Eveet işte o Gün Geldiii

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

biz de gitmiştik belinaycım hem de şehir dışına..Çok hoş oluyor ya ben çok sevmiştim bu iadeyi ziyareti.kaydirigubbakcemile2

neler oluyor anlatsana bana bacım birazzz:) mesela onun 3 ablası varr ikisi ikiz 33 yada 35 küsür yaşlarında birde küçük yeni evli ablası var 27 yaşında yanii şöle sorim bende yardım edimi gittiiğimde tabaktı çanaktı falan??

ettim ettim..Hatta o kadar derinleşti ki olay..kayınvalidem en sonunda dedi benim gelin kızım maşallah pire gibi :roflol:
Şehir dışından gittiğimiz için onlar da yemeğe aldılar bizi.Önce oturuyordum sonra rahatsız hissettim kendimi önümde masa kurulurken.Aman ne derlerse desinler dedim ve kalkıp mutfağa girdim sırnaşık şey Masayı beraber kurduk,yemek servisinde katkıda bulundum.Hatta çay servisinde iyice alıştığım için ortama ona bile katkıda bulundum..İçimden öyle geldi.ne derler nasıl olur,uygun mu diye hç düşünmedim.Sen de nasıl rahat edeceksen o an öyle davran canım.Kasarak kendini olmuyor..kaydirigubbakcemile5

hımm pire gibi hee süpermişş :) peki benim kalkmam uygun olurmuu???

seni seviyorum ben yaaaaaaaaa düğünüme geliceksin ona göre heeeee

mervecim görücü topiğine yazmıştım ama tekrarlayayım:1rolleyes:

biz babamla çok uğraştık. tam 2007 kasımdan 2008 ekime kadar diretti. ben kızımı uzağa vermem, ben kızımı tanımadığım adama vermem vs. çok sorun yaşadık çok uğraştım, 1 sene tatlılıkla en sonunda küsmelerle. neyse efendim bunlar en sonunda çıkıp gelmeye karar verdiler, emrivaki oldu ama yapacak başka şey kalmamıştı. herşeyimi tek başıma kendim yaptım. onlar gelmeden ikram edeceğim herşeyi hazırladım, meyveleri bile yıkayıp koydum bi tarafa. konyadan istanbula geldiler. yaklaşırken aşkım aradı beni şurdayız diye o an ölcem sandım. keşke sadece heyecan olsaydı korkudan ölcektim, babam evden kovacak diye. çok dualar ettik. neyse geldiler, babam kapıyı açtı. adam birden melek kesildi herkes şokta. muhabbetler, espiriler falan. yerdemiyim göktemiyim anlayamamıştım. bayram olunca önce baklava ve kadayıf ikram ettim. sonra kahve faslına geçtik. ben yapamadım ellerim titriyordu, annecim yaptı kahvelerimizi. damadınki oldukça tuzluydu tabi. onunki ayrı gelince annesi anladı tabi tuzlu olduğunu gözgöze geldik bi güldük falan. aşkım bi yudum aldı sonra gizlice baktı bana sen görürsün işareti yaptı. o kahve içişine senelerce gülücem. zavallım bütün gece halı desenlerini ezberledi heralde. yüzü kırmızı ezik bi tip, bense o kadar rahattım ki alt tarafımı kimsenin görmeyeceği bi yerde oturuyordum, bacak bacak üstüne attım ayağımı sallıyorum falan milleti inceliyorum. sonra çay pasta, sonra meyve faslı. babası bi türlü isteyemiyor korkudan. 3 saat bekledik isteyecek diye yaa. neyse aşkım en sonunda kaş göz işareti yaptı da. çok duygusal bi andı, inanın kalbimden gözyaşı aktığını hissettim. çok beklemiştim bu anı. babasının sesi de çok az çıktı, titredi falan. şimdiki aklım olsa salonun gizli bi yerine kamera koyar çekim yapardım. kaydirigubbakcemile3

mervecim tavsiyem çekim yapman. sen mutfağa gir çık konuşulanları anlamıyorsun zaten. bide bi kızın yaşayabileceği en güzel hatıra. çocukluğumuzdan beri bunun hayalini kurarız değil mi:asigim:

evet evet buna ben de çok pişman oldum..Keşke dedim keşke bir yere kamerayı koysaydım ya da kardeşimin elinden teli düşmez ona deseydim kameraya alsaydı elinde tutarken çaktırmadan..Şimdiki aklım olsa yaparım..mutlaka yap belinaycım kaydirigubbakcemile5

ayrıca nasıl rahat hissedersen öyle bir kıyafet giy, ne spor ne çok klasik olsun. ayakkabın mutkala rahat olsun. sen geldiklerinde önlerine atlama hemen, onlar oturduktan bi 5-10 dak. sonra gir içeri. aslında en zoru bu durumda damat olmak biliyomusun, biz gülme gelirse falan mutfağa kaçabiliyoruz ama, damat bütün bakışlar altında sus pus oturmak zorunda :jeyyar:

canlarım çok teşekkür eerim yaaa çekim yapdemişssinizy zaten tecrübeliyiz bu konuda çünkü ablamı isterlerken sözde nişanda ve kınada bile ben el kameramla çektim herşeyii): Bendede ya kuzenim yada eniştem çekicek hatta ablam dediki bende akıl edemedik ama düğün günü sabahtan kamerayla kuaföre gidişini saçının makyajının yapılışını fotoğraf çekimlerini eve girişin ve çıkışını hep çekicez dedii :) ufuğumada söledim onunda düğün günü evden çıkıp damat traşşını eve giriş ve çıkışını bana gelişlerini kuzeni çekicek :)

YA KIZLAR Bu arada şöyle bişi var benim ufuğumda çok utangaç çok heyecanlı biridir inşallah ikimizde o akşam birimizden biri bayıılmaz

bir de şöyle birşey var kızlar ufuğumda :teytey: biri ona uzun uzuuun dikkatli baktığı zaman gülesi geliyor kıkır kıkır gülüyor çok eğlenceli geçeceği kesin o günün:roflol:

söz, nişan tamam da isteme olayında açık bi şekilde de çekim yapılmaz ki kız delüü. adamlar ne diyeceğini şaşırır, kasılırlar. gizli bi yere koy, ufuğa da söyleme. hihhii.

aa mesela romantik romantik bakışıyosunuz. birden uzun bakınca adam gülmeyemi başlıyo? kaydirigubbakcemile3

korkma o zaten kimseye uzun bakamaz, biri ona baksa da o göremez. o gün damadın görevi halıya bakmaktır!

İLK 2 SENE ÖYLEYDİ BİLİYOMSUN? HATTA ABLAMLA ENİŞTEM İLK TANIŞMA FASLINDA BUNU SZZÜYOLAR FALAN BU GÜLMEYE BAŞLADI ABLAMDA KULAĞIMA EĞİLDİ DEDİKİ BU DELİMİ :1shok: DEDİM YOK ONUNÖLE Bİ HUYU VAR AMA 5 YIL OLDU ARTIK ALIŞTI ÇOCUKCAĞIZDAA İŞTE BAKALIM O AKŞAM NAPICAKK O KAFAYI KALDIRIR BABAMLA KARŞI KARŞIYA GELDİĞİNDE BAŞLAR GÜLMEYE BABAM ŞOK :1shok::roflol:

merak etme tüm gözler onda olduğundan yerinden bile kıpırdayamayacak ilk başlar da sonra sonra anca konuşmalara katılır...:teytey:

Sen sanıyor musun ki Ufuğun uzun süre kendine bakıldığını farkedecek :roflol:
Sen o akşamdan sonra gözü kapalı halınızın modelini çizdir anlarsın ne demek istediğimi :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…