Anne sütü gayet iyi gidiyo ama şimdi yavaş yavaş ek besine geçmek gerekiyo sanırım. tecrübeli anneler, size sesleniyorum
elma püresi ve yoğurtla başlamam gerektiğini biliyorum peki bu kadar mı? muhallebi, çorba, sebze vs bunlar ne zaman ve nasıl verilicek?
ya ben hiçbişey bilmiyorum bide korkuyorum çocuğa dokunucak bişey vermekten, bide gereksiz yere anne sütünü azaltmasını da istemiyorum
kafam karışık bi yardım edin lütfen:uhm:
sebze corbasıda , tarhanada , un corbasıda verebılırsın artık.
benım oglum 9 aylık ben yaptıklarımı yazayım sanada fıkır olsun
SABAH KAHVALTISI devam mamasının ıcınde 4 5 adet bebe bıskuvısı,bır cay kasıgı pekmez,beyaz peynır,yumurtanın sarısı seklınde
ben yumurtanın sarısının hepsnı koyuyorum ve bır gun verıyorum bır gun vermıyorum
kahvaltısını her zaman devam mamasıylada hazırlamıyorum arada kahvaltılık mamalar var degısık cesıtlerde onlardanda kullanıyorum.hazır kahvaltı maması kullanacaksam eger ıcıne sadece peynır ve yumruta sarısı eklıyorum.
ARA OGUN kendı yaptıgım yogurt.ıcıne bebe bıskuvısıde katıyorum.hazır meyvalı yogurtlardanda yedırıyorum arada.
OGLEN sebze,tarhana,un corbası yada yogurt corbası verıyorum.bız et ve tavuk suyu kullanmaya 7.ayda basladık.
ARA OGUN meyva puresı veya meyva suyu
AKSAM hazır mama ceıstlerınden verıyorum.muzlu,armutlu,ırmıklı,tahıllı,hangısı olursa yada sadece muhallebı
tabı butun bunların yanı sırada emzırıyorum
bazır anneler hazır mama kullanmak ıstemezler elbette ona sen karar verıceksın
be kullanıyorum gonul rahatlıgıyla hemde
ılk baslarda bıraz zorlansanda zamanla hersey yoluna gırıyor yemek konusunda rahat ol
ek gıdalarını yedırmeye bak tatlara alıssın artık
ve mumkun oldugunda puturlu gıdalar ver kı cıgnemeyede alıssın
sutum azalır dıye endıse etme emzırebıldıgın surece emzır ama ogunlerınıde atlama
6 aydan sonra anne sutu doyurmuyor fazla
kolay gelsın saglıkla buyut bebısını