E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
anam ben bunu daha once niye gormedim tam benlik bi konu.........
simdi bacim bunlar beni istemeye gelecek ya(tabi bulmuslar benim gibi seksu hatunu kacirirmi)
neyse ogun ben de bi heycan sorma sanki kalbim yerinden cikacak,,kendi kendime evde provalar yapiyom iste soyle yururcem ,yok boyle oturucam diye ev kalabalik goren diyo kizim salakmisin sen....
kendi kendimide korkutuyom ,yok ya ayagim takilir dusersen,ya kahveleri dokersem falan filan iste.....
neyse geldiler tabi ben cikmadim ilk once ne zaman oturdular oyle cikip hosgeldiniz diyip ellerini optum ama hic sorma o ani azer bulbul neymis yanimda;;;
neyse benimki hosgeldin deyip nelimi uzattim bi suratima baktigi gibi eydi kafasini hosbulduk dedi o kadar,,,(mahcup oldu beni gorunce ne yapsin)
tabi hemen obur odaya gectim ben benimkide tipis tipis geldi.....
sonra birz sohbet ve istediler tam duyamadim o an dinledim ama pekde meraklisi gibi durmak istemedim herifim olacak kisini yaninda:1closedeyes::1closedeyes:
isteme bitti verdiler tabikötükedihüsocikip el opecez ama nasil.....
odaya gidiyoz ama of anam of olecem sanki neyse ilk once ben optum
salakligima doymiyim ,hemen anne dedim yaaa el operken ,bide anne dedigim halasi cikmasinmi ,demesinmi bana yok kizim kayinvalden bu hic caktirmadim ama, dedim senin aklina elislaelaelaelaelae
sonra kahve vazlina gectik ...tuzlu kahve yapacam ya ,kiyamadim adama yaaa...yapamadim tuzlu ama dedim gene bise olsun bari sekersiz yapiyim....
baktim guzel guzel iciyo,sonradan bana demesinmi zaten ben cayi kahveyi sekersiz icerim....gene dedim aklina ne diyim senin elis....
yani boyle bacim....
bakmiycaktim senin yerlerine gene baktim goruyonmu,eskilere gittim gene,of anam of...
ELİSS YİNE KOPARTTIN BENİ TATLIM YAAA YİNE NEŞE KATTIN YAAAA HAY AĞZINA ELLERİNE SAĞLIK BACIMYAAAAA. DEMEK HALAYA ANNE DEDİN ÖYLEMİ :? VE DEMEK ENİŞTE BEYİMİZ ZATEN ŞEKERSİZ İÇİYORMUŞŞ ÖYLEMİİİ :) AYY ÇOK GÜZEL YAAA :) SANA GÜLÜYORUM AMA BAKALIM BEN NE HALLERE DÜŞÜCEMMM :)
NOT: KIZIM AÇTIĞIM TOPİCLERE BAK YAA UYUZMUSUN SENNN YORUMN OLMADAN OLMAAASSSS:1hug:
NOT: KIZIM AÇTIĞIM TOPİCLERE BAK YAA UYUZMUSUN SENNN YORUMN OLMADAN OLMAAASSSS:1hug: