belkı yanlıs anlıycaksın ama bence bıraz bekle dort yıllık kocan kafası karısmıs bıraz bekle hemen acelecı davranma
yapma yaaaaaaaa.. konu sahibi üstüne alınmasın özür dileyerek köpek mi bu kadınlar? kovulunca gitsin, çağırınca gelsin.. ooohh kebap
Deneme falan yok ortada. Itiraf etti ve ettigine pisman oldu o kadar...
belkı yanlıs anlıycaksın ama bence bıraz bekle dort yıllık kocan kafası karısmıs bıraz bekle hemen acelecı davranma
Yaşamayan bilemez diye bir laf varya harbidende öyle aşkındanda ölseniz bir adamın hem başkasıyla olup hemde aynı zamanda sizin koynunuza girdigini teninize dokundugu ve bunu başkasını hayal ederek yaptıgını 4 yıldır kandırılmış olmak birilerini bişeyleri unutmak için kullanıldıgını bilmeniz ne denli kabuledilebilirki.Ben ona böbregimin tekini verdim sevmesem neden vereyimki herşey yazılmıyor buraya malesef ben o kadar kızgın öfkeliyimki bunu hak etmedim .Valla sizde eşinizi pek seviyor görünmüyorsunuz köpek gebersin pislik falan ikinizde birbirinizi sevmiyorsunuz galiba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben şunu merak ediyorum: malum kadının bu eski sevgili olduğu kanısına nereden ulaştık ki? Belki başka bir kadındır. Bir de mesajlarda ne diyor merak ettim
Çok özür dilerim sende böbregini bile vermişsin sevmesen tabiki vermezdin e eşiniz madem ayrılik mesajı yazdı şimdi niye doksan derece döndü acaba
Çok özür dilerim sende böbregini bile vermişsin sevmesen tabiki vermezdin e eşiniz madem ayrılik mesajı yazdı şimdi niye doksan derece döndü acaba
ne böbreğini mi vermiş?bir konuda daha ne kadar şaşırabilirim derken yeni bir şey okuyorum.
canından can verdiğin adam mı sana bunu yapan? lanet olsun..
yok estafurullah yaşanan herşey anlatılamıyor tabi işte bende bunu anlıyamıyorum amacı ne derdi ne ne yapmaya çalışıyor annemi aramış şimdi annem aradı beni aglayıp zırlıyor bu ben karımı seviyorum falan diye beni arıyor açmıyorum inanın kafam o kadr çok karıştıki tmm aglamıyorum güçlü olmaya çalışıyorum ama kalbim acıyor anlm veremiyorum
bana bugün bunları yaşatacagını bilseydim asla vermezdim ama kıyamadım oglum babasız kalacagına ben yarım kalayım dedim şimdi ben canımla çebelleşiyorken o sefasını sürüyor ben bunu nasıl affedeyim
İyi de bu konuda çok eksik yer var.
Şimdi öncelikle adam 5 yıl önce ayrıldığı sevgilisiyle yeniden mi birlikte, yoksa yalnızca hatırası ile mi aldatıyor anlamadım.
İkincisi önce böyle bir mesaj atıp sonra da ben seni denedim diyor; fakat aynı zamanda eve de gelmiyor, anneniz yolda sizin yanınıza geliyor; yalnızca bir mesaj ortada başka hiçbir şey yok.
Kafam çooook karıştı çoook :44:
eksikten kastınız nedir ?Bende aynen sizin gibi dusunuyorum eksik bisiler var bu konuda
Yazdim sildim sonra yanlis anlasilirim diye bende anlamadim nedense:what:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?