• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eveet işte o Gün Geldiii

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar çok güzel şeyler yazmışsınız yüreğinize sağlık yaa... Bu arada dün ufuğumla konuştuk hayatım kaç kişi gelirsiniz dedim oda dediki " annem babam birde ablalarımla konuşuruz (3 ablası var ikisi ikiz diğeride aşkımdan 2 yaş büyük) hangisi gelmek isterse birde ablm ve eniştem gelir dedii ee bende geliim bari dedi ): Hem tanışma olur hem isteme olur ikisi bir arada olur dedi :))

kızlar çok güzel şeyler yazmışsınız yüreğinize sağlık yaa... Bu arada dün ufuğumla konuştuk hayatım kaç kişi gelirsiniz dedim oda dediki " annem babam birde ablalarımla konuşuruz (3 ablası var ikisi ikiz diğeride aşkımdan 2 yaş büyük) hangisi gelmek isterse birde ablm ve eniştem gelir dedii ee bende geliim bari dedi ): Hem tanışma olur hem isteme olur ikisi bir arada olur dedi :))

Allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:
kazasız belasız gecer inşyerimseniben
hersey cok güzel olur gönlünce istedigin gibi inş dostumŞeniz

bu pazar ben bu heyecanı yaşadım şükür bitti yaa stres ve heyecan felakettı bız evde toplam 19 kışıydık ve bunlardan bırı 3 yasında bır cocuk neredeyse uzerınden atlayıp kahve cay servıs tabaklarını dağıttık kız kardesım ve ben hıc oturmadık çiçeğim çikolatam çok güzeldi ve tek taş takıldı sevgilim taktı onuda yani herşey güzeldi ufak şeyleride takmamaya çalışıyorum
bu arada tuzlu kahvemın hepsini içti aşkım

onu çok seviyorum

bu pazar ben bu heyecanı yaşadım şükür bitti yaa stres ve heyecan felakettı bız evde toplam 19 kışıydık ve bunlardan bırı 3 yasında bır cocuk neredeyse uzerınden atlayıp kahve cay servıs tabaklarını dağıttık kız kardesım ve ben hıc oturmadık çiçeğim çikolatam çok güzeldi ve tek taş takıldı sevgilim taktı onuda yani herşey güzeldi ufak şeyleride takmamaya çalışıyorum
bu arada tuzlu kahvemın hepsini içti aşkım

onu çok seviyorum

RABBİM MUTLULUĞUNUZA MUTLULUK KATSINa.s.:nazar:

ay ben bıle heycanlandım yahu :)
ben de ablamınkını anlatayım.. geldıler hepımız kapıda sıranalndık en sona ablam tabı cıkolatayı annem cıcegı de kardesım aldı ablam ceketlerını aldı hosgeldınız dedı salona gecıldı muhabbetler edıldı kahvelerı servıs ettık ablamla sonra ısteme faslı oldu hayırlısı dendı sonra da yuzukler takıldı ıkram yapıldı sonra da nısan dugun planları yapıldı bukadar ıste.
fotlarda guzel cıkmak ıstıyosann o gun kendını cok yorma cıcım aksam saatı olcsgından ıster ıstemez yorulcaksın.

evet canımmm yorulmam zaten ablam ve kuzenlerim bana iş bırakmazlarr :) kahveleri onlar yaparlar tabakları olar hazırlar ben sadece servis kısmına geçerim :)) ufuğumla konuştuk hayatım kaç kişi gelirsiniz dedim oda dediki " annem babam birde ablalarımla konuşuruz (3 ablası var ikisi ikiz diğeride aşkımdan 2 yaş büyük) hangisi gelmek isterse birde ablam ve eniştem gelir dedii ee bende geliim bari dedi :) Hem tanışma olur hem isteme olur ikisi bir arada olur dedi :))

Bende anlatayım istedim.
Daha cuma günü geldiler.Babası yoktu amcaları babası adına geldiler çok kalabalık değillerdi.Annem dedi ben söylicem dedi gelip hoşgeldiniz dersiniz dedi.Geldiler bekle bekle annem gelcek diye ben ablama diom giderlerkenmi hoşgeldiniz dicez falan diye.Neyse annem geldi hadi gelin öpün ellerini dedi.Beni bi gülme krizi tuttu içeri gidemiyorum el öpmeye ablam zorluyo hadi diye kaydirigubbakcemileneyse sonunda gittik ama bende bi heyecan herkesin elini öptüm annesini unuttum:bbo: köşeye oturmuş en son annesinin elini öptm mutfakta ablamla kahve yaptık tabi annem bişi demeyince baya bi bekledik sonra annem yine geldi kızdı istediler bitti bile siz hala kahve getirmediniz diye ne biliceksem ben...Son rra çay pasta ikram ettik tabii ben heyecandan içeri gidemiyorum annem kızıyo hadı cay getırın falan diye sonra topladık sonra sehpaları iç içe topladım bi hşımla kaldırdım ama cok agırdı gerı nasıl bıraktım bılmem hepsı guluyo halıme:asigim: Allahtan eniştem geldi gülerekten aldı elimden götürdü.Sonra uğurladık.İlk başta kimse konuşmuyo pek sonra bi baktım bi muhabbet kalkcakları yok bıraz daha bıraz daha oturalım dıyıp duruyolar çok güzel bi duyguydu:teytey: Allahım herkese yaşatsın bu duyguları en kısa zamanda:Saruboceq:

ben geldım şöle bakıp cıkcam nan evlensende bende sadıc olduğum gunlerı gorsem yaww ohh az gelıyolarmiş gene neysem ben konuyu dağıtmadan cıkam velved seker senıde Şeniz

amiinn gamzecimm sende atlatmışssın çok şükür darısı başıma artıkkkk :)

ben geldım şöle bakıp cıkcam nan evlensende bende sadıc olduğum gunlerı gorsem yaww ohh az gelıyolarmiş gene neysem ben konuyu dağıtmadan cıkam velved seker senıde Şeniz

böcüşümm evett az kiş geliyorlar en güzelide ayak altında ilk günden küçük çocuk falan olmayışı​

amiinn gamzecimm sende atlatmışssın çok şükür darısı başıma artıkkkk :)
Teşekkür ederim canım amin canım inşallah darısı başına:Saruboceq:
Bakalım bayramdan sonra Allahın izniyle bi aksilik çıkmazsa yüzük takılcak odaha zor daha kalabalık bide onu atlatsam yeter-tatlicadiarzu-

canım cok güzel bır konu ben senle paylasamıyorum cunku henuz oyle bırsey yok :))ama yazılanları okuyunca ben bıle heyecan yptım :) darısı basıma :)

tatlım teşekkür ederim bende yaşamadım henüz inşallah yaşicam kızlardan taktij alıyorum işte :)

valla belinaycım
bende çok heyecanlanmıştım
benimkide görücü usulu oldu
herkes sana bakıyor falan
ama güzel bir duygu Allahım isteyen herkese yaşatsın

benim düğünüme az kaldı
evim serildi hafta sonu.
ben annemgilin yanında misafir gibiyim
bir kaç parça eşyam falan var evde
işyerind eson haftam
heyecanlıyım
bazen insan inanamıyor
bu hazırlık benim içinmi bu davetiye benimmmi diye.

Allahım herkesin gönlüne göre veriri inş.

evet canım,bende inanamamıştım,herkes düğünüm için hazırlık yapıyor,benim düğünümde ne giyeceklerini gösteriyorlr,sanki benim düğünüm değil gibi,başkası evleniyor,ne garip bir duygu ya,düğün günü kameralar hep seni çekiyor,herkes senle oynuyor felan,rüya gibi sanki,hala uyanamadım

çakırgözlü ve dirim size mutluluklar dilerim mutluluğunuza her geçen gün mutluluk katmayı nasip etsin RABBİM

belinay ablanın evlendiği günü hatırlıyorum darısı başına demiştik ve o gün geldi mutluluklar dilerim canım ufak bir hikaye de benden.

Tanışma günündetabi ki heyecan vardı (kısa geçicem) ama ailesini tanıyorsum zaten.Nişanlım tanımıyordu ama pek bir rahattı maşallah.Tanışma günü bitti sonra bizimkiler gitti beni götürmediler tabi çatladım evde ananemle otrduk evde bekledik geldiler herşey olumlu babamın kafasına takılan soru işaretleri oldu ve evlerini yaşamlarını görünce azaldı sorular kafasında.Sonra isteme günü belirlendi 18 Kasım 2007 aynı akşam yüzük taktık kış zor olur dedeleri köyden bir daha gelmesinler diye neyse kahveler tanışma gününde pek heyecan vermemişti ama isteme gününde zangır zangır titredim kızlar o bardakların tepsi üzerinde zangır zangır seslerini hala duyuyorum kulaklarımda ve gülüyorum.Kendime engel olamamıştım BUNU HİÇ UNUTAMAM HERHALDE titredim heyecandan kahve fincanlarıyla beraber.

evet canımmm yorulmam zaten ablam ve kuzenlerim bana iş bırakmazlarr :) kahveleri onlar yaparlar tabakları olar hazırlar ben sadece servis kısmına geçerim :)) ufuğumla konuştuk hayatım kaç kişi gelirsiniz dedim oda dediki " annem babam birde ablalarımla konuşuruz (3 ablası var ikisi ikiz diğeride aşkımdan 2 yaş büyük) hangisi gelmek isterse birde ablam ve eniştem gelir dedii ee bende geliim bari dedi :) Hem tanışma olur hem isteme olur ikisi bir arada olur dedi :))
Benimkiler ayrı ayrı yapcaklarmıs bunu tanısma ve isteme yani 2 3 kez gelcekler en az :roflol:
bende seni öptüm sekerimŞeniz
valla belinaycım
bende çok heyecanlanmıştım
benimkide görücü usulu oldu
herkes sana bakıyor falan
ama güzel bir duygu Allahım isteyen herkese yaşatsın

benim düğünüme az kaldı
evim serildi hafta sonu.
ben annemgilin yanında misafir gibiyim
bir kaç parça eşyam falan var evde
işyerind eson haftam
heyecanlıyım
bazen insan inanamıyor
bu hazırlık benim içinmi bu davetiye benimmmi diye.

Allahım herkesin gönlüne göre veriri inş.

Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin güzel telaslı ama azcık hüzünlü günler bunlar yaa
Allah yardımcın olsun inş hersey güzel olur mutluluklara.s.

belinay ablanın evlendiği günü hatırlıyorum darısı başına demiştik ve o gün geldi mutluluklar dilerim canım ufak bir hikaye de benden.

Tanışma günündetabi ki heyecan vardı (kısa geçicem) ama ailesini tanıyorsum zaten.Nişanlım tanımıyordu ama pek bir rahattı maşallah.Tanışma günü bitti sonra bizimkiler gitti beni götürmediler tabi çatladım evde ananemle otrduk evde bekledik geldiler herşey olumlu babamın kafasına takılan soru işaretleri oldu ve evlerini yaşamlarını görünce azaldı sorular kafasında.Sonra isteme günü belirlendi 18 Kasım 2007 aynı akşam yüzük taktık kış zor olur dedeleri köyden bir daha gelmesinler diye neyse kahveler tanışma gününde pek heyecan vermemişti ama isteme gününde zangır zangır titredim kızlar o bardakların tepsi üzerinde zangır zangır seslerini hala duyuyorum kulaklarımda ve gülüyorum.Kendime engel olamamıştım BUNU HİÇ UNUTAMAM HERHALDE titredim heyecandan kahve fincanlarıyla beraber.

canım eveeet ablamdan sonra sıra bana geldi işteee canımsın yaaaa kaydirigubbakcemile5 buarada tatlım bend annemle ve yengemle konuştumda diyorki onlar gelicekelr bizde onlara gidip evlerini görücezz tabiki sende geliceksin sende kararını vericeksin yapabilicekmisin diy e dediler yani bende gidicem ailemle onların evine :lepi:

Back