E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Benimkiler ayrı ayrı yapcaklarmıs bunu tanısma ve isteme yani 2 3 kez gelcekler en az :roflol:
olsun oda ayrı bir güzel olur kız evi naz evidir unutmasengözlerimebaksanab
canım eveeet ablamdan sonra sıra bana geldi işteee canımsın yaaaa kaydirigubbakcemile5 buarada tatlım bend annemle ve yengemle konuştumda diyorki onlar gelicekelr bizde onlara gidip evlerini görücezz tabiki sende geliceksin sende kararını vericeksin yapabilicekmisin diy e dediler yani bende gidicem ailemle onların evine :lepi:
neler oluyor anlatsana bana bacım birazzz:) mesela onun 3 ablası varr ikisi ikiz 33 yada 35 küsür yaşlarında birde küçük yeni evli ablası var 27 yaşında yanii şöle sorim bende yardım edimi gittiiğimde tabaktı çanaktı falan??
hımm pire gibi hee süpermişş :) peki benim kalkmam uygun olurmuu???
ben de seni seviyorum şekerimmm sırnaşık şeyseni seviyorum ben yaaaaaaaaa düğünüme geliceksin ona göre heeeee
hımm pire gibi hee süpermişş :) peki benim kalkmam uygun olurmuu???
mervecim görücü topiğine yazmıştım ama tekrarlayayım:1rolleyes:
biz babamla çok uğraştık. tam 2007 kasımdan 2008 ekime kadar diretti. ben kızımı uzağa vermem, ben kızımı tanımadığım adama vermem vs. çok sorun yaşadık çok uğraştım, 1 sene tatlılıkla en sonunda küsmelerle. neyse efendim bunlar en sonunda çıkıp gelmeye karar verdiler, emrivaki oldu ama yapacak başka şey kalmamıştı. herşeyimi tek başıma kendim yaptım. onlar gelmeden ikram edeceğim herşeyi hazırladım, meyveleri bile yıkayıp koydum bi tarafa. konyadan istanbula geldiler. yaklaşırken aşkım aradı beni şurdayız diye o an ölcem sandım. keşke sadece heyecan olsaydı korkudan ölcektim, babam evden kovacak diye. çok dualar ettik. neyse geldiler, babam kapıyı açtı. adam birden melek kesildi herkes şokta. muhabbetler, espiriler falan. yerdemiyim göktemiyim anlayamamıştım. bayram olunca önce baklava ve kadayıf ikram ettim. sonra kahve faslına geçtik. ben yapamadım ellerim titriyordu, annecim yaptı kahvelerimizi. damadınki oldukça tuzluydu tabi. onunki ayrı gelince annesi anladı tabi tuzlu olduğunu gözgöze geldik bi güldük falan. aşkım bi yudum aldı sonra gizlice baktı bana sen görürsün işareti yaptı. o kahve içişine senelerce gülücem. zavallım bütün gece halı desenlerini ezberledi heralde. yüzü kırmızı ezik bi tip, bense o kadar rahattım ki alt tarafımı kimsenin görmeyeceği bi yerde oturuyordum, bacak bacak üstüne attım ayağımı sallıyorum falan milleti inceliyorum. sonra çay pasta, sonra meyve faslı. babası bi türlü isteyemiyor korkudan. 3 saat bekledik isteyecek diye yaa. neyse aşkım en sonunda kaş göz işareti yaptı da. çok duygusal bi andı, inanın kalbimden gözyaşı aktığını hissettim. çok beklemiştim bu anı. babasının sesi de çok az çıktı, titredi falan. şimdiki aklım olsa salonun gizli bi yerine kamera koyar çekim yapardım. kaydirigubbakcemile3
mervecim tavsiyem çekim yapman. sen mutfağa gir çık konuşulanları anlamıyorsun zaten. bide bi kızın yaşayabileceği en güzel hatıra. çocukluğumuzdan beri bunun hayalini kurarız değil mi:asigim:
YA KIZLAR Bu arada şöyle bişi var benim ufuğumda çok utangaç çok heyecanlı biridir inşallah ikimizde o akşam birimizden biri bayıılmaz
bir de şöyle birşey var kızlar ufuğumda :teytey: biri ona uzun uzuuun dikkatli baktığı zaman gülesi geliyor kıkır kıkır gülüyor çok eğlenceli geçeceği kesin o günün:roflol:
aa mesela romantik romantik bakışıyosunuz. birden uzun bakınca adam gülmeyemi başlıyo? kaydirigubbakcemile3
korkma o zaten kimseye uzun bakamaz, biri ona baksa da o göremez. o gün damadın görevi halıya bakmaktır!
YA KIZLAR Bu arada şöyle bişi var benim ufuğumda çok utangaç çok heyecanlı biridir inşallah ikimizde o akşam birimizden biri bayıılmaz
bir de şöyle birşey var kızlar ufuğumda :teytey: biri ona uzun uzuuun dikkatli baktığı zaman gülesi geliyor kıkır kıkır gülüyor çok eğlenceli geçeceği kesin o günün:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?