- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
eksikten kastınız nedir ?
yok ben kimsenin yazdıgını yanlış anlamıyorum herkesistedigini düşünmekte özgürdür.herkesin iyi veya kötü yorumunasaygım var.Bir insanın ne yaşadıgını ne hissettigini aynı şeyleri yaşamyan başka bir insan algılayamazmış.rabbim kimseye yaşatmasın
Bende aynen sizin gibi dusunuyorum eksik bisiler var bu konuda
Yazdim sildim sonra yanlis anlasilirim diye bende anlamadim nedense:what:
Amin.
Eksik derken tabikide birebir aktaramazsiniz buraya ama neden once boyle bi mesj atip daha sonra 365 derece dondu ya sizin boyle dusuncenizi tahmin etmedi hamilesinizde oturur oturdugu yerde dedi siz tam tersi dusununce ben naptim dedi akli basina geldi bi anda
Yada gercekten saka. Yapti sakayi seye cevirdi yoksa bu kadar acik ve net mesaj yazan bi erkek niye aglar zirlar karimi seviyorum der.ama sonuc ne olursa olsun hos degil birincisi bebegi aldiririz diyo ikinciside sizin baska bi erkekle mutlu olmanizi diliyor bunlar sakada olsa biraz fazla olmus
nasıl yani o mjdan sonra şaka yaptımmı demiş
eğer böyle bişey dediyse ya kadınla arası bozuldu pişman garantiye alamadı öteki tarafı yada bu mjı eşi atmadı eşi yapamıyo diye kadın yaptı ve eşide şaka yaptım diye kapatmaya çalışıyo yanlışmıyım:26:
Bastan sona okudum, soklar icindeyim...
Bence sizin tinlamadiginizi görünce pisman oldu ve kazi cevirmeye ugrasiyor yanmasin diye....
Eger dedigi gibiyse bile, yani aldatmiyor sizi denemek istedi, buda affedilecek bir sey degil...
Nisan 1'mi? Arkadaslariyla essek sakasi mi yapiyor ? Koca herif, sizin hamile oldugunuzu biliyor, böyle bi durumda insan böyle bisi yapar mi? Ya soktan,üzüntüden bebeginizi düsürseniz? Hamile olmasaniz bile insan esine böyle bisey yapar mi? Bunu hangi mantik aliyor?
SIkIsip kalinca iyice sacmalamis belli!
Size allah sabir ve kuvvet versin, siz naparsiniz bilmem ama ben olsam Aldatma yoksa bile böyle bi Sacmasapan olayi Affedemezdim!
Evet seni denedim demis
Aslinda bu durumda buna inanmak daha mantikli cunku ayni gun atiyor mesjlari hani sonra felan atsa aklin buzamana kadar nerdeydi durumu olurdu var bu isin icinde bisey
bende alone sam o mjı kadın attırdı birlikte attılar ama kadının zoruyla ve mal koca da karısına kıyamadı şaka yaptım dedi
bende alone sam o mjı kadın attırdı birlikte attılar ama kadının zoruyla ve mal koca da karısına kıyamadı şaka yaptım dedi[/QUOT
Hadi diyelim kadin bunu zorladi afra tafra yapti adam da onu memnun etmek icin o anda bi gaza geldi doktu icini diyelim
Ama yapmamali sonuc neyse artik hic iyi yapmadi ne yaptiysa kendine yapti
Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak.
Hepinizin msjlarını okudum ama tek tek cevap yazamıyorum bayaga uzun oluyor.Birincisi her ne koşulda olursa olsun onu affetmem söz konusu degil.Onun degimiyle beni denemek için yapmış olsa bile ben bunu hak edecek hiçbirşey yapmadım.Aylarca işsiz kaldı çalıştım baktım hastalandı sabahlara kadar başında bekledim onun canı yandıkça ben mahvoldum evet sevdim haddinden çok kendimmiş gibi ve güvendim.Benim için yeni bir çocuk yeni tehlike demekti çünkü gebeliklerim riskli geçiyor ve fark edilmeyen içerde oluşacak en ufak kanama bile beni öldüre bilirdi.Ben sırf o istiyr die herşeyi göze aldım.Düne kadar bana canım cicim bugün tınlama bile yarın kalbim başkasına ait olmuyor de akşamına bn sni denedim ne kadar basit ya ben eger bunu takıp kendimi paralayıp aglayıp zırlasaydım belkide çocumdan olacaktım.Şu saatden sonra geberse umrumda degil ne hali varsa görsn.Beni hiiçççç ilgilendirmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?