklı ve güzel bir ömür diliyorum size. Allah gönlünüze göre versin.

konuyu başından beri takip ediyorum. öncelikle Allah sabır, güç, sağlık, bebeğinize ve yanınızdaki çocuğunuza güzel bir gelecek, bundan sonraki yaşamınızda şans ve huzur dolu olmayı nasip etsin inşallah diyorum. bazı arkadaşların, sizin panik yapmamanıza anlam verememelerini hiç anlayamıyorum. sonuçta siz bir annesiniz, herşeyden önce evlatlarınız için güçlü durmak zorundasınız. Allah annelik içgüdüsü diye bişey veriyor kadınlara yani bu çok farklı bir durum. hele ki hamilesiniz, inanın anneliğin ne demek olduğunu onu karnımda hissedince anladım ben, bebeğimi herşeyden korumak onun için yaşamak, o sağlıklı olsun diye kusa kusa bişeyler yemeye çalışmak, ağrıdan kıvranırken aman dokunmasın diye ilaç içmemek, doğduktan sonra da Allah izin verirse ona kuracağım hayatı şimdiden hazırlamaya başlamak birinci görevim oldu. yani siz şimdi ağlasanız herşey puf diye sihirli değnek değmiş gibi dört dörtlük yaşantınız mı olacak? benim bir felsefem var; beni öldürmeyen şey güçlendirir. öyle zor zamanlar geçirdim öyle acılar çektim öyle yükler taşımak zorunda kaldım ki; ama dışarıdan kimse hayatımda ne olup bittiğini bilemedi, çünkü ayakta durmak zorundaydım, hayatımı kurtarmak zorundaydım, güçlü olmak zorundaydım... yani demem o ki Allah herkese taşıyabileceği kadar yük verirmiş, kimse boşuna kendini sizin yerinize koyup ben olsam dağılırdım şaşırıyorum vs gibi söylemlerde bulunmasın, herkesin karakteri farklı, geçmişi farklı, taşıyabileceği yük kapasitesi farklı...

babasız çocuk büyütülmesinden bahsedenler olmuş, çok şükür ki sizin size sahip çıkan bir aileniz var hiç korkmayın güçlü bir insansınız bu belli tuttuğunuzu koparırsınız, eşinizden alabildiğiniz kadar çok maddiyat alın yedirmeyin çocuklarınızın hakkını, ve unutmayın ayın 15'i karanlıksa kalan 15'i aydınlıktır. sabredin, eğilmeyin, ezilmeyin, çocuklarınızla kuracağınız huzur dolu geleceğinizi hayal edin...

Ben derdimi anlatamıyorum galiba :) Herkes beni birşeyleri kabullenmiş anında vazgeçmiş olarak görüyor defalarca söyledim birşeyleri kabullendigim yok şüphelerimden dolayı belkide böyleyim ve en önemlisi ikiz bebeklerimden birini kaybetmiş olmama sebep oldugu için ona ayrı bir öfkem vardı ama genede elimden geldigince yansıtmadım.Fakat daha sonra bana atmış oldugu msjda karnımdakinide öldürmeye razı gelebilecegini söyleyince ilk bebegimin ölümünü benim kendi fikrimce bilerek yaptıgı.Zaten bu ikinci çocuk mevzusu bnce bahaneydi benim istemiyecegimi doktorunda henüz müsade etmiyecegini bildigi için sürekli kavga çıkarıyordu ama beklenmedik bir anda hamile kaldıgımı ögrenince ne yapacagını şaşırdı(Aslında bu ayrılma bahanesi olucaktı kendince) ve aynı gün ben onu aradım msjdan snra belirtmiştim bunu telefonu kapalıydı.SOnra ablasının listesinde o kadını görmem birbiirlerine yaptıkları yorumlar vs vs uzatmicam bilerek kasten yapılmış birşy oldugu için üzülmedim.Belki piskolojiktir bilemiyorum.Yapı olarakta olaylar karşısında çok fazla tepki veren birisi degilim.Genelde tepkilerimi hep susarak ve muhattap olmayarak veririm.
Arkadaşınıza ne yazılmış ne çizilmiş bilmiyorum onlarca yorum varki hatırlamıyorum bile.Ve hala karnımdakine dna testi yaptırmaktan bahseden bir kişiliksiz var karşımda.Belkide üzülmememin tek sebebi gittigi kadındır.Çünkü bir sürü adamla beraber olan bir kadın evliyken benim eşimle cinsellik yaşayan br kadın bence tam layıkını bulmuş.HERKESİN GÖRÜŞLERİ FARKLIDIR SAYGIM VAR BEN BU GÜNE KADAR YORUM YAPAN KİMSEYE KIRICAK BİRŞEY YAZMADIM AMA ONLARIN BANA YAPTIKLARI YORUMLARDA KİMSE KUSURA BAKMASINDA KALDIRILACAK ŞEYLER DEGİL YANİ.

Konu sahibesini eşiyle yaşadıklarını, şu anda bebeğini kaybetmemek için hastane de yattığını göze alarak tolere etmeye çalıştım ama ne yazık ki çaktırmadan bazı üyelere söyleyeceğinden geri kalmamış.

Allah bebeğini kendisine bağışlasın, bu zor günleri atlatsın, oğlu ve doğacak bebeğiyle sağlıklı uzun bir ömür dilerim, herşey gönlüne göre olsun inşaallah.

Diğer tarafta pitirday, bana ricanı iletmene gerek yok çünkü dediğin gibi kimsenin geçmiş konuları üyeye karşı kullanılamaz yasaktır.
Üyeler konuların içinde yaptıkları yorumlar üzerinden değerlendirilir, dönüpte konularını araştırarak şu konunda şunu, bu konunda bunu demişsin diyemezsiniz.

Üslubunu uygun bulmuyorsanız bildirirsiniz, gereken yapılır lakin kimse yaşadıkları gözler önüne serilerek yargılanamaz.

Birde şunu unutmayınız, üyeleri hem bildirip hemde o kişiyle polemiğe giremezsiniz, bildirirsiniz, kişiye cevap vermezsiniz ama maşaallah burda hem şikayet ederim hemde bir güzel lafımı söylerim denip polemiğe girilmiş.

drkbrke sen hala insanlara laf anlatmaya mı çalışıyorsun?

Zaten tek başınaymışsın kimse de yok yanında neden kendini üzüyosun ki?
Seni anlayan anlıyor zaten anlamayan da bırak anlamadığıyla kalsın sana gerek mi? değil.

Çok var böyle kendi gibi düşünmeyenleri aşağılamaya meyilli rahatsız tipler

Sen en doğrusunu yaptın gerisini düşünme

Bi kaç kez aklımdan geçti aynı şehirde olsaydık yanına gelmek olabildiğince destek olmak isterdim. İlk defa yazıyorum birine bunu beni çok etkiledin çünkü

Sen bebişinle ilgilen o mesnetsiz kocanda ne hali varsa görsün başka da bişey yok güüül geç.

Son düzenleme:
üşenmedim baştan sona her yazılanı okudum maalesef bu şekil yetiştirildik empoze edildi bize aman sus kocandır, hata yapar sen affet çocuklarını düşün yok hamilesin falan filan cart curt... herkes aynı şeye aynı tepki vericek diye bir şey yok kimisi kafayı yer kimisi başını dik tutar mantıklı düşünür hareket eder, çamur atmak niye? yok eşini sevmiyormuşsun bilmem ne güçlüyse neden tepki gösteriyorsun ben senin gibi olamadım helal sana diyemiyorsun. kadının düşmanı gerçekten yine kadın.

Rabbim yardımcın olsun canım duruşuna hayran kaldım hayırlısıyla inşallah bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın riskli bir hamilelik geçiren birisine bu şekil yorumlar cidden çok sinir bozucu, eşin de dengesizin önde gideniymiş Allah sana çok çok güzel kapılar açsın inşallah

canım... ne diyeceğimi bilmiyorum ki nasıl teselli edelim seni biz? (( Rabbim yardımcın olsun inşallah. Ne kadar haysiyetsiz bir adammış o. üzül, ağla atma içine ama. yavrun hisseder bunu. ve şunu da unutma lütfen her şerde bir hayır vardır mutlaka. belki de bundan sonra herşey daha güzel olacaktır.. 4 sene değil 10 sene bile olabilirdi bu durum belki. lütfen yavrularını düşün onların hiçbir günahı yok. güçlü ol. mesajı da silme sakın. mahkemede delil olarak gösterebilirsin. (

Evli değilim, çocuğum da yok, ve 19 yaşındayım henüz..
Etrafımda bu tür olaylar gördüğümde, ya da sadece bu durumda da değil, başlıca sloganım hep güçlü kalmaktır. "Stay Strong"
Yaşadığım çevrenin sebebiyle de bu görüşüm hep küçümsenip, "Ergene koca boşamak kolay tabii" gibisinden saçma bir tepki alıyorum.
Hemcinslerimin, karşı cins karşısında asla ezilmemesi ve güçlü olması taraftarıyım her zaman. İnşallah ben de böyle bir kadın olurum.
Öncelikle sabır diliyorum, Allah yardımcın olsun.. Bebeğin için, oğlun için ve kendin için sakın Allah'tan ümidini kesme, dua et her zaman. Rabbim daha da güç versin sana.
Bu güçlü ve sağlam duruşun için seni tebrik ediyorum ve asla ödün verme bu halinden.
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim, "Herkes tepkisini-mutluluğunu, üzüntüsünü, kızgınlığını hayal kırıklığını..- aynı şekilde mi vermek zorunda ? Herkes duygularını tepkilerini farkı şekilde ifade eder. Buna saygı duymak lazım önce..
Dövünsün mü, ağlasın mı, kendini yerden yere mi atsın ?
Rabbim sana güç versin ve bütün acılarının karşısında güçlü durmanı; gelecek nesillere hayırlı evlatlar yetiştirmeni nasip etsin.
Sevgiler

Sırf bu konuya yorum yapmak için üye oldum.Destek olmak için üye oldum,okudukça o kadar şaşırdım ki..
Sevgili konu sahibi doğru yoldasınız aynen devam!
Henüz 19 yaşındayım,sınavlara hazırlanıyorum.Sizin gibi güçlü,kendini ezdirmeyen bir birey olmak için.
Toplumumuzda kadınlara birey oldukları o kadar unutturulmuş ki,o kadar birilerine bağlanmadan yaşayamayacakları aşılanmış ki! Hayır gayette yaşar,hakkı.O kadın kendini üzen,döven,aldatan,ağlatan birine hizmet etmek zorunda değil affetmek zorunda değil.Ama çocuk,ama yuva,ama ama ama..Bahaneler bitmiyor! Burda bu yuvayı yıkacak girişimi yapan kocası.Neden konu sahibi dönüp arkasına baksın ki? Çocuğu,4 yılı,emeği koca kişisi düşünmemiş ama konu sahibi düşünmeli..Yapmayın ne olur,kimse -kadın ya da erkek farketmiyor- kendini üzen birini hayatında tutmak zorunda değil.Evet evlilik,çocuk nedir bilmiyorum ama bu kadarına katlanmak akıl karı değildir.
Konu sahibi ablacım lütfen sinirlerinizi bozmayın atılan mesajlara aldırmayın,kocanızın tehditlerini umursamayın.Bana rol model olduğunuz için teşekkür ederim,umarım hep dik durur kendiniz gibi dik çocuklar yetiştirirsiniz.Çünkü toplumun buna ihtiyacı var.
Sevgiler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öyle çok sevmiştimki seni ellerini bana sevgiyle bakan gözlerini titreyen bedenimle teninin sıcaklıgına bürünüp ısınabilmeyi.Ne çok şey yaşamıştık seninle .Senin bagırıp çagırmaların benim çaresiz susuşlarım.
Tenimde oluşturdugun her izi gizlemeye çalışmaktan bıkmış bir vaziyette yinde sana gülümsemeye çalışan bir ben, nede çok yormuşsun beni.Nede çok yormuşsun olmayan biz'i.
Hatırlıyormusun yagmurları çok severdim ben.Oglumuzda yagmurlu bir günde dogmuştu.Ve ben ilk defa o zaman aglamıştım.Sen bile şaşırmıştın o anda yok ya bu tuba degil onu öldürsen aglamaz diyordun.
Şimdi ölüyorum acıdan her yanım sızım sızım ama bak yine aglamıyorum.Aslında hissetmiyorumda pek birşey.Sadece tenime dokundukça tiksiniyorum kendimden sana adanmış bu teni taşımak mahfediyor beni.
Ama söküp atamıyorum bedenimden.Herşeye derman rabbim bir buna çare olamıyor işte.Kinimi kusAmIyorum ,aslında kusucak bir surat bulamıyorum karşımda.Belki daha farklı olsaydı herşey bagırıp çagırıp küfürler
savuracaktım sana.Degmiyorsun ama ,sana adanmış bir ömrü hiçe sayacak kadar kör olmuş gözün.İsyan edip neden ben ? diye sormak gelmiyor içimden .Rabbim sus diyor susuyorum
sana vermem gereken bütün cevaplarımı susuşlarımda saklıyorum.Elimi her karnıma koydugumda Acım hafifliyor , içimi bir sıcaklık sarıyor umut diyorum.NefesimLe nefes alan ocan bana emaneti diyorum.
Direniyorum hayata, ihanetine inat ayakta duruyorum yıkılmıyorum ,yılmıyorum.Tam aksine anlamadıgım bir güç sarıyor bedenimi bazen şaşırıp kalıyorum bunları yaşıyan benmiyim diyorum.Senide senden kalan herşeyide
çıkarıyorum ömrümden.Hiç olmamıştın farzediyorum.Ve sana söz veriyorum Rabim bana lütfettigin ''ANNELİGE'' her koşulda yakışacagıma yavrularımın bana her ihtiyacı oldugunda yanlarında olacagıma
onları asla bir başlarına bırakmıyacagıma Sana ve topluma yararlı birer birey olarak yetiştirecegime.Ve bana yazmış oldugun yazgıdan ötürü varlıgını yok saymayıp sana isyan etmiyecegime sahip oldugum herşey üzerine yemin ediyorum.
Şükrediyorum Rabbim sana beni kulluguna layık kılıp sabrıma sabır acıma umut ektigin için.Sana açılan hiçbir eli geri çevirmeyensin sen Dualarımı ve yavrularımı kulluguna kabul eyle..

Sadece içimdekileri yazmak istedim...Destek olan olmayan herlese teşekürler.Fakat yazdıgım bir msjı bayaga yanlış anlayan olmuş ona üzüldüm bir tek neyse sorun degil.Bugün bebegimin cinsiyetini ögrendim :) güzel br kızım olacak rabbimin izniyle

Cezalar bitmis ne guzel...bundan sonra kimsenin gazina gelmem umarim yonetime mesaj attim ama donen olmadi..iyice sogumaya basladim.

Cezalar bitmis ne guzel...bundan sonra kimsenin gazina gelmem umarim yonetime mesaj attim ama donen olmadi..iyice sogumaya basladim.

Boşver canım herkes istedigi gibi konuşsun cevap vermeyiz bizde.Bende yazdıgım msjı farklı algıladıkları için ceza aldım.Tabi bu ne kadar dogru tartılışır ama yapıcak birşey yok.Onlarda görevlerini yapıyorlar diyelim.

canım ço ksevindim hayırlı olsun bebeğin :))) eşinle aran nasıl ??

Ben neden ban yediğimi anlayabiliyorum. Hani aslında forum kuralı olarak sadece konu sahibi ile muhatap olup birbirimizle karşılıklı tartışmaya girmemeliyiz. Ama konu sahibinin neden ban yediğini anlayamadım bir türlü. Sonuçta kendisine yazanlara karşı cevap hakkı doğuyor. Ve bence çok seviyeli cevaplar vermiştin. Bazılarının rahatsız olduğu soğukkanlılığın sayesinde benim yaşadıklarını yaşamadan zıvanadan çıkmama rağmen sen "soğukkanlılığını" korumuştun.

Boşver fıstıgım inan gerekçe gösterdikleri msjdan bende birşey anlamadım:) Onlar öyle uygun görmüş ne diyeyim
bu arada özel msj kutunu boşalt :) cvb yazamıyorum sana

canım ço ksevindim hayırlı olsun bebeğin :))) eşinle aran nasıl ??

teşekür ederim canım :) onunla muhattap olmuyorum.Zaten doktorum yasakladıgı için annem cep telefonumu aldı sinirlerim bozulupta kuzuma birşey olmasın diye.

İlk dakikasindan beri takip ediyorum konuyu ve tek bisey anladim.
Konu sahibi gibi cok nadide saygi duyulasi insanlar haricinde Turk kadinlarinin buyuk bi cogunlugu eziktir,ezilmis ve sindirilmistir.Ha bir de bir o kadar da kiskanc ve cekememezlik sahibidir.yazik bize...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…