evet aldatılıyormuşum...

Ben şunu merak ediyorum: malum kadının bu eski sevgili olduğu kanısına nereden ulaştık ki? Belki başka bir kadındır. Bir de mesajlarda ne diyor merak ettim

belkı yanlıs anlıycaksın ama bence bıraz bekle dort yıllık kocan kafası karısmıs bıraz bekle hemen acelecı davranma

yapma yaaaaaaaa.. konu sahibi üstüne alınmasın özür dileyerek köpek mi bu kadınlar? kovulunca gitsin, çağırınca gelsin.. ooohh kebap

bu bir deneme mesajı olamazzzo kadar ayrıntı vermiş ki duygularıyla ilgili

yani birşeyler oldu da döndü...beyinsiz erkek
deneme olsaydı dolaylı yoldan anlatırdı derdini...

yapma yaaaaaaaa.. konu sahibi üstüne alınmasın özür dileyerek köpek mi bu kadınlar? kovulunca gitsin, çağırınca gelsin.. ooohh kebap

dogru soyluyosun belkı kendımızı bu kadar ezdırıdıgımız ıcın erkekler bu kadra rahatlar (

belkı yanlıs anlıycaksın ama bence bıraz bekle dort yıllık kocan kafası karısmıs bıraz bekle hemen acelecı davranma

kafası karıştıysa bile bu gemileri yakıp gitmek nedir ki? bir insan hareket etmeden oturur düşünür koskoca eşek kadar olmuşsun bir öyle bir böyle çocuk muyuz artık? bak yine diyorum tamam aklına girdi bir hinlik, şeytan fısıldadı kulağına. iraden var oturup düşünebilirsin değil mi? Allah akıl mantık vermiş bir süzgeçten geçir değil mi? Sonra karar ver. şimdi de denedim diye kıvırıyor kendince. ayıp, günah yani şu kadına ve karnındakine

Valla sizde eşinizi pek seviyor görünmüyorsunuz köpek gebersin pislik falan ikinizde birbirinizi sevmiyorsunuz galiba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaşamayan bilemez diye bir laf varya harbidende öyle aşkındanda ölseniz bir adamın hem başkasıyla olup hemde aynı zamanda sizin koynunuza girdigini teninize dokundugu ve bunu başkasını hayal ederek yaptıgını 4 yıldır kandırılmış olmak birilerini bişeyleri unutmak için kullanıldıgını bilmeniz ne denli kabuledilebilirki.Ben ona böbregimin tekini verdim sevmesem neden vereyimki herşey yazılmıyor buraya malesef ben o kadar kızgın öfkeliyimki bunu hak etmedim .

Ben şunu merak ediyorum: malum kadının bu eski sevgili olduğu kanısına nereden ulaştık ki? Belki başka bir kadındır. Bir de mesajlarda ne diyor merak ettim

önceki konumu okudun mu bilmiyorum ama ordada yazmıştım.Benim hastaneden çıktıgım akşam arkadaşı geldi eve bana geçmiş olsun yenge falan dedi bende ayıp olmasın diye mutfaga çay koymaya gittim yanılmıyorsam oglumun sesine koridora geldim arkadaşı fısır fısır oglum a.... boşandı vs gerisini yazmicam gibi laflar etdi bu hiç birşey demedi hani ben dedimki o anda içimden arkadaşının boş bogazlılıgı canım kocam beni seviyor sonuçta sonra o bana böyle davranmaya başladı.Aynı arkadaşlarıyla face konuşmalarını falanda okudum hani herşeyi anlatamıorum sinirden çogu şeyi unutdum zaten

Çok özür dilerim sende böbregini bile vermişsin sevmesen tabiki vermezdin e eşiniz madem ayrılik mesajı yazdı şimdi niye doksan derece döndü acaba

ne böbreğini mi vermiş? bir konuda daha ne kadar şaşırabilirim derken yeni bir şey okuyorum.

canından can verdiğin adam mı sana bunu yapan? lanet olsun..

yok estafurullah yaşanan herşey anlatılamıyor tabi işte bende bunu anlıyamıyorum amacı ne derdi ne ne yapmaya çalışıyor annemi aramış şimdi annem aradı beni aglayıp zırlıyor bu ben karımı seviyorum falan diye beni arıyor açmıyorum inanın kafam o kadr çok karıştıki tmm aglamıyorum güçlü olmaya çalışıyorum ama kalbim acıyor anlm veremiyorum

ne böbreğini mi vermiş? bir konuda daha ne kadar şaşırabilirim derken yeni bir şey okuyorum.

canından can verdiğin adam mı sana bunu yapan? lanet olsun..

bana bugün bunları yaşatacagını bilseydim asla vermezdim ama kıyamadım oglum babasız kalacagına ben yarım kalayım dedim şimdi ben canımla çebelleşiyorken o sefasını sürüyor ben bunu nasıl affedeyim

ne adi kişiliksiz bir insanmış kocan ya madem istemiyorsun madem sevmiyon ne b.k yemeye evlenedin bide çocuk yaptın pişkin pişkin istersen aldırman için imza veririm kalbimde o var kalbin çıksın ne diyim yani

Son düzenleme:

şu hamile halinle seni üzdü ya........
ne yapmayı düşünüyorsun baksana anneni aramış şimdide
annen ne diyo

ne kadar üzgün olduğumu anlatamam sabret. allah fitil fitil burnundan getirir inşallah..

ona artık güvenebilecegimi zannetmiyorum annemde bişey anlamadı ki kadın oda şaşkın

Bende aynen sizin gibi dusunuyorum eksik bisiler var bu konuda
Yazdim sildim sonra yanlis anlasilirim diye bende anlamadim nedense:what:

Neyapıcaksın peki şimdi anne gelince neolucak ya rahat batıyor bu adamlara

Bende aynen sizin gibi dusunuyorum eksik bisiler var bu konuda
Yazdim sildim sonra yanlis anlasilirim diye bende anlamadim nedense:what:
eksikten kastınız nedir ?
yok ben kimsenin yazdıgını yanlış anlamıyorum herkesistedigini düşünmekte özgürdür.herkesin iyi veya kötü yorumunasaygım var.Bir insanın ne yaşadıgını ne hissettigini aynı şeyleri yaşamyan başka bir insan algılayamazmış.rabbim kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…