Cezalar bitmis ne guzel...bundan sonra kimsenin gazina gelmem umarim yonetime mesaj attim ama donen olmadi..iyice sogumaya basladim.
canım ço ksevindim hayırlı olsun bebeğin :))) eşinle aran nasıl ??Öyle çok sevmiştimki seni ellerini bana sevgiyle bakan gözlerini titreyen bedenimle teninin sıcaklıgına bürünüp ısınabilmeyi.Ne çok şey yaşamıştık seninle .Senin bagırıp çagırmaların benim çaresiz susuşlarım.
Tenimde oluşturdugun her izi gizlemeye çalışmaktan bıkmış bir vaziyette yinde sana gülümsemeye çalışan bir ben, nede çok yormuşsun beni.Nede çok yormuşsun olmayan biz'i.
Hatırlıyormusun yagmurları çok severdim ben.Oglumuzda yagmurlu bir günde dogmuştu.Ve ben ilk defa o zaman aglamıştım.Sen bile şaşırmıştın o anda yok ya bu tuba degil onu öldürsen aglamaz diyordun.
Şimdi ölüyorum acıdan her yanım sızım sızım ama bak yine aglamıyorum.Aslında hissetmiyorumda pek birşey.Sadece tenime dokundukça tiksiniyorum kendimden sana adanmış bu teni taşımak mahfediyor beni.
Ama söküp atamıyorum bedenimden.Herşeye derman rabbim bir buna çare olamıyor işte.Kinimi kusAmIyorum ,aslında kusucak bir surat bulamıyorum karşımda.Belki daha farklı olsaydı herşey bagırıp çagırıp küfürler
savuracaktım sana.Degmiyorsun ama ,sana adanmış bir ömrü hiçe sayacak kadar kör olmuş gözün.İsyan edip neden ben ? diye sormak gelmiyor içimden .Rabbim sus diyor susuyorum
sana vermem gereken bütün cevaplarımı susuşlarımda saklıyorum.Elimi her karnıma koydugumda Acım hafifliyor , içimi bir sıcaklık sarıyor umut diyorum.NefesimLe nefes alan ocan bana emaneti diyorum.
Direniyorum hayata, ihanetine inat ayakta duruyorum yıkılmıyorum ,yılmıyorum.Tam aksine anlamadıgım bir güç sarıyor bedenimi bazen şaşırıp kalıyorum bunları yaşıyan benmiyim diyorum.Senide senden kalan herşeyide
çıkarıyorum ömrümden.Hiç olmamıştın farzediyorum.Ve sana söz veriyorum Rabim bana lütfettigin ''ANNELİGE'' her koşulda yakışacagıma yavrularımın bana her ihtiyacı oldugunda yanlarında olacagıma
onları asla bir başlarına bırakmıyacagıma Sana ve topluma yararlı birer birey olarak yetiştirecegime.Ve bana yazmış oldugun yazgıdan ötürü varlıgını yok saymayıp sana isyan etmiyecegime sahip oldugum herşey üzerine yemin ediyorum.
Şükrediyorum Rabbim sana beni kulluguna layık kılıp sabrıma sabır acıma umut ektigin için.Sana açılan hiçbir eli geri çevirmeyensin sen Dualarımı ve yavrularımı kulluguna kabul eyle..
Sadece içimdekileri yazmak istedim...Destek olan olmayan herlese teşekürler.Fakat yazdıgım bir msjı bayaga yanlış anlayan olmuş ona üzüldüm bir tek neyse sorun degil.Bugün bebegimin cinsiyetini ögrendim :) güzel br kızım olacak rabbimin izniyle
Boşver canım herkes istedigi gibi konuşsun cevap vermeyiz bizde.Bende yazdıgım msjı farklı algıladıkları için ceza aldım.Tabi bu ne kadar dogru tartılışır ama yapıcak birşey yok.Onlarda görevlerini yapıyorlar diyelim.
Ben neden ban yediğimi anlayabiliyorum. Hani aslında forum kuralı olarak sadece konu sahibi ile muhatap olup birbirimizle karşılıklı tartışmaya girmemeliyiz. Ama konu sahibinin neden ban yediğini anlayamadım bir türlü. Sonuçta kendisine yazanlara karşı cevap hakkı doğuyor. Ve bence çok seviyeli cevaplar vermiştin. Bazılarının rahatsız olduğu soğukkanlılığın sayesinde benim yaşadıklarını yaşamadan zıvanadan çıkmama rağmen sen "soğukkanlılığını" korumuştun.
canım ço ksevindim hayırlı olsun bebeğin :))) eşinle aran nasıl ??
teşekür ederim canım :) onunla muhattap olmuyorum.Zaten doktorum yasakladıgı için annem cep telefonumu aldı sinirlerim bozulupta kuzuma birşey olmasın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?